O duygular nasıl bişeydi ki hiç hatırlamıyorumAyyy romantik şarkılar dinliyorum da eşimle yeni tanıştığım günlere gittimo zamanki heyecan kalp çarpıntısı üfff ilk gördüğüm zamanki ellerimin titremesi terlemesi evde de değil ki şimdi gidip
Kalorili kuzum epey.. adetle yenmeli az az tadımlık:)Şimdi kestaneyi pek bilemedim kalorili olacağını eşim dah koyim diyo yok dedim yeter çok geldi bile şiştim
evet öğrendim artık kuzucumKalorili kuzum epey.. adetle yenmeli az az tadımlık:)
Öğrenmiş oldun
Hatırlatan biri çıkar inşallah hayırlı bir zamandaO duygular nasıl bişeydi ki hiç hatırlamıyorum
Selamlar herkese
Hastalar okudum geçmişte , her birine şifalar dilerim ..Whiteblacklife kızına ... nehirnil111 minnoşuma ... @eflalim reflüsüne ve çay krizine :) geçmiş ola .
CocoChanelmademoiselle canım seninde sanki mezuniyet vaktin gelmiş ....bu haftanı miu yu üzmeden atlat ve yavaş yavaş kepini fırlat derim ben ... aldığın ilaçla beraber ''gebeyim?'' psikolojisi bile iştah açıyor psikolojik olarak ... kendimden biliyorum :) 51-52 kiloya düştüm ... Bebek için karar verdik .. 2 ayda gebe değilken bile iştahlı idim ..kızlar bilir , ayy acıktım ..içimde kurt var sanki derdim ... hamile kalana kadar 56-57 yr çıktım .sende o gebelik psikolojisini gördüm .
@eflalim sende ki diyetten sıkılma değil bence .. gördüğüm en eğlenceli , en kendi için bir şeyler hazırlayan listelerden nadir biridir senin menüler burada ... sen şu incelme olayına taktın kafayı .. daha kalın gözükmek seni yıldırdı ... ama spor gülüm .. öyle ya da böyle bölgesele 1 ay şans ver
Laz yemeği diyeyim sen anla
Ohhh misss
Kız niye turşuyu öyle yapıyolar ki madem direk fasulye yemeği yapsınlar
Coco yoğurt ve süt zaten tokluk verecek şeyler.. yani demem o ki herhangi başka şey yesen de doymayacaksın çünkü beynin aç..
ayy evet ama sen ne diyosun bu kalkışmama
156 balimWhiteblacklife senin boyun kac canim ?
turşu kavurmasına ben ünideyken aşık olmuştum trabzonlu bir arkadaşım sürekli yapardı deli olurdukLaz yemeği diyeyim sen anla
Laz yemeği diyeyim sen anla
yalnız miu nun soru efsane idi bence
neden öyle yapıyorlar ki fasulye yemeği yapsınlardedi ya
tadı çok farklı miu .....
52.2 balım güncel yani eksi 700 hedefimtamam canım vayt 51.5 hedef demiş acaba güncel kilosu kaçtı kaçtan düşecek onu merak ettiydim de ona göre kabulleneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?