Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O duygular nasıl bişeydi ki hiç hatırlamıyorum

Benim yarin jillan 2 level son gunum. Soverek yine yapacagim, bu kadin pestilimi cikariyo resmen. Sonra hemen level 3 indirecegim. Onu da bitirirsem cok mutlu olurum gercekten.
Jillian 3u de bitirkdikden sonra yilbasi icin guzel bi elbise ya da bluz almayi planliyorum. Hep hayal ediyorum cok yakisicak incecik duracagim diye.
Yarin da kutuphaneye gidjp kitabimi yeniliyecegim boylece hulahop yaparken sikilmayacagim.
Ohhhh planlar planlar
@MiuLego

Selamlar herkese

Hastalar okudum geçmişte , her birine şifalar dilerim .. Whiteblacklife kızına ... nehirnil111 minnoşuma ... @eflalim reflüsüne ve çay krizine :) geçmiş ola .

CocoChanelmademoiselle canım seninde sanki mezuniyet vaktin gelmiş ....bu haftanı miu yu üzmeden atlat ve yavaş yavaş kepini fırlat derim ben ... aldığın ilaçla beraber ''gebeyim miyim ?'' psikolojisi bile iştah açıyor psikolojik olarak ... kendimden biliyorum :) 51-52 kiloya düştüm ... Bebek için karar verdik .. 2 ayda gebe değilken bile iştahlı idim ..kızlar bilir , ayy acıktım ..içimde kurt var sanki derdim ... hamile kalana kadar 56-57 yr çıktım .sende o gebelik psikolojisini gördüm .

@eflalim sende ki diyetten sıkılma değil bence .. gördüğüm en eğlenceli , en kendi için bir şeyler hazırlayan listelerden nadir biridir senin menüler burada ... sen şu incelme olayına taktın kafayı .. daha kalın gözükmek seni yıldırdı ... ama spor gülüm .. öyle ya da böyle bölgesele 1 ay şans ver

Laz yemeği diyeyim sen anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…