Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

komşumun fazla kilosu yok ama tadını seviyor.Kendisi Rus.Rustada biz hep yeşil çay içeriz,alışkınım diyor gözünü seveyim siyah çayın.ben siyah çay çok severim,onu da şekersiz içmek zorunda olduğumdan,o da çok keyif vermiyor artık

valla ayni sekilde turk cayida sekersiz icilmiyor, tad alamadiktan sonra mecburen uzak duruyor insan..
ya ama ben bu aralar enerji iceceklerine dadandim, su niyetine iciyorum resmensaglikli birsey degil ama gunde 4 tana iciyorum kac gundur..delimiyim neyimm:26::26:

sağol canım

inşallah canım çok sağol

hareketli bir müzik aç havan değişsin tatlım

yok anacım hareketli müzikle olacak gibi değil benimki
kendimi temizliğe verdim sildim süpürdüm sabah beri 4 makine çamaşır yıkandı birde dışarıda asmıyorum yumoş kokuları gidiyo pis kokuyolar diye habir eçamaşırlarla uğraşıyorum peteklerin üstüne atıyorum kendi çapımda oyalanıyorum

dışarsı ısındı ev soğudu......

sabahtan beri yataktayım bi uyuşukluk gidiyo......kimseler gelmemiş nerdesiniz kızlaaar....

evet yaa eşim dışardan geldi öğlen kombiyi kapatsakmı hava çok sıcak uleyn ne diyon ben donuyom burda dedim

hadi canım inşlh rabbim gönlüne göre verir üst mertebe daha fazla sorumluluk ama sen oraya çok yakışıcaksın eminim

aynen bende öyle oluyorum canım sabah tartıldığımda öğle tartıldığım arasında 200 gram en az oynuyo
yarın tartılmadan bi kaç saat oyalanıcam bende belki eksi görürüm
dua edin kızlar yarın 119 ları göriiim ne oluuur...

anacım sende bu azim ve istikrar varken görürsün merak etme

maşallah anam bizim topiğin hatunlarının hepsi hamarat topik çekiyo herhalde

dogru valla camasiri disariya asinda guzelim yumusaticinin kokusu gidiyor pis bir koku sariyor camasirlari..
annem bazen kurutmaya atiyor ama elektrikte dunya pahasi, hava iyiyse hemen disariya atiyor..ama butun kis kurutmayi kullaniyoruz zaten..cunku bizim balkonun yagmur koruyucusu yok hemn balkon camlar islaniyor

bu sefer safişi geçmişim hayret
eline sağlık canım
bu 3 oldu benim kupa kaç olunca ne olacaktıki

birde ben bunları kaydediyorum bakalım ama kaydedemezsem beceremezsemde ben sayıyorum söylesem olurmuki

hadi canım inşlh rabbim gönlüne göre verir üst mertebe daha fazla sorumluluk ama sen oraya çok yakışıcaksın eminim

insallah aysenim, hayirlisi bakalim..simdiden cok heveslenmim diyorum, sonra calistigim yerin patronu istemezse hevesim kirilir diye korkuyorum ama patronum sef olmami istedigini soyledi bu da guzel birsey bakarsan
ama seflik yapabilmek daha guzel tabiki..maasim yukselecek dedigin gibi sorumluluklarim artacak...insallh hakkimda hayirlisi neyse o olur

bu sefer safişi geçmişim hayret
eline sağlık canım
bu 3 oldu benim kupa kaç olunca ne olacaktıki

birde ben bunları kaydediyorum bakalım ama kaydedemezsem beceremezsemde ben sayıyorum söylesem olurmuki

7 olunca 1 puan alacaksin, benim gibi ceza puani aldigin zaman isine yarayacak, yedigin ceza puanini geri almis olacaksin...ceza puanin yoksada biriktireceksin..ki seni kovmamiz kolay olmasin
kaydedip gostermen lazim..ispat edicez yoksam vermeyoz puan muan

geldim bitanem geldimmm, sen cagirirsinda ben gelmezmiyim hiccc
ne ask gulu ama, lokmani elden kacirdik

gel hele bi öpüşüp koklaşak
ya sen şimdi bu lokmana kamera açamadığın için çocuk seninle konuşmuyodu demi ee artık 7 li rakamlarıda gördün daha ne bekliyon anacım aç görsün gül cemalini bu aşk küllerinden doğsun

benim balkonda kapalı değil ama esintili yağmadığı sürece gelmez içe asınca ama kokusu gidiyo ve bendede acayip derecede takıntı var bir vernel koyarımki 4 5 kapak hatta dün elimde vernel bekliyorum vernel suyunu almasını eşimde gelmiş diyoki ulan hatun su gibi kullanıyon şu verneli
bende dedim aman bee ne yapim tek lüksüm bu benim o da sonra diyoki dök dök biraz daha dök
kaç dk da kurutuyo çamaşırları aslında iyi bişi yaaa

sen şimcik ne iş yapıyon hayatım mesleğini bilmiyomda ben :26:
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun gerçekten rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin

benim kovmak mıııı
mezun olmadan gidermiyim hiç

zaten ilkini kaybettim bile
ama şimdi daha dikkatliyim bakalım kaydediyorum eşim yine silmezse

