Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kiz cekiniyorum hala...o beni enfazla 70 kiloyken gormustu...kalan 6 kiloyuda verim ozaman yavas yavas foto koyarim..bukadar oldu, artik tam olsunda cikim karsisina diyorum..birde kiskanclik var, facede listesine baktim birkactane guzel kiz var..ondan tamamen kusursuz cikmak istiyorum karsina...agg aysenim lokumum belki dunyalar guzeli degil ama benim icimi yakiyor..hele bir dudisleri var...bir erkekte bukadar kirmizi dudak olurmu..oluyorum resmenn

canim ben trdeki doldurmacilari bilmiyorum..ama bende olan birkac parfum sayim en cok sevdiklerim..

dolce &gabbana light bleu cok hos
jean paul gartier classic vazgecemediklerimden
chloe, chloe o da yumusak ama kalici bir pardum
davidhoof coolwahter woman..ben kalici sekerli kokulari seviyorum..
icinde agir kokularimda var ama onlari genelde dugunde felan kullaniyorum
sonra tommy hillfiger dreaming...
armani sensi...o da cok guzel..bak istersen bi

aaa oylemi canim, ne guzel...ama polislik burdada kolay degil canim, belki trdeki gibi yine degil ama buradaki polisliklerde sayginliklarini yavas yavas kaybediyor artik..eskiden polis deyince korkardi millet oysa simdi kafa tutan tutana...ya bende bazen ev hanimi olmak istiyorum ama bazende bunca yil calismislik varken erkek eline bakmak agir geliyor..birde herisimi kendim yapmayi alistim 2005ten beride hem kendi ayaklarimin uzerinde duruyorum hemde aileme bakiyorum..bu saatten sonra esimin eline bakmak zor gelir herhalde..birde imkanim varken biraz birikimim olsun istiyorum...hayirlisi artik..insallah yaradan hakkimda hayirlisi neyse o nu verir,,yaninada bonus olarak lokmanimi

aaa ben de prensip olarak 10 dan önce asla tartılmam takıntılıyım....

bu sefer safişi geçmişim hayret
eline sağlık canım
bu 3 oldu benim kupa kaç olunca ne olacaktıki

birde ben bunları kaydediyorum bakalım ama kaydedemezsem beceremezsemde ben sayıyorum söylesem olurmuki

bi dosya yap canım pc ye word pade kaydet sonra dosyaya at eşine söyle hayat memat meselesi deheee...

benim iki ablamda aldı keşke bende alsam kurutma çok memnunlar ütü ayarı var az nemli çıkıyo kolayca ütleniyo çok tasarruflu hemde....

sen nasıl görmedin kız kaptanımı sarı saçlar mavi gözler sibel can haltetmiş lokman dertdine yansın kaçırırsa......

gülüm çalışmak gibisi yok biz çalışmadıkta ne oldu sakın işini bırakma kendi paran başka...şimdiki aklım olsa hiç durumuydum..ben de meslek çok çalışmaya fırsat yok...hem terziyim ..hem vitray ustasıyım...hem yemek işleri yaptım...tabii hepsi evlenmeden önce.......şimdi de satış yapıyorum ama az ...

sen nasıl görmedin kız kaptanımı sarı saçlar mavi gözler sibel can haltetmiş lokman dertdine yansın kaçırırsa......[/COLOR][/I][/B]

valla lokmani bilmem ama ben derdime yaniom safisim...ne meret seymis askk..msnde nickini gorsem kalbim deli gibi atio, ama ilgilendigimi anlamasin diye yazmiom valla..birde ozledimki..enson 28inde konusmustuk...buaralar yanasmiyorumda..politika derdinde cok bilmis, arkadaslarinlan facede tartisiyorrr

ooo masallah safisim sende baya marifetlisin..ama dedigin gibi erkek eline bakmamak istiyorum, birde Allah iyilerle karsilastirsin esimin nasil olacagi belli olmaz..harcamalarim sorun felan olur nebilim aileme birsey almak istesem izin almak zorunda olursun, o nun parasi diye hesab vermek zorunda olursun..onlari dusunerektende calismak istiyorum aslinda calismayida seviyorum, evde oturamam herhalde ama iste insan calisinca bazen dinlenmek istiyor..zengin koca bulsam birakirim isi

sen biraz uzak dur bakalım gülüm nasıl davranıcak kiloya inince bir iki hamle yaparsın hayırlıysa olur zaten gönlünü ferah tut....

o dediklerinin hepsi doğru canım .....illaki sorman gerekir kendi parana benzemez...inş. bi ev falan alırsan üstüne evlendikten sonra bırakırsın çalışmayı evin kirası gelir olur sana rahat edersin....

anşaa hoşgeldin canım nasılsın sizin orda durumlar nasıl ..allah hepinizi korusun hep aklımdasın.....

bende oyle dusunuyorum safisim, 60sa inim bir iki yanasirim caktirmadan sonra uzak dururum, Allah yazdiysa zaten o doner bulur beni eger yazmadiysa zaten bosuna cirpinmamin bir anlami yok hayirlisi degilmis deyip unutmaya calisiricam..desemde gonlum olmasindan yana o ayri

insallah canim, ev icin baya bir biriktirmem lazim...elimde olani biteni eve harcadim suan..evdeki hesap carsiya uymadi baya bir acildik ablamla..gecen gun hesabladik kucuk dilimizi yuttuk..Ama saglik olsun allah buyuktur..annemler mutlu olsun hayir dualarini alalimda..parayi yine kazaniriz..butunmobilyalar gelsin burada paylasirim evin fotolarini..sizde soylersiniz iyimi kotumu diye

anşaa hoşgeldin canım nasılsın sizin orda durumlar nasıl ..allah hepinizi korusun hep aklımdasın.....

sorma safişimm bildiğin gibi dilll ortalık...yeni geldim eve sokaklardayız 2 gündür görsen acırsın valla halime ben geldim eşim işe gittiii ...dualarınızı eksik etmeyin canlarımmm...

özledimm siziii.....

bizde seni ozledik canim, hep aklimizdasin,,nasilsin canim, sizin oralar nasil??Allah sizin gibi olanlarin yardimcisi olsun..teyzemler diyarbakirda, hop oturup hop kaliyoruz resmen..onunla konusurken kotu haber alacagiz diye korkuyoruz..Allahim hepinizi korusun

kizlar buarada size soylemeyi unuttum,dualarizda teyzemi unutmayin lutfen, daha cok genc ama kolunda kitle cikmis..insallah cabucak iyilesir Allah cocuklarinin yuzune bakar..o nuda dualarizdan eksitmeyin olurmu

biz de seni özledik canıım az kilo aldıysan hemen geri geeel....

68,7dim 68 dim bu sabah vallaaa almadım çok şükür veriyorum hala...bugün ne yedimm bak şimdi sabah 1 poğaca 1 kutu şekersiz süt
öğle:2 elma 3 mandalina
akşam:daha açımmm mercimek çorbası pişio ondan yiycem içim üşüdü sabahtan berii
ama bol bol sigara ve suuu...

kız o kadar enerji içeceği içilir mi,Allah korusun kalp krizine sebep olabilir :18:

Bugünkü Menüm:
sabah:
1 çay bardağı haşlama pirinç + baharat+yoğurt
öğlen:
1 çay bardağı haşlama pirinç+1 domates+2 dal taze soğan+dereotu+limon
akşam:
1 çay bardağı haşlama pirinç+baharat+yoğurt

su:2.4 LT

sporerşembeleri yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…