Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben bıcı yapıp yatıcam.yeşil çayımı da içtim,bol limonlu yarın büyük gün,2. duruşma,muhtemeln 3. duruşmaya da sarkacaktır.hepinizi öpüyorum,iyi geceler.yarın öğleden sonra görüşmek üzere

2011-10-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kurabiye 30 GRAM 131.1
[2] çoban salata 0.5 porsiyon 57
[3] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[4] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[5] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[6] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[7] yumurta 1 adet 80
[8] Labne Peyniri 40 GRAM 80
[9] Domates 2 ADET 28
[10] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
Toplam : 1053.6 kal.

iyi geceler canlar
ayy bir moralim bozulduki şu şehit haberlerine yine öle oturdum bi sigara yaktım düşündüm ailelerini o gencecik çocuklarınışıl ışıl gözlerini ne umutlarla yaşadıklarını çok fena oldum eşimin 2 gündür morali sıfır sürekli onları söylüyo anası babası eşleri ne yapıyo şimdi diye
birde nette şehit sayısının aslında 87 olduğunu felan duyunca çok fena oldum ben

iyi geceler geç oldu gelmem topuklarım acımaya başladı biyerde yalnış var ama nerde mönümüde yazayım ben kaçayım
sabah:

sirkeli ve bir bardak su
iki dilim tam buğday ekmeğine pizza yaptım kendime (az ketçap,3 dilim sucuk,3 zeytin kk kaşar domates üstüne ve kekik bunlar iki dilim ekmeğin toplam miktarı)
şekersiz limonlu çay

ara:yeşil elma 2 adet ceviz

öğlen:
2 kepçe tarhana çorbası,bir dilm tb ekmek 2kaşık yoğurt

ara:2 dilimayva bir nektari

akşam:
2yemek kaşığı karnıbahar,1 yemek k.yoğurt bir dilimtb ekmek
3 bardak bitki çayımı içtim akşamda eltilerle nescafe dayanamadımmmm

ben yarın kilo bildirimine başlıyomuyum kızlarr herkeze tekrar iyi geceler

çok güzeeel kızlar şimdilik herkes eksideee tebrikleeer....

hayırlısı olsun canım.....

sen yarın tartıl canım sabah o giriş kilon olucak haftaya listedesiiin....

doğa naber canım işleri kolayladınmı.....

+90 dakiler buluşuyomuş bende mi gitsem....

cumartesi filan diyorlardı müsaitsen gitsene ceco da geliyorsa kesin gülmekten konuşamazsın :)

günaydın kızlar evet çok şükür krizi atlattık normal tempoya dönüyoruz

moralim çok bozuk yaa 1 günde 1,5 kğ fark edermi yedim ama 1,5 fazlamı bide reğl im çok yaklaştı ondanda olabilir ama offf takımdan ayrılmayı düşündüm bu ne ya off offf platese gidiyor burdaki ark ordaki hoca şöyle bi menü vermiş haftada 2 kilo demiş sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı süt yoğurt yok başka ekmek yok sebze meyve et tavuk serbest şeker yağ falan yok sıkıştırıyor beni yapsana diye bilmiyorum yaa

evet çok şükür eksideyim tartıldım şok oldum 500 gramda gitmiş

kızlar sporları yazacaktınız ne oldu ben yazayım
pzrtsden beri toplam 135 dk yapmış

7.TAKIM ** 228. ETAP***

kırmızıgül06(77,2
doga3(91.5
nev81 (75.4/75.1/0.3/%0.40)
hulyaeyup(67.1
aysen34(64.2/63.7/0.5/0.77)
SAPHIRA(94.5
ipekyol51(75.4/74.9/0.5/%0.66)
saferan(121.7

reglin yaklaştıysa ondan olabilir ablacım benimde regl yeni bitti 1 kilo fazla çıkıyodum
metabolizmanı hızlandırmak için yapabilirsin aslında denemekten ne kaybedersin

cumartesi filan diyorlardı müsaitsen gitsene ceco da geliyorsa kesin gülmekten konuşamazsın :)

günaydın kızlar evet çok şükür krizi atlattık normal tempoya dönüyoruz
günaydıın.......

gitsem giderimde bakırköy yakın bana her dakka ordayım bazıları varya haoşlanmıyorum cecoşu merak ediyom bide semaylada muhabbetimiz var bilemiyoruum....
yaa o şişlik oluyor o kadar hepsi kilo değildir ...ah ben sana gel az dukana takıl diyorum yada karatayda çok iyi bak saphıra yı görüyorsun kilonuzda aynı heral 1 ayda 8 kilo verdi benimkide 8 kilo oldu nerdeyse bi yapsan pişman olmazsın açlık denen olay yok canım yemek bile istemiyor...
günaydınlar canlarım
cumanız mübarek olsun rabbim vatanımızı askerimizi polisimizi hain sürülerinden korusun
amiin canım......
evet çok şükür eksideyim tartıldım şok oldum 500 gramda gitmiş

kızlar sporları yazacaktınız ne oldu ben yazayım
pzrtsden beri toplam 135 dk yapmış

oo maşallah ..yazıcaz az dur...

sonunda çizelgemde eksi 20 yi gördüm

reglin yaklaştıysa ondan olabilir ablacım benimde regl yeni bitti 1 kilo fazla çıkıyodum
metabolizmanı hızlandırmak için yapabilirsin aslında denemekten ne kaybedersin

olabilir canım yaa şu amerikan kalp vakfı yapmayı düşünüyorum 8-10 diyor 5 versem yeter bana

olabilir canım yaa şu amerikan kalp vakfı yapmayı düşünüyorum 8-10 diyor 5 versem yeter bana

reglin yaklaştıysa bol bol adaçayı yeşil çay iç çok iyi ödem attırıyo
o diyette güzel bende bi ara niyetlendim ama tavuk et felan yiyemediğim için caymak zorunda kaldım
hadi yeni yıla 7 li rakamlarla gir sende

20-10-2011 mesaj sayımııııı

kırmızıgül 32

saferan 23

doga3 izinli

nev81 5

aysen_34 18

saphira 12

ipekyol 10

hulya eyup izinliii

hulyaeyup= 2
kirmizigul06= 3
saphira= 4
dünkü kupaaa kırmızıgüle gidiyooor.....

olsun onlar birbiriyle konuşur zaten sende diğerleriyle muhabbet edersin

yok safişim ya ben dukan yapamam bana göre deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…