Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gozum yoğurt salata aradı menü de onun dışında çok güzel canim

Az oldu canim da kızım hasta canım sıkkın o yüzden
Canım yaa sıkma canını olacak şeyler bunlar kuzum. Sen dirayetli dur ki kızınla ilgilenesin istediğin gibi. İnşallah rahatlar hemencecik.

Senin ki de azmis balim
Aynen sabah hiç yemedim öğle 1 e kadar. Gece başım çok ağrıdı inat ettim ilaç içemyeceğim diye uykusuz kaldım sonra ilaç içtim gecenin bi yarısı. Oda bir garip yaptı beni. Sabah hiçbişey canım istemedi.

Canım yaa sıkma canını olacak şeyler bunlar kuzum. Sen dirayetli dur ki kızınla ilgilenesin istediğin gibi. İnşallah rahatlar hemencecik.
İnşallah balım ya ister istemez uzuluyorsun bi masum derdini de anlatamiyor suram agriyor diyemiyorum ne bileyim onu öyle germek uzuyor beni

Oyy geçmiş olsun bende sabaha kadar bekledim bu gecede beklerim bakalım inşallah duser ateşi fazla müdahale etmiyorum ateşine

Leblebi fazla olmuş gibi canım kabız yapmasın Afiyet olsun geri kalan güzel
Afiyet olsun canım ama bayağı az tabi ki
Afiyet olsun canım gayet güzel menü
Afiyet olsun kuzum gayet güzel menü eti form bana etki etmiyor o yüzden sende de sevdim ama kaptan duymasın
menü
sabah yok

öğle
yeşil salata
iki yumurta
bir kase yoğurt

akşam
üç çatal haşlanmış et
pişmiş soğan
kabaklı nanaeli ayran çorbası
su 2 lt

@MiuLego mortim Whiteblacklife
Sabah kahvaltını yap kuzum öteki menülerinde çok zayıf çok az geldi bana zayıf düşersin halsiz kalırsın
Afiyet olsun canım çok güzel menü ama sabah kahvaltın yok çok aç beklemişsin
Afiyet olsun canım akşam dayanabileceksen harika poğaça sanırım bayağı tok tutacak

Ekmek fazla biliyorsun zaten canım o menüye ekmeğe gerek bile yokmuş ama olmuş artık yatana kadar eritirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…