Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok kuzum bilgisayara geçemediğim için bu haftaki kilolarla güncel değil geçen haftakiler var henüz
tamam canım vayt 51.5 hedef demiş acaba güncel kilosu kaçtı kaçtan düşecek onu merak ettiydim de ona göre kabulleneyim

Iyiyim..yedikten sonra da pişmanlık cokuyo keske uyusaydim diom simdide.ama acken uyumakta zor oluyo.kizdin mi miuşum
Kızmadım kuzum.. yedin ve gözün doyduysa iyi bari derim.. çünkğ bana göre nefsin aç gibi geldi ondan sordum.. doyduysan yapacak bişey yok afiyet olsun:)

Pazartesi menüm
Kahvaltı 10.30
İki haşlama yumurta
10 zeytin
Bi dilim peynir
Domates
Bi parça sürk çökeleği
Biraz fındık

Akşam 19.00
Bi kase kıymalı tarhana çorbası
Bi tabak mantar sote
Bikaç parça haş. brokoli
Azcık yoğurt
2.5 litre su
27 dk tempolu yürüyüş
10 dk tempolu dans
5mil leslie(75 dk)
@MiuLego nehirnil111

Hayırlısı canım ya bunlarıda atlatırız inşaallah

Mis miiiis
Spor da güzel ohhh
Afiyet olsun
Canım biraz işlerim vardır.Birde pc ye geçmeden çok yazamıyorum.Kızların yazılı dönemi pc gündüz onlarda akşamda ancak fırsat buluyorum..Nasılsınız
Sınav haftaları mı:) ayyy kolay gelsin nevom

İyiyiz sanırım biz de :)
Ben cehenlemlik mi olmaya çalışıyom
Heeeee ayağını denk al efserim sakata gelme
Sen pilav yirkene benim bi tarafımdan ter akıyodu
Helal be pınarım

Bonusu örnek alma sen kuzummmm
Bende misisim missssss
Vay vaaaayyy mezun ve temiz

Hızlı ve öfkeli gibi
İvit sopa smiley buraya
tamam canım vayt 51.5 hedef demiş acaba güncel kilosu kaçtı kaçtan düşecek onu merak ettiydim de ona göre kabulleneyim
Ben sana söylerim dur :)

1 kaşıkta bize bıraksaydı

Kızmadım kuzum.. yedin ve gözün doyduysa iyi bari derim.. çünkğ bana göre nefsin aç gibi geldi ondan sordum.. doyduysan yapacak bişey yok afiyet olsun:)
Sagol canim mium benim doydum Allah bereket versin.yarın bi sekilde dengelemeye çalışırım.gercekten açtım.nasil koruyacağız mezun olduktan sonra kilomuzu bilmiom valla

Xanıö
Iyiyim..yedikten sonra da pişmanlık cokuyo keske uyusaydim diom simdide.ama acken uyumakta zor oluyo.kizdin mi miuşum
az yemişsin gün içinde menünü görmüştüm bişiy olamaz tabi bunu söylemek haddime değil ama bence üzülme afiyet olsun canım

Harika menüüüüü

Sporla da taçlandırılmış hemş de ne spor

Demek artı gösterirsin bana tartııııııı sporu yapmışsın pınarım :)
1 kaşıkta bize bıraksaydı
Sen de mi brütüs
herkse iyi aksamlar
bugunku menum
sabah 1 dlm ekmek 1 az yagda yumurta bol yesillik peynir zeytin
ara1 yesilcay biraz leblebi fistik
aksam bir tabak ispanak bir kase yogurt
az once 1 karisik cay az findik badem
spor bugun yok
su 2.5 lt
Çok güzel menü afiyet olsunnn

ayy ben sözümü geri aldım kaptaniçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…