- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
evet ben de dikkat ettim ona. çok az yaaaben de izliyorum. 1200 kcal veriyolar o kilodaki insanlara
ben psikolojik yiyiciyim farkındayım. ama çözemiyorumGündem özelde obezite sorununu da seyret sanırım 3 aralık günü gerçekten güzel bir program. Psikiyatr kenan eren kadının tabağına yemek yerine kocasından duymak istediği güzel bir söz, istediği bir ihtiyacı koyar dedi. Sorunu çok güzel anlatiyorlar
Sağol balımGeçmiş olsun canım
Amin inşallah canımCanim cool gecmis olsun kuzuna.. Rabbim sifa versin
Hee poğaça yemeyeTabi yaaaa
Taaaaaabi yaaaa
Poğaça yemeye mi
Hedef 51.5 balım yarış için ama 52 kalmak niyetindeyim daha aşağı tahta kurusu gibi olacağım bu gidisleOoooooo ne güzel demişsin eceeeee
Heralde yaniiiiiii ececiyiz şampiyonuzz
51 mi
Cos değil kuzucuuummmm
Nasıl bişey anlamadım ama en fazla ödem yapar ki o da cumaya kadar iner gider afiyet olsun asma gül yüzünü oyyyy
Ay bayıldım menüye ben
Çok beğendim
Mis gibi prolu menüüüü
Spor da var
Ada sahalarda dağılalım
Minnak menünle seviyom ben seni çiçeaaam
Afiyet olsun öğretmenime
Fasulye kavurması miu şöyle oluyor fasulyeden turşu kuruluyor sonra bi gün ıslatılıp tuzu alınıp yağ bol soğan sarımsak ile kavruluyorOoooooo ne güzel demişsin eceeeee
51 mi
Cos değil kuzucuuummmm
Nasıl bişey anlamadım ama en fazla ödem yapar ki o da cumaya kadar iner gider afiyet olsun asma gül yüzünü oyyyy
Ay bayıldım menüye ben
Çok beğendim
Mis gibi prolu menüüüü
Spor da var
Ada sahalarda dağılalım
Afiyet olsun öğretmenime
Hep halam geldj dedigimiz icin halama geldik basligini okumak bi garip hissettirdi beniHalama geldik yemek yedik sonrasinda benim diyetten fln bahsediyoruz genel olarak bi zayiflama konusu da mevcut.O arafa halamin bogazina ekmek parcasi kacti.Tepkisi"bak iste omur dedigin bi nefes tik diye gidiyodum ac mi gideydim"
Sağol balım dış galiba emin değilim amaWhiteblacklife canim gecmisi okuyamadım alintilardan gordum ne oldugunu anlamadim ama cok gecmis olsun
Bi anlasam derdiniWhiteblacklife canım dişte ishal ve ateş en belirgini. Aynen tetikte olursun artık bikaç gün. Allah sabır versin kuzucum anne olmak böyle bişey işte canından can sende hissedersin acısını.
CanimmmmOoooooo ne güzel demişsin eceeeee
51 mi
Cos değil kuzucuuummmm
Ay bayıldım menüye ben
Çok beğendim
Mis gibi prolu menüüüü
Spor da var
Ada sahalarda dağılalım
Afiyet olsun öğretmenime
Sağol kuzumGecmis olsunWhiteblacklife
Bende öyleyim canım hormonal maalesef. İnşaallah senimi bebistendirArkadaslar ben cok fena acikiyorum yaaaa cok fena hemde.az önce yogurt yedim gecmedi tarcinli süt badem yedim gecmedi napcam ben yaaamidem fena.fenalardayim bisey oldu istahima.sanirim hormon yuklenmesinden dolayı.ne yiyebilirim ki acligimi sindirecek.çorba mi icsem acaba mercimek var
Meşaz alınmıştıreve gidersem süt içicem canım
geçmiş olsun canım
ben eriyom kaptancım
Geldim canımNevreste hic ugramamis.
Sehriyeli pirinc pilavi yaptim 1 tatli kasigiyla tuzuna baktim.
Cok guzel pilav yaptigimi farkettim oyle iste
Ordek yapiyodu boyle dolapta tatli var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?