- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Cok doğru vaytim oncelikle benim bu psikolojiden cikmam lazim cok stres yaptim hele ki bu ay fazlasıyla yaptim.elbet vardir vakti zamani.insallah rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip eder.hayirlisiyla cocuklarim olursa 5 tane falan dogururum insallahCocom benim bi arkadaşım var 7 yıl hiç çocuğu olmadı hamilede kalamadı hiç doktor senin çocuğun normal yolla olamaz demiş bu çok ağladı üzüldü tüp bebek falan oldu yok olmuyor en son bi doktora gittiler doktor sen önce şu psikolojiden bi çık ben senin anne olmanın için ne gerekiyorsa yapacağım ama sen bi kafani topla demiş bunlar bunlar tatile gitti neyse işte dedi artık icim rahat doktor çok iyi geldi falan tatil dönüşü normal yoldan hamile kalmış hemide ikiz rabbim işte şimdi ikizleri 6 yaşında ve 3 ye hamileymis inşallah ikiz olmaz diye dua ediyorum bu hayat biraz garip yanı demem o ki önce beynini bi bosalt mevlam neyler neylerse güzel eyler sen ona sığın gersi rabbime bırak
Tartılmadım dahakesin vardır ... en az 1.400 verir ben diyeyim .. ama tabii efsane sarayca var karşısında
Yediklerim gayet sağlıklı eminim verdiğim kilo da sağlıklıdır
Geçmiş olsun canımNe değişik bi gün ya gece kızım ateşlendi sabahladim hala ateşli dış galiba bütün evi temizledim kocaya halıları silkelettirdim misss gibi oldu şimdi bi çay yapayım kahvaltılık atisturacagim sabah canım bir şey istemedi atiatirdim sadece ve hala onunlayim
Canim cool gecmis olsun kuzuna.. Rabbim sifa versinŞuan bekliyorum bakalım ateşi ne olacak diye olmadı biner giderim acile ateşi diate bu kadar cikmamali ama öksürük falan da yok burnuda tıkalı değil anlamadım
Ooooooo ne güzel demişsin eceeeee@MiuLego bugunden tezi yok ödem yapan seyler tüketilmeye
Dedim kendime
Heralde yaniiiiiii ececiyiz şampiyonuzzKazanan biz olacazzzz
51 miHe siskoyum cuma günü 51 girecek bu gözler sıkıntı yok canım
Cos değil kuzucuuummmmKizlar son anda misafirlige geldim evden yemek yemeden ciktim burda cis olmadigini dusundugum bisey yedim
Sabah 11.30
Yarim tost(1dilim ekmekten)
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 15.30
1 bardak tarcinli sut
1 muz
10 cig badem
Aksam 19.00
3 yk kadar fasulye tursusu kavurmasi
(Tursu ev uapimi ve onceden suya konulup tuzu alinmis)
Su 2 oldu daha da artar
Spor gunduz biraz var gece tamamlarim
@MiuLego cis sayilmaz dimi
Ay bayıldım menüye ben
Minnak menünle seviyom ben seni çiçeaaamMenumu yazayim sonra sporumu yapayim
Sabah
Bir parca ezine ile 1 orta boy greyfurt
Ara turk kahvesi ve kuru dut
Oglen= 2 kase tarhana corbasi
Ara= 1 elma
Aksam= patates yemeginin etini yedim ve ayran
Simdi kahve
@MiuLego
Bugun nasil bi su ictiysem her teneffus wc ye kostum. greyfurt mu beni boyle yapti, yoksa ben boyle oldugum icin mi greyfurt....
kakın oynayın çabık@MiuLego kak raks et
Artik haftanin 5 gunu spor yapacamOoooooo ne güzel demişsin eceeeee
Heralde yaniiiiiii ececiyiz şampiyonuzz
51 mi
Cos değil kuzucuuummmm
Nasıl bişey anlamadım ama en fazla ödem yapar ki o da cumaya kadar iner gider afiyet olsun asma gül yüzünü oyyyy
Ay bayıldım menüye ben
Çok beğendim
Mis gibi prolu menüüüü
Spor da var
Ada sahalarda dağılalım
Minnak menünle seviyom ben seni çiçeaaam
Afiyet olsun öğretmenime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?