Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim cok geçmiş olsun bebisine antibiyotik lik durum yoksa hiç verme bence
Ne yazık ki canım antibiyotik olmadan iyileşme demiş doktor zaten ok iyi bi doktor kendisi aradık heen getirin hastaneye bende geliyorum dedi kolay kolay antibiyotik ilaç falan da yazmaz hep bitkisel verir ama bu defa başka care yok demiş eşime

Dün ne yedim...emeğimi nasıl batırdım adlı menü

Sabah 8:30
2 dilim çok tahıllı
2 kk beyaz peynir
10 zeytin, roka

Ara değil ama çayla yarım hurma yedim

Öğlen 14:00
2 dilm çok tahıllı
Kaşar peynir ve 1 demete yakın roka

Ara 17:00
2 yaprak gelate, 1 küçük portakal,
biberiye çayı

Akşam 19:30
1 kase kırmızı mercimek
1 kabaktan yulaf unlu mücver

Menüm bu kadardı tarçınlı süt vardı 9 da ama böyle kalmadı.

1 tabak pirinç pilavı ve çayla pilavın peşinden gelen 3-5 bişey
Pilavı hiç yemeseydim çayla bişey yemiycektim biliyorum.
bu akşam temiz kalacağım.

İki tane inşallah çabuk atlatır şuan bütün sinir sistemin cokmus durumda ondan fenayim her kulağına eli gidince yüreğime taş oturuyor sanki hiç iyi değilim be

3 5 bişey ney onu da alalım

Geçmiş olsun ,çocukların hastalığı insanın enerjisini motivasyonunu bayağı düşürüyor Kızım hasta olunca ,keşke iyileşse de evi dağıtsa yaramazlık yapsa diyorum
Deynep çok fena ya o bıcır bıcır halleri de da be diye sesleri yok kosede yatıyor sessiz mutsuz halsiz icim gidiyor yüreğim aciyor

3 5 bişey ney onu da alalım

Benim için 3-5 in lafı olmaz deynep öenmide olmaz :)) bir kaşık demiycem tadınada bakmıycam bundan sonra oruçlu gibi pişircem.
Kontrol yok madem nefsin aklı kalıyor hiç tattırmamak en iyisi. Ara öğünlerim zaten beni frenliyo niye yaptım bilmiyorum

İki tane inşallah çabuk atlatır şuan bütün sinir sistemin cokmus durumda ondan fenayim her kulağına eli gidince yüreğime taş oturuyor sanki hiç iyi değilim be
Canım benim gececek Insallah sen guclu ol ki faydan dokunsun biliyorum cok zor allah yardımcın olsun canım

Aynen tadınca insan frenleyemiyor kendini.
Geçti artık,yapmasaydım yemeseydim keşkeler,önümüzdeki maçlara bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…