Bakayım nerelerdeymişsinBen banlanabilirimmiuyu etiketleyemedim korkumdan banlanırsam eğer siz uygun bir dille söyleyin emi
Gel biz de senle cilveleşekCilveleşmeyin leyn gözümüzün önünde
Gece olmasaymış ne güzelmiş halbukiiiiDün ne yedim...emeğimi nasıl batırdım adlı menü
Sabah 8:30
2 dilim çok tahıllı
2 kk beyaz peynir
10 zeytin, roka
Ara değil ama çayla yarım hurma yedim
Öğlen 14:00
2 dilm çok tahıllı
Kaşar peynir ve 1 demete yakın roka
Ara 17:00
2 yaprak gelate, 1 küçük portakal,
biberiye çayı
Akşam 19:30
1 kase kırmızı mercimek
1 kabaktan yulaf unlu mücver
Menüm bu kadardı tarçınlı süt vardı 9 da ama böyle kalmadı.
1 tabak pirinç pilavı ve çayla pilavın peşinden gelen 3-5 bişey
Pilavı hiç yemeseydim çayla bişey yemiycektim biliyorum.
bu akşam temiz kalacağım.
gene nerelerde gezdin de kavga ettinBen banlanabilirimmiuyu etiketleyemedim korkumdan banlanırsam eğer siz uygun bir dille söyleyin emi
Yaşasın bekarlııııkkkkkkkEvlenince çoğu kadının kaderi,evlenseydi kesin Safinaz da böyle olurdu
Temel Reis kendi göbeğine baksın önce
yok kavga etmedim :)Gel biz de senle cilveleşek
Gece olmasaymış ne güzelmiş halbukiiii
gene nerelerde gezdin de kavga ettin
Ne ettinyok kavga etmedim :)
Şimdi size aşırı güzel bi şarkı paylaşıcamdur geliyom
Görme beni görme vatsapta nda görme buradanda
Biliyorum bütün kredileri m bitti yaninda
Ben de gene yazayım. Dedim . Günaydın deyim o vakitHu hu herkese iyi geçeler. Yavrum ömerim hasta ateşli ishal vs. İnşallah düzelir . Alisim de minnak uyur uyanır meme vs. Zman nasıl geçioyu anlamıorum. Ben geliyim artık ya buralara . Hadi benı çağırınn.kaç kilo oldugumu bilmiom baskülmun pili bitmis. . Lakin biliom ki kocaman bi totom ve cussem olduemziren anneyim amma zaten ben sizle takilonca bilen bilir diyet yapmıyor ekmek şeker yemeden kilo veriodüm tabi o dayemeden !!! Diyebilirsek .. ee napiyim şimdi
Gel biz de senle cilveleşek
Gece olmasaymış ne güzelmiş halbukiiii
gene nerelerde gezdin de kavga ettin
Geçmiş olsuuuuunnnHu hu herkese iyi geçeler. Yavrum ömerim hasta ateşli ishal vs. İnşallah düzelir . Alisim de minnak uyur uyanır meme vs. Zman nasıl geçioyu anlamıorum. Ben geliyim artık ya buralara . Hadi benı çağırınn.kaç kilo oldugumu bilmiom baskülmun pili bitmis. . Lakin biliom ki kocaman bi totom ve cussem olduemziren anneyim amma zaten ben sizle takilonca bilen bilir diyet yapmıyor ekmek şeker yemeden kilo veriodüm tabi o dayemeden !!! Diyebilirsek .. ee napiyim şimdi
Hepsini yakalım ulaaaaa
yakala beni
Ayy bal kaptan. Gelir gelmez yazmis. Hı hı yakamozu topikten biliomGeçmiş olsuuuuunnn
Hadi gel geeeelll hergün menü vermeyle başla sen
Bak senin gibi minnak bebişiyleYaKaMoZz-z da var
Böyle takvimli olmuyodu takımda . 1 gün kalmış yarından basliyiom menü vermeye . Verebilir yazabilirm inşallah. Yavrun hastalığı geçse daha bi dikkat etcem de.Geçmiş olsuuuuunnn
Hadi gel geeeelll hergün menü vermeyle başla sen
Bak senin gibi minnak bebişiyleYaKaMoZz-z da var
Erkek üye girmiş siteye,ne kadar ayıp,ne biçim davranmışsınızyok kavga etmedim :)
Hoşgeldin dümdük dalsana sen biz seni ne zamandır bekliyoruz zaten :) bebiş kokularıyla takılırız ki burdaAyy bal kaptan. Gelir gelmez yazmis. Hı hı yakamozu topikten biliom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?