Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben de izliyorum. 1200 kcal veriyolar o kilodaki insanlara
evet ben de dikkat ettim ona. çok az yaaa ben kalori diyetlerine hiç inanmıyorum artık. yediğin şeyin içeriği niteliği önemli. kanıtlandı artık bu

ben psikolojik yiyiciyim farkındayım. ama çözemiyorum

Hedef 51.5 balım yarış için ama 52 kalmak niyetindeyim daha aşağı tahta kurusu gibi olacağım bu gidisle

Fasulye kavurması miu şöyle oluyor fasulyeden turşu kuruluyor sonra bi gün ıslatılıp tuzu alınıp yağ bol soğan sarımsak ile kavruluyor

Halama geldik yemek yedik sonrasinda benim diyetten fln bahsediyoruz genel olarak bi zayiflama konusu da mevcut.O arafa halamin bogazina ekmek parcasi kacti.Tepkisi"bak iste omur dedigin bi nefes tik diye gidiyodum ac mi gideydim"
Hep halam geldj dedigimiz icin halama geldik basligini okumak bi garip hissettirdi beni

Canimmmm
Canim miummmmmm

Arkadaslar ben cok fena acikiyorum yaaaa cok fena hemde.az önce yogurt yedim gecmedi tarcinli süt badem yedim gecmedi napcam ben yaaa midem fena.fenalardayim bisey oldu istahima.sanirim hormon yuklenmesinden dolayı.ne yiyebilirim ki acligimi sindirecek.çorba mi icsem acaba mercimek var

Bende öyleyim canım hormonal maalesef. İnşaallah senimi bebistendir yoğurt ye şimdi başka şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…