7.TAKIM ** 228. ETAP***
kırmızıgül06(77,2
doga3(91.5
nev81 (75.4/75.1/0.3/%0.40)
hulyaeyup(67.1
aysen34(64.2
SAPHIRA(94.5
ipekyol51(75.4/74.9/0.5/%0.66)
saferan(121.7
7. takım yüzde ortalaması
Canlarım yarın sabah 6 da şehir dışına çıkacağız.O nedenle şimdiden yapıyorum bildirimi.Yarın geç dönersek gelemeyebilirim.Beni izinli sayarsınız olur mu?
kızlar ben bıcı yapıp yatıcam.yeşil çayımı da içtim,bol limonluyarın büyük gün,2. duruşma,muhtemeln 3. duruşmaya da sarkacaktır.hepinizi öpüyorum,iyi geceler.yarın öğleden sonra görüşmek üzere
iyi geceler geç oldu gelmem topuklarım acımaya başladı biyerde yalnış var ama nerde mönümüde yazayım ben kaçayım
sabah:
sirkeli ve bir bardak su
iki dilim tam buğday ekmeğine pizza yaptım kendime (az ketçap,3 dilim sucuk,3 zeytin kk kaşar domates üstüne ve kekik bunlar iki dilim ekmeğin toplam miktarı)
şekersiz limonlu çay
ara:yeşil elma 2 adet ceviz
öğlen:
2 kepçe tarhana çorbası,bir dilm tb ekmek 2kaşık yoğurt
ara:2 dilimayva bir nektari
akşam:
2yemek kaşığı karnıbahar,1 yemek k.yoğurt bir dilimtb ekmek
3 bardak bitki çayımı içtim akşamda eltilerle nescafe dayanamadımmmm
ben yarın kilo bildirimine başlıyomuyum kızlarr herkeze tekrar iyi geceler
doğa naber canım işleri kolayladınmı.....
+90 dakiler buluşuyomuş bende mi gitsem....
moralim çok bozuk yaa 1 günde 1,5 kğ fark edermi yedim ama 1,5 fazlamı bide reğl im çok yaklaştı ondanda olabilir ama offf takımdan ayrılmayı düşündüm bu ne yaoff offf platese gidiyor burdaki ark ordaki hoca şöyle bi menü vermiş haftada 2 kilo demiş sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı süt yoğurt yok başka ekmek yok sebze meyve et tavuk serbest şeker yağ falan yok sıkıştırıyor beni yapsana diye bilmiyorum yaa
günaydıın.......cumartesi filan diyorlardı müsaitsen gitsene ceco da geliyorsa kesin gülmekten konuşamazsın :)
günaydın kızlar evet çok şükür krizi atlattık normal tempoya dönüyoruz
yaa o şişlik oluyor o kadar hepsi kilo değildir ...ah ben sana gel az dukana takıl diyorum yada karatayda çok iyi bak saphıra yı görüyorsun kilonuzda aynı heral 1 ayda 8 kilo verdi benimkide 8 kilo oldu nerdeyse bi yapsan pişman olmazsın açlık denen olay yok canım yemek bile istemiyor...moralim çok bozuk yaa 1 günde 1,5 kğ fark edermi yedim ama 1,5 fazlamı bide reğl im çok yaklaştı ondanda olabilir ama offf takımdan ayrılmayı düşündüm bu ne yaoff offf platese gidiyor burdaki ark ordaki hoca şöyle bi menü vermiş haftada 2 kilo demiş sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı süt yoğurt yok başka ekmek yok sebze meyve et tavuk serbest şeker yağ falan yok sıkıştırıyor beni yapsana diye bilmiyorum yaa
amiin canım......günaydınlar canlarım
cumanız mübarek olsun rabbim vatanımızı askerimizi polisimizi hain sürülerinden korusun
evet çok şükür eksideyim tartıldım şok oldum 500 gramda gitmiş
kızlar sporları yazacaktınız ne oldu ben yazayım
pzrtsden beri toplam 135 dk yapmış
sonunda çizelgemde eksi 20 yi gördüm
reglin yaklaştıysa ondan olabilir ablacım benimde regl yeni bitti 1 kilo fazla çıkıyodum
metabolizmanı hızlandırmak için yapabilirsin aslında denemekten ne kaybedersin
olabilir canım yaa şu amerikan kalp vakfı yapmayı düşünüyorum 8-10 diyor 5 versem yeter bana
günaydıın.......
gitsem giderimde bakırköy yakın bana her dakka ordayım bazıları varya haoşlanmıyorum cecoşu merak ediyom bide semaylada muhabbetimiz var bilemiyoruum....
yaa o şişlik oluyor o kadar hepsi kilo değildir ...ah ben sana gel az dukana takıl diyorum yada karatayda çok iyi bak saphıra yı görüyorsun kilonuzda aynı heral 1 ayda 8 kilo verdi benimkide 8 kilo oldu nerdeyse bi yapsan pişman olmazsın açlık denen olay yok canım yemek bile istemiyor...
amiin canım......
oo maşallah ..yazıcaz az dur...
safiş kızzz merak ediyom gördünmü 119 lu rakamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?