Allahtan mutfaktan anlamıyorum yoksa aşırı obez olurmuştumtip yamıcırmalık
sen bi yeee , hep fasulye kavurması istersinbana güven
vardır yaaYok kız öyle erkek
ayy deme demebeeeeeen ördekciyimmmmmm diyeceğim de , ben böyle diyince vaytın içinden bi canavar çıkıyor
hah al işte gittiiiiii gitti gittiiiiAusummmm bana hedefi 50.2 yaptirmaaaaaaaaa
Allahtan mutfaktan anlamıyorum yoksa aşırı obez olurmuştum
vardır yaa
ayy deme deme
hah al işte gittiiiiii gitti gittiiiiadile naşit edasıyla gittiiiii giti gittiiiiii
Kizzz sen hamilesin yaaa canin mi cektiii nerdeydin sen hangi sehirdebana yollasın yeni Berna , ben yerim
evet evdeyim çalışmıyorum kahvaltı saatim bazen 09 bazen 11 oluyo oğlum gece yatmayınca geç kalkıorum geç kalkınca zaten öğlene doğru kahvaltı yapınca geç kalktığım zamanlar öğlen olmuyo zaten akşamda 18 18:30
acıktımHmmmm
O zaman buldum galibaaa:)
Uyanınca bir bardak süt ve yanına 1 günkurusu ya da ceviz ya da biraz çiğ badem ya da kuru üzüm ye
2 saat sonra falan da kahvaltı yap 11:30 gibi
Sonra 15:30 -16:00 gibi küçük bir ara bir meyve ya da kahve yanına minik birşey yukarıda süt yanına saydıklarım gibi
Eeee 18:30 - 19:00 gibi de akşam yemeği mis missssss
Kars ta yaşıyo o çok uzakKizzz sen hamilesin yaaa canin mi cektiii nerdeydin sen hangi sehirde
Tamam ablammm miumm hafta sonu duruma göre bakcaz dedi o zaman konuşuruz dedi mezuniyet icin.bende istemem hic miumu üzmek.olmadi mezun olur kalan kilolarimi da yavas yavas liate dışı vermeye calisirmSelamlar herkese
Hastalar okudum geçmişte , her birine şifalar dilerim .. @Whiteblacklife kızına ... @nehirnil111 minnoşuma ... @eflalim reflüsüne ve çay krizine :) geçmiş ola .
CocoChanelmademoiselle canım seninde sanki mezuniyet vaktin gelmiş ....bu haftanı miu yu üzmeden atlat ve yavaş yavaş kepini fırlat derim ben ... aldığın ilaçla beraber ''gebeyim miyim ?'' psikolojisi bile iştah açıyor psikolojik olarak ... kendimden biliyorum :) 51-52 kiloya düştüm ... Bebek için karar verdik .. 2 ayda gebe değilken bile iştahlı idim ..kızlar bilir , ayy acıktım ..içimde kurt var sanki derdim ... hamile kalana kadar 56-57 yr çıktım .sende o gebelik psikolojisini gördüm .
@eflalim sende ki diyetten sıkılma değil bence .. gördüğüm en eğlenceli , en kendi için bir şeyler hazırlayan listelerden nadir biridir senin menüler burada ... sen şu incelme olayına taktın kafayı .. daha kalın gözükmek seni yıldırdı ... ama spor gülüm .. öyle ya da böyle bölgesele 1 ay şans ver
Az bekleacıktımbikaç sopa vursana kendime geleyim
yarın hemen yerim canım , her memleketten eş dost komşu şükür bugünler için biriktirdikKizzz sen hamilesin yaaa canin mi cektiii nerdeydin sen hangi sehirde
ok anlaşılmıştır kaptanım elinize sağlık süper menüHmmmm
O zaman buldum galibaaa:)
Uyanınca bir bardak süt ve yanına 1 günkurusu ya da ceviz ya da biraz çiğ badem ya da kuru üzüm ye
2 saat sonra falan da kahvaltı yap 11:30 gibi
Sonra 15:30 -16:00 gibi küçük bir ara bir meyve ya da kahve yanına minik birşey yukarıda süt yanına saydıklarım gibi
Eeee 18:30 - 19:00 gibi de akşam yemeği mis missssss
Yaaaaa anaaammm neler kaçırıyom yaaaaBenim istanbulda 2 halam var surekli giderim ve gelirler.o yüzden karismasin diye halam degil regl gelecek diyorumhalam geldi diyosam getcekten halam gelmistir
Bi gun imkan bulursan gercek karadenizli birinin elinden ye.yok boyle bisey.eski berna olsa bi tencere yerdi.
Jaws ausbana yollasın yeni Berna , ben yerim
Anlamadım aus öyle böyle de yemiyom ama az gelmiş demek kiaferin ama gördüm geç saat tok karna 59 çıkmışsın ...ben senden 60 ları bekliyordum
Ya aus çok gülüyoeum sana keşke hep gebe kalsanyarın hemen yerim canım , her memleketten eş dost komşu şükür bugünler için biriktirdik
Kız sen ne kadan naifsin ne dadlısın yaok anlaşılmıştır kaptanım elinize sağlık süper menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?