o konulara çok girmesek bu haftaTamam kuzumIslığını yesinler bugünden itibaren temizsin ama
Geçmiş olsun ,çocukların hastalığı insanın enerjisini motivasyonunu bayağı düşürüyorBiraz daha iyi du gece 5 de geldi hastaneden atesii dusurememisler bekliyorum
İnşallah balım öyle olur sAyyy canım cok gecmis olsun enfeksiyon zor bilirim allah gucunuzu artırsın cabucak atlatır Insallah yavrum
Ne yazık ki canım antibiyotik olmadan iyileşme demiş doktor zaten ok iyi bi doktor kendisi aradık heen getirin hastaneye bende geliyorum dedi kolay kolay antibiyotik ilaç falan da yazmaz hep bitkisel verir ama bu defa başka care yok demiş eşimeCanim cok geçmiş olsun bebisine antibiyotik lik durum yoksa hiç verme bence
Tünaydın
Sabah eşi çocuğu gönderince geri yattım ,ne kadar zor kalktım 11 de.
Hiç iş yapasım da yok
Kesin bugün misafir gelecek o yüzden bu haller
Çoktan beri hiç yatmamıştım bu saate kadar,hiç güzel olmuyor,insan iyice tembel hissediyor kendini
11 e kadar yatmak mı , ne kadar güzel olsa gerek
Eki Görüntüle 2078091 Eki Görüntüle 2078092
Yoğurdu fırında yapıyorum ben. Tavsiye ederim. Çok güzel oluyor
İki tane inşallah çabuk atlatır şuan bütün sinir sistemin cokmus durumda ondan fenayim her kulağına eli gidince yüreğime taş oturuyor sanki hiç iyi değilim beCanım benim cok zor Çocuğun hasta olması o sekilde halsiz gitmek insanın yavrusunu ama toparlar canım iki uc gun içinde ateşe dikkat et cok ateş yapıyor enfeksiyon ateş dusurucuye ragmen dusmedıgı oluyor bizde bazen 2 saatte bir olcuyorduk sende de cocuk ikıydi Dı mi diğerine bulaşmadan atlatın insallah
3 5 bişey ney onu da alalımDün ne yedim...emeğimi nasıl batırdım adlı menü
Sabah 8:30
2 dilim çok tahıllı
2 kk beyaz peynir
10 zeytin, roka
Ara değil ama çayla yarım hurma yedim
Öğlen 14:00
2 dilm çok tahıllı
Kaşar peynir ve 1 demete yakın roka
Ara 17:00
2 yaprak gelate, 1 küçük portakal,
biberiye çayı
Akşam 19:30
1 kase kırmızı mercimek
1 kabaktan yulaf unlu mücver
Menüm bu kadardı tarçınlı süt vardı 9 da ama böyle kalmadı.
1 tabak pirinç pilavı ve çayla pilavın peşinden gelen 3-5 bişey
Pilavı hiç yemeseydim çayla bişey yemiycektim biliyorum.
bu akşam temiz kalacağım.
Deynep çok fena ya o bıcır bıcır halleri de da be diye sesleri yok kosede yatıyor sessiz mutsuz halsiz icim gidiyor yüreğim aciyorGeçmiş olsun ,çocukların hastalığı insanın enerjisini motivasyonunu bayağı düşürüyorKızım hasta olunca ,keşke iyileşse de evi dağıtsa yaramazlık yapsa diyorum
Canım Allah dermansız dert vermesin,bu hastalıklar geçer gider.Deynep çok fena ya o bıcır bıcır halleri de da be diye sesleri yok kosede yatıyor sessiz mutsuz halsiz icim gidiyor yüreğim aciyor
3 5 bişey ney onu da alalım
Canım benim gececek Insallah sen guclu ol ki faydan dokunsun biliyorum cok zor allah yardımcın olsun canımİki tane inşallah çabuk atlatır şuan bütün sinir sistemin cokmus durumda ondan fenayim her kulağına eli gidince yüreğime taş oturuyor sanki hiç iyi değilim be
Aynen tadınca insan frenleyemiyor kendini.Benim için 3-5 in lafı olmaz deynep öenmide olmaz :)) bir kaşık demiycem tadınada bakmıycam bundan sonra oruçlu gibi pişircem.
Kontrol yok madem nefsin aklı kalıyor hiç tattırmamak en iyisi. Ara öğünlerim zaten beni frenliyo niye yaptım bilmiyorum
kimse benlen orti morti hiçbişey olmuyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?