eee sen demişsin diyeceğini sabah ... eksim tüm takımı sırtlar yazmadın mıayy evet ama sen ne diyosun bu kalkışmama
Ay okurken çok zevk aldımmmmBenim yarin jillan 2 level son gunum. Soverek yine yapacagim, bu kadin pestilimi cikariyo resmen. Sonra hemen level 3 indirecegim. Onu da bitirirsem cok mutlu olurum gercekten.
Jillian 3u de bitirkdikden sonra yilbasi icin guzel bi elbise ya da bluz almayi planliyorum. Hep hayal ediyorum cok yakisicak incecik duracagim diye.
Yarin da kutuphaneye gidjp kitabimi yeniliyecegim boylece hulahop yaparken sikilmayacagim.
Ohhhh planlar planlar
@MiuLego
Büşra sen evdesin dimi kuzum çalışmıyorsun?kahvaltı saatin kaç genelde? Akşam saatin kaç? Bana hele söyle bakayımSizce öğlen yemek yemeli miyim yememeli miyim yani yemeyebiliyorumda size danışayım onun yerine ara da meyve iki tane çayımı içiyorum akşamlarıda zaten uygun ölçüyle yiyorum
Yok kız öyle erkekHatırlatan biri çıkar inşallah hayırlı bir zamanda
Heee laz mantığına kafa yormamak lazımLaz yemeği diyeyim sen anla
eveteee sen demişsin diyeceğini sabah ... eksim tüm takımı sırtlar yazmadın mı
Ne oldu yenecek misin bak ağlarım ha hemen duygu sömürüsühmmmmmmmmmmmmm mmmmm
hadi inşallah ama gelir bence 700 ne ki52.2 balım güncel yani eksi 700 hedefim
evetama ana kraliçe desteği başka tabi
hadi inşallah ama gelir bence 700 ne ki
iyiki varbal bal osöyleme şımarıyor hemen
Bu Cuma uzun zamandan beri ilkkez yedim hemen ödem yaptı.Yemeye korkuyorum...Kız cum cumartesi pazar yiyeydin yaa
ya deme öyle zaten senle mortilik çok kırılgan oldu bana çok hassas oldu hiç üstüne gidemiyorum saydına yaptığım gibi :))Ne oldu yenecek misin bak ağlarım ha hemen duygu sömürüsü
Kız zaten suya yatırıyorlarmışyalnız miu nun soru efsane idi bence
neden öyle yapıyorlar ki fasulye yemeği yapsınlardedi ya
tadı çok farklı miu .....
miu yaaaaa
Yok ya duymadım bişey ne şımarmasıbal bal osöyleme şımarıyor hemen
Benim istanbulda 2 halam var surekli giderim ve gelirler.o yüzden karismasin diye halam degil regl gelecek diyorumHep halam geldj dedigimiz icin halama geldik basligini okumak bi garip hissettirdi beni
Bi gun imkan bulursan gercek karadenizli birinin elinden ye.yok boyle bisey.eski berna olsa bi tencere yerdi.
Ohhh misss
Kız niye turşuyu öyle yapıyolar ki madem direk fasulye yemeği yapsınlar
Coco yoğurt ve süt zaten tokluk verecek şeyler.. yani demem o ki herhangi başka şey yesen de doymayacaksın çünkü beynin aç..
Ausummmm bana hedefi 50.2 yaptirmaaaaaaaaaMunzevi Zencefil ördekim sen vaytımı yeniyordun bu hafta @Whiteblacklife
@malipina bonusu@Bonus
@ecemavi fatmayı@Antepia27
@Sarayca triplimi@Triplimelek Megi
Kız zaten suya yatırıyorlarmış
Tuzu falan tadı gitmiyor mu ıslak fasulye oluyordur
Sonrası da düz fasulye yemeği
Benim mantık bu
Ama çok haklıyım bence
Yok ya duymadım bişey ne şımarması
iyiki var
Cumadan cumaya yenilebilir o zamanBu Cuma uzun zamandan beri ilkkez yedim hemen ödem yaptı.Yemeye korkuyorum...
işte bundan tırsıyorum ... hedef 51.5Ausummmm bana hedefi 50.2 yaptirmaaaaaaaaa
evet evdeyim çalışmıyorum kahvaltı saatim bazen 09 bazen 11 oluyo oğlum gece yatmayınca geç kalkıorum geç kalkınca zaten öğlene doğru kahvaltı yapınca geç kalktığım zamanlar öğlen olmuyo zaten akşamda 18 18:30Ay okurken çok zevk aldımmmm
Donna inan sana güveniyorum ve jillianı bitirmeni çoook istiyorum çünkü jillianda öeşhurdur başlayan 30 günü tamamlamadan bırakır illaki.. bitir nolaaar.. bakalım nasıl bir değişim olacak?
Sonra da gururlu elbiseni giy :)
Kitabınında güle güle oku:)
Büşra sen evdesin dimi kuzum çalışmıyorsun?kahvaltı saatin kaç genelde? Akşam saatin kaç? Bana hele söyle bakayım
Yok kız öyle erkek
Heee laz mantığına kafa yormamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?