kiz sorma, dun sol kolumda kasilmalar vardi..korktumda babamada birsey demedim telaslanacak diye ama enerji iceceginden olmustur demi.. bugunle beraber 3 gundur iciyorum:18::18: hemen geri birakim
bırak tatlım bırak,o kadar içilmez ondan hem çok katkılı bilgin olsun
Daha iyiyim bitanem,çok teşekkür ederim.
çook dikkat ettim akşam etsuyu içtim birazda salata ve et kavurma yediiim....
amin canım inş.........
bu dertler seni yıkmaz nevim..sen bunların üstesinden gelirsin.........
harikasın canım.......menün gayet dengelii...
bugün sende pirinç yap canım belki faydalı olur....
Çok sevindim bitanem.hayirli gunler kizlar,
demin girmistim topige ama birden patronum calistigim yere gelince hemen cikmak zorunda kaldim.
gecen hafta 5 yildonumum dolmustu, o da pasta cicek ve 2 hediyeyle gelmis...cok hosuma gitti...
birde ben diplomami almistimya, bana seflik teklif etti calistigim yer icin
tek burasi icinse ben kabul ederim dedim..dua edin kizlar insallah hayirlisi olur...sevincten havalara ucacagim neredeyse...
sehitlerimizden dolayi elim kolum kalkmiyordu, uyusuktum simdi biraz moral oldu..ama Allah sehit ailelerine sabir versin...
Bugünkü Menüm:
sabah:
1 çay bardağı haşlama pirinç + baharat+yoğurt
öğlen:
1 çay bardağı haşlama pirinç+1 domates+2 dal taze soğan+dereotu+limon
akşam:
1 çay bardağı haşlama pirinç+baharat+yoğurt
su:2.4 LT
sporerşembeleri yapmıyorum
sorma safişimm bildiğin gibi dilll ortalık...yeni geldim eve sokaklardayız 2 gündür görsen acırsın valla halime ben geldim eşim işe gittiii ...dualarınızı eksik etmeyin canlarımmm...
bizde seni ozledik canim, hep aklimizdasin,,nasilsin canim, sizin oralar nasil??Allah sizin gibi olanlarin yardimcisi olsun..teyzemler diyarbakirda, hop oturup hop kaliyoruz resmen..onunla konusurken kotu haber alacagiz diye korkuyoruz..Allahim hepinizi korusun
kizlar buarada size soylemeyi unuttum,dualarizda teyzemi unutmayin lutfen, daha cok genc ama kolunda kitle cikmis..insallah cabucak iyilesir Allah cocuklarinin yuzune bakar..o nuda dualarizdan eksitmeyin olurmu
68,7dim 68 dim bu sabah vallaaa almadım çok şükür veriyorum hala...bugün ne yedimm bak şimdi sabah 1 poğaca 1 kutu şekersiz süt
öğle:2 elma 3 mandalina
akşam:daha açımmm mercimek çorbası pişio ondan yiycem içim üşüdü sabahtan berii
ama bol bol sigara ve suuu...
kiz sorma, dun sol kolumda kasilmalar vardi..korktumda babamada birsey demedim telaslanacak diye ama enerji iceceginden olmustur demi.. bugunle beraber 3 gundur iciyorum:18::18: hemen geri birakim
Bugünkü Menüm:
sabah:
1 çay bardağı haşlama pirinç + baharat+yoğurt
öğlen:
1 çay bardağı haşlama pirinç+1 domates+2 dal taze soğan+dereotu+limon
akşam:
1 çay bardağı haşlama pirinç+baharat+yoğurt
su:2.4 LT
sporerşembeleri yapmıyorum
7.TAKIM ** 228. ETAP***
kırmızıgül06(77,2
doga3(91.5
nev81 (75.4
hulyaeyup(67.1
aysen34(64.2
SAPHIRA(94.5
ipekyol51(75.4
saferan(121.7
7. takım yüzde ortalaması
işte liste hazır kızlaaar.....
İlk bildirim benden gelsin.Bu hafta regl dönemime rağmen 300 gr vermiş olmak yine de mutlu etti beni.Yeni kilom 75.1.7.TAKIM ** 228. ETAP***
kırmızıgül06(77,2
doga3(91.5
nev81 (75.4/75.1/0.3/%0.40)
hulyaeyup(67.1
aysen34(64.2
SAPHIRA(94.5
ipekyol51(75.4
saferan(121.7
7. takım yüzde ortalaması
İlk bildirim benden gelsin.Bu hafta regl dönemime rağmen 300 gr vermiş olmak yine de mutlu etti beni.Yeni kilom 75.1.
