Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay okurken çok zevk aldımmmm
Donna inan sana güveniyorum ve jillianı bitirmeni çoook istiyorum çünkü jillianda öeşhurdur başlayan 30 günü tamamlamadan bırakır illaki.. bitir nolaaar.. bakalım nasıl bir değişim olacak?

Sonra da gururlu elbiseni giy :)
Kitabınında güle güle oku:)
Sizce öğlen yemek yemeli miyim yememeli miyim yani yemeyebiliyorumda size danışayım onun yerine ara da meyve iki tane çayımı içiyorum akşamlarıda zaten uygun ölçüyle yiyorum
Büşra sen evdesin dimi kuzum çalışmıyorsun?kahvaltı saatin kaç genelde? Akşam saatin kaç? Bana hele söyle bakayım
Hatırlatan biri çıkar inşallah hayırlı bir zamanda
Yok kız öyle erkek
Laz yemeği diyeyim sen anla
Heee laz mantığına kafa yormamak lazım

yalnız miu nun soru efsane idi bence

neden öyle yapıyorlar ki fasulye yemeği yapsınlar dedi ya

tadı çok farklı miu .....
Kız zaten suya yatırıyorlarmış
Tuzu falan tadı gitmiyor mu ıslak fasulye oluyordur

Sonrası da düz fasulye yemeği
Benim mantık bu
Ama çok haklıyım bence
bal bal o söyleme şımarıyor hemen
Yok ya duymadım bişey ne şımarması

Hep halam geldj dedigimiz icin halama geldik basligini okumak bi garip hissettirdi beni
Benim istanbulda 2 halam var surekli giderim ve gelirler.o yüzden karismasin diye halam degil regl gelecek diyorum halam geldi diyosam getcekten halam gelmistir

Bi gun imkan bulursan gercek karadenizli birinin elinden ye.yok boyle bisey.eski berna olsa bi tencere yerdi.

tip ya mıcırmalık

sen bi yeee , hep fasulye kavurması istersin bana güven

evet evdeyim çalışmıyorum kahvaltı saatim bazen 09 bazen 11 oluyo oğlum gece yatmayınca geç kalkıorum geç kalkınca zaten öğlene doğru kahvaltı yapınca geç kalktığım zamanlar öğlen olmuyo zaten akşamda 18 18:30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…