kız iyide koy şöyle güzel bir fotonu artık zayıf sayılırsın canım nedne çekiniyossun hala döverim bak
ayy merak ettim şu lokman efendiyi gerçi senide görmüş değilim yaneee
ayy bendede var o işte birde şöyle bir takıntı var parfüm şişelerimin diplerinde illa bırakır ve onları saklarım
artık aynanın önünden kaldırdım toz alırken gıcık oluyorum
şu ara değişik kalıcı bi parfüm kokusu arıyorum şu doldurmacılara gidicem bakayım çok övüyolar
senin en çok beğendiklerinden siim söyle bakem bana fikir olsun
kız biz meslektaşmışız seninle
bende 3 yıl güvenlik görevlisi olrak çalıştım dışardanda üniyi okudum üni bitince başka işe gireciktimki kendimi evli bir bayan olarak buldum eşimde çalışmamı istemediği için ki zaten çalışsakta onunla hiç zaman ayıramayız birbirimize o gece gidecek ben gündüzev hanımlığına terfi ettim
yokmu şöle güvenlikli fotoların
aman boşver yaa polis olupta napıcan ne gece var ne gündüz kelle koltukda gerçi orası daha rahattır ama :26:
sen aileni düşündün allahta sana daha iyi bir kapı çatı işte
rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşlh
üfff baya uzun kurutuyomuş bendede alerji var ama ayy zaten saatlerce ütü yapıyorum bide kımkırışık çıkarsa iyice deli olurum ben
hadi canım inşlh rabbim gönlüne göre verir üst mertebe daha fazla sorumluluk ama sen oraya çok yakışıcaksın eminim
aynen bende öyle oluyorum canım sabah tartıldığımda öğle tartıldığım arasında 200 gram en az oynuyo
yarın tartılmadan bi kaç saat oyalanıcam bende belki eksi görürüm
anacım sende bu azim ve istikrar varken görürsün merak etme
maşallah anam bizim topiğin hatunlarının hepsi hamarat topik çekiyo herhalde
bu sefer safişi geçmişim hayret
eline sağlık canım
bu 3 oldu benim kupa kaç olunca ne olacaktıki
birde ben bunları kaydediyorum bakalım ama kaydedemezsem beceremezsemde ben sayıyorum söylesem olurmuki
benim iki ablamda aldı keşke bende alsam kurutma çok memnunlar ütü ayarı var az nemli çıkıyo kolayca ütleniyo çok tasarruflu hemde....gel hele bi öpüşüp koklaşak
ya sen şimdi bu lokmana kamera açamadığın için çocuk seninle konuşmuyodu demi ee artık 7 li rakamlarıda gördün daha ne bekliyon anacım aç görsün gül cemalini bu aşk küllerinden doğsun
benim balkonda kapalı değil ama esintili yağmadığı sürece gelmez içe asınca ama kokusu gidiyo ve bendede acayip derecede takıntı var bir vernel koyarımki 4 5 kapak hatta dün elimde vernel bekliyorum vernel suyunu almasını eşimde gelmiş diyoki ulan hatun su gibi kullanıyon şu verneli
bende dedim aman bee ne yapim tek lüksüm bu benim o da sonra diyoki dök dök biraz daha dök
kaç dk da kurutuyo çamaşırları aslında iyi bişi yaaa
kız iyide koy şöyle güzel bir fotonu artık zayıf sayılırsın canım nedne çekiniyossun hala döverim bak
ayy merak ettim şu lokman efendiyi gerçi senide görmüş değilim yaneee
ayy bendede var o işte birde şöyle bir takıntı var parfüm şişelerimin diplerinde illa bırakır ve onları saklarım
artık aynanın önünden kaldırdım toz alırken gıcık oluyorum
şu ara değişik kalıcı bi parfüm kokusu arıyorum şu doldurmacılara gidicem bakayım çok övüyolar
senin en çok beğendiklerinden siim söyle bakem bana fikir olsun
canım ben kalkıyorum namaz geçiyo
haydi öptüm seni çokkk
aaa oylemi canim, ne guzel...ama polislik burdada kolay degil canim, belki trdeki gibi yine degil ama buradaki polisliklerde sayginliklarini yavas yavas kaybediyor artik..eskiden polis deyince korkardi millet oysa simdi kafa tutan tutana...ya bende bazen ev hanimi olmak istiyorum ama bazende bunca yil calismislik varken erkek eline bakmak agir geliyor..birde herisimi kendim yapmayi alistim 2005ten beride hem kendi ayaklarimin uzerinde duruyorum hemde aileme bakiyorum..bu saatten sonra esimin eline bakmak zor gelir herhalde..birde imkanim varken biraz birikimim olsun istiyorum...hayirlisi artik..insallah yaradan hakkimda hayirlisi neyse o nu verir,,yaninada bonus olarak lokmanimi
sen nasıl görmedin kız kaptanımı sarı saçlar mavi gözler sibel can haltetmiş lokman dertdine yansın kaçırırsa......[/COLOR][/I][/B]
gülüm çalışmak gibisi yok biz çalışmadıkta ne oldu sakın işini bırakma kendi paran başka...şimdiki aklım olsa hiç durumuydum..ben de meslek çok çalışmaya fırsat yok...hem terziyim ..hem vitray ustasıyım...hem yemek işleri yaptım...tabii hepsi evlenmeden önce.......şimdi de satış yapıyorum ama az ...
sen biraz uzak dur bakalım gülüm nasıl davranıcak kiloya inince bir iki hamle yaparsın hayırlıysa olur zaten gönlünü ferah tut....valla lokmani bilmem ama ben derdime yaniom safisim...ne meret seymis askk..msnde nickini gorsem kalbim deli gibi atio, ama ilgilendigimi anlamasin diye yazmiom valla..birde ozledimki..enson 28inde konusmustuk. ..buaralar yanasmiyorumda..politika derdinde cok bilmis, arkadaslarinlan facede tartisiyorrr
ooo masallah safisim sende baya marifetlisin..ama dedigin gibi erkek eline bakmamak istiyorum, birde Allah iyilerle karsilastirsin esimin nasil olacagi belli olmaz..harcamalarim sorun felan olur nebilim aileme birsey almak istesem izin almak zorunda olursun, o nun parasi diye hesab vermek zorunda olursun..onlari dusunerektende calismak istiyorum aslinda calismayida seviyorum, evde oturamam herhalde ama iste insan calisinca bazen dinlenmek istiyor..zengin koca bulsam birakirim isi
özledimm siziii.....
sen biraz uzak dur bakalım gülüm nasıl davranıcak kiloya inince bir iki hamle yaparsın hayırlıysa olur zaten gönlünü ferah tut....
o dediklerinin hepsi doğru canım .....illaki sorman gerekir kendi parana benzemez...inş. bi ev falan alırsan üstüne evlendikten sonra bırakırsın çalışmayı evin kirası gelir olur sana rahat edersin....
anşaa hoşgeldin canım nasılsın sizin orda durumlar nasıl ..allah hepinizi korusun hep aklımdasın.....
özledimm siziii.....
biz de seni özledik canıım az kilo aldıysan hemen geri geeel....
valla ayni sekilde turk cayida sekersiz icilmiyor, tad alamadiktan sonra mecburen uzak duruyor insan..
ya ama ben bu aralar enerji iceceklerine dadandim, su niyetine iciyorum resmensaglikli birsey degil ama gunde 4 tana iciyorum kac gundur..delimiyim neyimm:26::26:
kız o kadar enerji içeceği içilir mi,Allah korusun kalp krizine sebep olabilir :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?