Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende menü vereyim kıskandım Hastalığımdan canım bir şey istemiyor bende fırsattan istifade yemeyeceğim @MiuLego begum75

Sabah; 07:30 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe domates çorbası şehriyeli + 1 ad.cordonbleu + yarım kase yoğurt
Ara; 15:30 - 1,5 ceviz + 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 1 büyük köfte + 1 ya 2 dilim ince ekmek/ekmeksiz midemi karıştıracak gibi çok fena sallanıyorum çünkü. -gerçekleşecek inşallah planladım

Bugün su içemedim pek 1 lt anca midem çok bulanıyor akşama evde içmeye çalışacağım kaptanım

Afiyet olsun canım gayet güzel doyurucu sağlıklı bir menü meyve yemeyen biri olarak onlar gözüme çarpıyor

Ööööhhhööömm öööhöööm PAZARTESİ MENÜSÜ.........
Sabah09:00(limonlu su)
2 yumurtadan yumurta salatası
1.5 kepek ekmeği
Pekmez(yarım ekmeğe sürülmüş)

Öğlen yok

Ara15:00
Bir portakal
Bir kivi
Tarçınlı limonlu çay

Akşam18:00
Susuz bezelye yemeği
Üç kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Fındık turp tere
Ayran

Su:2 lt
Spor:mekik 60 adet
Egzersiz:15 dk
Yavaş tempolu yürüyüş:45 dk
@MiuLego

Sağa dedim tabekü

çok hafif güzel menü olmuş cankm afiyet olsun

İnsan dışarıda ne yiyeceğini bilemiyor aç kalıyor değil mi çok yaşadım bilirim
Gercekten oyle. Uygun bisey bulamadim yiyecek. Sonra kendi kendime dedim ki, aman sen git evine yumurtani ye, ne yiyecen ki disarida hep karbon, hep sagliksiz yag hepsi. Kaderimle barisip eve dondum

Afiyet olsun canım öğle menün olsaydı o meyvelerin yerine daha iyi olurdu tabi ama böyle de güzel o bulgura hiç gerek bile yok diyette arada yeniyor ama hiç olmasa daha mükemmel

Gercekten oyle. Uygun bisey bulamadim yiyecek. Sonra kendi kendime dedim ki, aman sen git evine yumurtani ye, ne yiyecen ki disarida hep karbon, hep sagliksiz yag hepsi. Kaderimle barisip eve dondum
İyi yapmışsın yoksa börek poğaça tost hep bunlar var
Afiyet olsun canım harika bir menü
çok sağol canım yaa pertim çıktı uykusuzluktan
Çok kötü olmuştur ya kıyamam
Nilişkom geçmiş olsuuun oyyy hasta mı oldun ? nehirnil111

Evet kaptanım böyle tam da değil gibi midem fena sancım fena

Afiyet olsun canım öğle menün olsaydı o meyvelerin yerine daha iyi olurdu tabi ama böyle de güzel o bulgura hiç gerek bile yok diyette arada yeniyor ama hiç olmasa daha mükemmel
teşekkür ederim aslında öğle yemeli miyim yemek yememeli miyim yani yemeyebiliyorum öğlen yemeği size sorayım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…