Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Halama geldik yemek yedik sonrasinda benim diyetten fln bahsediyoruz genel olarak bi zayiflama konusu da mevcut.O arafa halamin bogazina ekmek parcasi kacti.Tepkisi"bak iste omur dedigin bi nefes tik diye gidiyodum ac mi gideydim"

Hee poğaça yemeye spor yaptım midem sırtımda

@MiuLego lesli 3 mile tamamdır kaptancımm :) bide üstüne lastikle esnemiş olabilirim
Ohhh misss
Hedef 51.5 balım yarış için ama 52 kalmak niyetindeyim daha aşağı tahta kurusu gibi olacağım bu gidisle

Fasulye kavurması miu şöyle oluyor fasulyeden turşu kuruluyor sonra bi gün ıslatılıp tuzu alınıp yağ bol soğan sarımsak ile kavruluyor
Kız niye turşuyu öyle yapıyolar ki madem direk fasulye yemeği yapsınlar
Coco yoğurt ve süt zaten tokluk verecek şeyler.. yani demem o ki herhangi başka şey yesen de doymayacaksın çünkü beynin aç..

Aynı durum bende de var.Aç değilim ama birşeyler yesem istiyorum.Bu kayısı,mandalina vs olabilir

Mnü çok güzel nevommm

Sen iyi misin

Özlüyorum.

Mini mini bir menü bırakayım buraya
Sabah (11.00)
1 bardak dürtücü çay
1 bardak sütlü kahve
1 minik mandalina

Öğlen (16.00)
1 ızgara tavuk budu

Akşam(daha yenmedi)
Fırında somon
Salata

Akşam acıkırsam atıştırmalık
1 bardak süt
İki-üç ceviz

Su 1 litre(ama spor yapicam birazdan o zaman 1,5 litre içiyorum)
Spor: eklenecek hedef 45 dak. Leslie
30 dak. boks

Kollarım ağrıyor dünden
hepfit

@MiuLego

Harikasın bebeyim

Beyaz leblebi olabilir. Greyfurt varsa yoğurtla onu yiyebilirsin hem yağ yakımına da yardımcı

Bende öyleyim canım hormonal maalesef. İnşaallah senimi bebistendir yoğurt ye şimdi başka şey olmaz
insallah eflalim ama bu kadar erken böyle belirtiler vereceğini sanmam keske bebisten olsa hormonal dedigin gibi

mium ozur dilerim ama bi tabak corba daha ictim cok acıktım midem cok fenaydi.sabah kahvalti yapamadim tabi onunda etkisi var kosturdum bütün gün

Aynı durum bende de var.Aç değilim ama birşeyler yesem istiyorum.Bu kayısı,mandalina vs olabilir
aaaahhh aaahhh gelde bana sor nevom bak nar aldiydim bugün aklima düştü simdi neyse yarin yiyem bari onu

Afiyet olsun .. daha iyi misşn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…