Halama geldik yemek yedik sonrasinda benim diyetten fln bahsediyoruz genel olarak bi zayiflama konusu da mevcut.O arafa halamin bogazina ekmek parcasi kacti.Tepkisi"bak iste omur dedigin bi nefes tik diye gidiyodum ac mi gideydim"
Hee poğaça yemeyespor yaptım midem sırtımda
Ohhh misss@MiuLego lesli 3 mile tamamdır kaptancımm :) bide üstüne lastikle esnemiş olabilirim
Hedef 51.5 balım yarış için ama 52 kalmak niyetindeyim daha aşağı tahta kurusu gibi olacağım bu gidisle
Kız niye turşuyu öyle yapıyolar ki madem direk fasulye yemeği yapsınlarFasulye kavurması miu şöyle oluyor fasulyeden turşu kuruluyor sonra bi gün ıslatılıp tuzu alınıp yağ bol soğan sarımsak ile kavruluyor
Coco yoğurt ve süt zaten tokluk verecek şeyler.. yani demem o ki herhangi başka şey yesen de doymayacaksın çünkü beynin aç..Arkadaslar ben cok fena acikiyorum yaaaa cok fena hemde.az önce yogurt yedim gecmedi tarcinli süt badem yedim gecmedi napcam ben yaaamidem fena.fenalardayim bisey oldu istahima.sanirim hormon yuklenmesinden dolayı.ne yiyebilirim ki acligimi sindirecek.çorba mi icsem acaba mercimek var
Aynı durum bende de var.Aç değilim ama birşeyler yesem istiyorum.Bu kayısı,mandalina vs olabilirArkadaslar ben cok fena acikiyorum yaaaa cok fena hemde.az önce yogurt yedim gecmedi tarcinli süt badem yedim gecmedi napcam ben yaaamidem fena.fenalardayim bisey oldu istahima.sanirim hormon yuklenmesinden dolayı.ne yiyebilirim ki acligimi sindirecek.çorba mi icsem acaba mercimek var
Meşaz alınmıştır
seni örnek alayım ben de sadece tarçınlı süt içileee
Hayırlı akşamlar
Canım biraz işlerim vardır.Birde pc ye geçmeden çok yazamıyorum.Kızların yazılı dönemi pc gündüz onlarda akşamda ancak fırsat buluyorum..NasılsınızMnü çok güzel nevommm
Sen iyi misin
Özlüyorum.
Mini mini bir menü bırakayım buraya
Sabah (11.00)
1 bardak dürtücü çay
1 bardak sütlü kahve
1 minik mandalina
Öğlen (16.00)
1 ızgara tavuk budu
Akşam(daha yenmedi)
Fırında somon
Salata
Akşam acıkırsam atıştırmalık
1 bardak süt
İki-üç ceviz
Su 1 litre(ama spor yapicam birazdan o zaman 1,5 litre içiyorum)
Spor: eklenecek hedef 45 dak. Leslie
30 dak. boks
Kollarım ağrıyor dünden
hepfit
@MiuLego
Arkadaslar ben cok fena acikiyorum yaaaa cok fena hemde.az önce yogurt yedim gecmedi tarcinli süt badem yedim gecmedi napcam ben yaaamidem fena.fenalardayim bisey oldu istahima.sanirim hormon yuklenmesinden dolayı.ne yiyebilirim ki acligimi sindirecek.çorba mi icsem acaba mercimek var
Ben cehenlemlik mi olmaya çalışıyomAllah seni napsın tam senin paylaşabileceğin video deynep hahahahha
Zayıflar cehennemlik
Sen pilav yirkene benim bi tarafımdan ter akıyodumalipina mortim dans etsin ben pilav yiyim oldumu bu yaa
insallah eflalim ama bu kadar erken böyle belirtiler vereceğini sanmam keske bebisten olsaBende öyleyim canım hormonal maalesef. İnşaallah senimi bebistendiryoğurt ye şimdi başka şey olmaz
mium ozur dilerim ama bi tabak corba daha ictim cok acıktım midem cok fenaydi.sabah kahvalti yapamadim tabi onunda etkisi var kosturdum bütün gün
Ohhh misss
Kız niye turşuyu öyle yapıyolar ki madem direk fasulye yemeği yapsınlar
Coco yoğurt ve süt zaten tokluk verecek şeyler.. yani demem o ki herhangi başka şey yesen de doymayacaksın çünkü beynin aç..
aaaahhh aaahhh gelde bana sor nevom bak nar aldiydim bugün aklima düştü simdi neyse yarin yiyem bari onuAynı durum bende de var.Aç değilim ama birşeyler yesem istiyorum.Bu kayısı,mandalina vs olabilir
Afiyet olsun .. daha iyi misşn ?insallah eflalim ama bu kadar erken böyle belirtiler vereceğini sanmam keske bebisten olsahormonal dedigin gibi
mium ozur dilerim ama bi tabak corba daha ictim cok acıktım midem cok fenaydi.sabah kahvalti yapamadim tabi onunda etkisi var kosturdum bütün gün
aaaahhh aaahhh gelde bana sor nevom bak nar aldiydim bugün aklima düştü simdi neyse yarin yiyem bari onu
Greyfurt yok canim ama yag yakiminda etkiliyse hemen alayim yarin greyfurtBeyaz leblebi olabilir. Greyfurt varsa yoğurtla onu yiyebilirsin hem yağ yakımına da yardımcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?