- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Merhabalar. :) Ben zayıflama gruplarından 6. grubun üyesiyim. Siz bizim kardeş takımımızdınız di mi? Yanlış hatırlamıyorum? Bi şey sormak istiyordum da ben, haftalık sonuçları nereye yazıyorsunuz? Yani belli bir başlık altında topluyor musunuz yoksa sonucu yazacak kişi her grubun yazılarından mı bulup alıyor? :)
takımların paylaşım topiğine git listeler orda....takım sonuçlarının olduğu enson bildirimi kopyala sizinkini altına ekle yayınla orda canım....
Tşk ediyorum.Peki grubun listeesini değiştirebiliyor muyum ordan? Yoksa sadece bi kere eklenebilir diye bi kural var mı?
Yani aslında sorunum şu, ben yeni üyeyim, bu hafta ilk haftam yarışmada. Bildirimim gecikince beni hesaba katmayı unutmuşlar. Benim de eklendiğim listeyi ekleyebilir miyim oraya, onu sormak istiyorum asıl. :112:
o zaman şöyle yap son bildirimi kopyala sizin listeyi düzelt en altada 6. takım listesinde düzeltme yaptık yaz....
kızlar izlemlerime göre bi değişiklik olmazsa 7. takım 2....ben de bireyselde 1. oluyorum galibaaaaaaaa......
safisimmmmmmmmmmmmm tebrik ediyorum seni bitanemmmmmmmm..biz 119 beklerken sen 118 olmussunnnn.
tuh tuh tuhhh masallah sana
Foto isterikkkk foto isterikkkkkk
Doga ablacim sende uzulme sakin, stresten almissindir insallah haftaya aldigin fazlaligi verirsin
buarada kilo veren herkesi tebrikkkk ediyorummmm super gidiyoruzzz
20-10-2011 mesaj sayımııııı
kırmızıgül 32
saferan 23
doga3 izinli
nev81 5
aysen_34 18
saphira 12
ipekyol 10
hulya eyup izinliii
hulyaeyup= 2
kirmizigul06= 3
saphira= 4
dünkü kupaaa kırmızıgüle gidiyooor.....
sağol canım ben de inanamadım yaa...bu arada dünün mesaj birinciside sensin ....
yorgunluktan bitmek üzereyim ben nie kilo veremedim acaba başlangıç kilomumu yalnış gördüm 5 günde 300 gr çok az denorğilmiyaaa
yorgunluktan bitmek üzereyim ben nie kilo veremedim acaba başlangıç kilomumu yalnış gördüm 5 günde 300 gr çok az denorğilmiyaaa
yorgunluktan bitmek üzereyim ben nie kilo veremedim acaba başlangıç kilomumu yalnış gördüm 5 günde 300 gr çok az değilmiyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?