oyle aysenim, beni gormek icin 4 ay bekledi..gunlerce konustuk eskileri andik..adam acik acik seni gormeye anlam baglamistim dedi ama ben kilomdan dolayi gosteremedim kendimi..simdiden olan oldu diyorum..60 olmadan gostermicem kendimi..60 olunca msne fotomu koyarim gorunce yazarsa konusuruz yazmazsada artik kaderimde yokmus deyim bu konuya nokta koymak zorundayim..ama adami goruncede tuhaf oluyorum yaresmen salakca hareketler edip salakca cvplar veriyorum

yumusaticinin kokusuda olmayinca cikmiyorki yikanan camasirin zevki..bende asiri derecede parfum koku hastasiyim..annem ocagima incir agaci dikeceksin sen yumusaticimdan uzak dur diyor baska birsey demiyor..yani nezaman evde kalsam annemin isi olsa ve makinaya camasir atilacak olsa once camasiri atar sonra gider...bana guvenmiyor...babamin kiziyim elim bola alismis ama saka bir yana cidden parfum hastasiyim..komidimin uzerini gorden 17 sise parfum var ama hala gozum disarilarda

sabah

yeşil çay

bir kase yoğurt ve yulaf

öğle
2 dilim çavdar ekmeği
menemen
3 kaşık bulgur pilavı
form çay

ara
bi çay vardağı nescafe
adaçayı
yeşilçay

akşam
bir kase yoğurt ve yulaf(yarın tartı günü bugünlük böyle yapiyim )
yeşil çay

ara
2 mandalin veya
bir elma

form çay

kız iyide koy şöyle güzel bir fotonu artık zayıf sayılırsın canım nedne çekiniyossun hala döverim bak
ayy merak ettim şu lokman efendiyi gerçi senide görmüş değilim yaneee

ayy bendede var o işte birde şöyle bir takıntı var parfüm şişelerimin diplerinde illa bırakır ve onları saklarım
artık aynanın önünden kaldırdım toz alırken gıcık oluyorum
şu ara değişik kalıcı bi parfüm kokusu arıyorum şu doldurmacılara gidicem bakayım çok övüyolar
senin en çok beğendiklerinden siim söyle bakem bana fikir olsun

sen şimcik ne iş yapıyon hayatım mesleğini bilmiyomda ben :26:
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun gerçekten rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin

ben suan guvenlik gorevlisi olarak calisiyorum ama yaptigim isin guvenlikle alakasi yok bir kapilari kilitlemek disinda. bir araba markasinin ana bayisinde calisiyorum yurtdisindan misafirler geliyor, toplantiya gelenler olur..kurs icin ogrenciler felan onlarla ilgileniyorum..aslinda daha fazla isim var ama simdi basini agritmim....eskiden polis olmak istiyorum, oluyordum polislik icin ama babam isyerinde silahli saldiriya ugrayinca isyeri oyun doktu maasini aylarca vermesi..tek basina calisiyordu 4 cocuk, 6 nufus bakiyordu..bende yeni girmistim o ara ise, tam polislige alinmisken maasi guvenlikten az ve ailemin kazandigim paraya ihtiyaci var diye hayallerimi birakmak zorunda kaldim, ama allaha sukur iyi bir yerdeyim suan ve daha yukseklere gelemk, gavurlardan emir degil gavurlara emretmek istiyorumhani bunu buyukluk icin degil ama yabancilari kucumseyenlere bizimde iyi yerlerde olabilecegimizi gostermek istiyorum ve elbette iyi bir maas gelecek istiyorum hayirlisiylan

buarada kurutmanin en az ayari 1 saatte kurutuyor oda hafif nemli birakiyor..ama1.5 saat kuruyorsan baya kuru cikiyor ama camasirlar kivrisiyor baya..alerjisi yada astimi olanlar icin super birsey

benim kovmak mıııı
mezun olmadan gidermiyim hiç

zaten ilkini kaybettim bile
ama şimdi daha dikkatliyim bakalım kaydediyorum eşim yine silmezse

hani ben burda kotu kaptan oluyorum ya, kati kurallar felan..milleti diskalifiye etme pesindeyim...sizde cabaliyacaksiniz ki puanlar toplayacaksiniz ki ben sizi diskalifiye edemim :

kız biz meslektaşmışız seninle
bende 3 yıl güvenlik görevlisi olrak çalıştım dışardanda üniyi okudum üni bitince başka işe gireciktimki kendimi evli bir bayan olarak buldum eşimde çalışmamı istemediği için ki zaten çalışsakta onunla hiç zaman ayıramayız birbirimize o gece gidecek ben gündüz ev hanımlığına terfi ettim
yokmu şöle güvenlikli fotoların
aman boşver yaa polis olupta napıcan ne gece var ne gündüz kelle koltukda gerçi orası daha rahattır ama :26:
sen aileni düşündün allahta sana daha iyi bir kapı çatı işte
rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşlh

üfff baya uzun kurutuyomuş bendede alerji var ama ayy zaten saatlerce ütü yapıyorum bide kımkırışık çıkarsa iyice deli olurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…