canım geçen hafta 900 gr. verdim lapayla.bu sabah tartıldığımda çok su tutmuş olduğumu gördüm.1.3 kg fazla çıktım ama yağ oranım düşmüş,su oranım yükselmiş,kasım da birazcık yükselmişti.lapa fazla ödemi attırır dedim,inşallah işe yarar.yine de 1.3 kg farkettireceğini sanmıyorum,kar kardır dedim
persembe gunleri iyi pirinc lapasi yapiyorsun..ama sade yemedigin icin dayanabiliyorsun demi saphiracim..insallah yarin emeginin karsiligini alirsin..guzel sonuclar cikar
cuma sabahına ksalarım şişip,tartıda fazla çıkmayayım diye perşembele yapmıyorum canım,yoksa yapardım,dincim yani.yalnız bir de kabızlık sorunum var,o da etkiliyor tartıyı tabi
ah canım yavrun ne yapıyor ..en çok o aklımda....allah sizi korusun....
bu koşturmaya kilo naapsın ....
hemen bırak canım bişey olcak sana sonra.....
bide sporu kaldıramazsın canım bu listeyle zaten vermişsindir ...
görüşürüz canımkizlar ben kapilari kilitlemeye gidiyorum..vaktim olursa girmeye calisirim..olmazsa yarin gorusuruz..ben engec 2de buradayim Allah izin verirse..hepinizi cokkk opuyorum
İlk bildirim benden gelsin.Bu hafta regl dönemime rağmen 300 gr vermiş olmak yine de mutlu etti beni.Yeni kilom 75.1.
Güzel sonuç alacağına eminim bitanem
oh ohh her eksi biziim icin kar nilosum, bakalim ben kacim yarin..bu hafta diyeti siki tuttum, hic tartilmadimda merak ediyorum yani kac oldum diye:18::18:
Canım benim,ben de pirinç lapasına %100 güvenenlerdenim,inşallah güzel sonuçlar alırsıncanım geçen hafta 900 gr. verdim lapayla.bu sabah tartıldığımda çok su tutmuş olduğumu gördüm.1.3 kg fazla çıktım ama yağ oranım düşmüş,su oranım yükselmiş,kasım da birazcık yükselmişti.lapa fazla ödemi attırır dedim,inşallah işe yarar.yine de 1.3 kg farkettireceğini sanmıyorum,kar kardır dedim
cuma sabahına ksalarım şişip,tartıda fazla çıkmayayım diye perşembele yapmıyorum canım,yoksa yapardım,dincim yani.yalnız bir de kabızlık sorunum var,o da etkiliyor tartıyı tabi
görüşürüz canım
regl döneminde 300 gr. gayet güzel canım.ben regl değilim ama yukarıda yazdığım gibi durumlar.bu hafta bu bile yok ben de
selam sekerlerimm...
onay alabilirimmiyim listemize..
4.takım 228. etap
deniz1984(85.7/85.5/0.2/0.23)
iremögze(75.1/) geri dönmek üzere ayrıldı
mersa(81.5/80.7/0.8 %0.98)
eren sezen(72.5/) bildirim yapmadı
prenses68(71.0/70.0/1.0/1.41)
meyvenull( 62.8/62.8/0.0/%0.0)
bijoux(69.6/69.6/0.0/%0.0)
nazkaa(67.6/) kendi isteğiyle ayrıldı
PrensesPeri (83,1/82,6/0,5/%0,60)
4.Takim toplam yüzdesi % 74.8
canim sen nasil hesapladin, yuzde bende 0.54 cikiyor:26::26:
sev uleynnn bizde seviyokkkk..gel azcik sarilammmazcikta opem
ben suan guvenlik gorevlisi olarak calisiyorum ama yaptigim isin guvenlikle alakasi yok bir kapilari kilitlemek disinda. bir araba markasinin ana bayisinde calisiyorum yurtdisindan misafirler geliyor, toplantiya gelenler olur..kurs icin ogrenciler felan onlarla ilgileniyorum..aslinda daha fazla isim var ama simdi basini agritmim....eskiden polis olmak istiyorum, oluyordum polislik icin ama babam isyerinde silahli saldiriya ugrayinca isyeri oyun doktu maasini aylarca vermesi..tek basina calisiyordu 4 cocuk, 6 nufus bakiyordu..bende yeni girmistim o ara ise, tam polislige alinmisken maasi guvenlikten az ve ailemin kazandigim paraya ihtiyaci var diye hayallerimi birakmak zorunda kaldim, ama allaha sukur iyi bir yerdeyim suan ve daha yukseklere gelemk, gavurlardan emir degil gavurlara emretmek istiyorumhani bunu buyukluk icin degil ama yabancilari kucumseyenlere bizimde iyi yerlerde olabilecegimizi gostermek istiyorum ve elbette iyi bir maas gelecek istiyorum hayirlisiylan
buarada kurutmanin en az ayari 1 saatte kurutuyor oda hafif nemli birakiyor..ama1.5 saat kuruyorsan baya kuru cikiyor ama camasirlar kivrisiyor baya..alerjisi yada astimi olanlar icin super birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?