sağol canım yaasafisimmmmmmmmmmmmm tebrik ediyorum seni bitanemmmmmmmm..biz 119 beklerken sen 118 olmussunnnn.
tuh tuh tuhhh masallah sana
Foto isterikkkk foto isterikkkkkk
Doga ablacim sende uzulme sakin, stresten almissindir insallah haftaya aldigin fazlaligi verirsin
buarada kilo veren herkesi tebrikkkk ediyorummmm super gidiyoruzzz
sağol canım ben de inanamadım yaa...bu arada dünün mesaj birinciside sensin ....
sağol canım yaa
bu günküde benimmmmmmm
ayy obişey değil ben eski tartım bozuldu die annemlere bıraktım abim baksın die akşam kardeşim kızım safmısın bunun pili bitmiş abla sağol sayende birde dijital tartım oldu demezmi yaa ben biraz salakmıyım nee
Allah Allah yok ya, hadi bakem varmisin yarisa
çöktüm valla moralmen yeni tartıyı aldığımda 75.5gösteriyodu çarşamba günü yalnış hatırlamıyosam ben hayatımda bukadar düzenli dengeli beslenmedim valla ben ilk hafta bikaç kilo gider diye düşünmüştüm gerçi spora başlayalı 2 gün oldu bide buhafta düne kadar çok hareketsizdim tümgün oturdum iki gündürde oturamadım valla ama nebilim hatta dün akşam hayatta yapmadığım bişeyi yaptım ben nekadar diyetteyim desemde çubuk makarnaya ve keke dayanamam dün akşam yemedim yaptım oğluşum kocam yerken tekbir çatal bile almadım koca birtabak yiyebilirdim ve sonra eltilerimle toplandık nescafe ve kek vardı kek bana baktı ben ona şeytan ucundan azcık kopar diye sıkıştırdıama ben bugün tartılcam die onuda yemedim oğluşum anne sevmedinmi die gözüme soka soka yerken :2 fffyaaa zormuş ben bayrama kadar şöyle 4-5 kilo versem diye bakıyodum uçmuşum heraldee
ayy obişey değil ben eski tartım bozuldu die annemlere bıraktım abim baksın die akşam kardeşim kızım safmısın bunun pili bitmiş abla sağol sayende birde dijital tartım oldu demezmi yaa ben biraz salakmıyım nee
çıkma vaktim geeelmişşş
çıkma vaktim geeelmişşş
öyle hemen yılmak yok olur öyle şeyler ...emek vericez karşılığını alıcaaz...
hayrına kullansın barii naapcan canı sğolauun....
erken tabii boşver sen dikkat et yeter....bide proteini eksik etme süt akşamları tavuk balık yoğurt...sen de çok güzelmişsin maşallah...oğlunda çok tatlı...c.tesi pazar mesaj zorunluluğu tabii girip bakarız arada yinede....öyle yapcam artık önümüzdeki hafta daha sıkı çalışayım suyu çok içmiyorum onu çoğaltayım buhafta sonu temizliğmi komple bitirirsem leslieyede ağırlık vereyim cuma günü arada fark olsun 71 falan olsam yaa şok falanmı yapsam ama çok erken daha dimi aralarda kilo vermem durdukça düşünüyodum ama bilemedim şimdii neyapsa:44::44::44:
buarada hafta sonu pcye format atılabilir cmrtesi yada pazar eğer hbr veremeden giderse izinli sayın benii
kızlar tebrik ediyorum hepimizi ikinci olmuşuz
safişim senide ayrıca tebrik taktir tasdik her ne varsa ediyorum bireyselde 1 oldun
ben bugün giremem daha herhalde eşim geliyo yemek yiycez biraz erken olacak ama
bugünki menüm
sabah
yeşil çay
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 dilim peynir
öğle
bir kase yoğurt ve yulaf
ara
bir çay bardağı nescafe
1 parça çikolata ödül verdim
akşam
bir tabak kurufasulye
bir dilim çavdar ekmeği
salata
ara
artık eşim ne aldıysa ondan kuruyemiş yiycem bugün
Geçen hafta 1.'lik,bu hafta 2.'lik.Ayrıca 2 haftadır bireyselde 1.'lik.Noluyo 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Geçen hafta 1.'lik,bu hafta 2.'lik.Ayrıca 2 haftadır bireyselde 1.'lik.Noluyo 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öyle yapcam artık önümüzdeki hafta daha sıkı çalışayım suyu çok içmiyorum onu çoğaltayım buhafta sonu temizliğmi komple bitirirsem leslieyede ağırlık vereyim cuma günü arada fark olsun 71 falan olsam yaa şok falanmı yapsam ama çok erken daha dimi aralarda kilo vermem durdukça düşünüyodum ama bilemedim şimdii neyapsa:44::44::44:
buarada hafta sonu pcye format atılabilir cmrtesi yada pazar eğer hbr veremeden giderse izinli sayın benii
aha derecelerimiz.............
228. ETAP TAKIM DERECELERİ :
Etap 1.si : 6. takım
Etap 2.si : 7. takım
Etap 3.leri : 4 takım
228. ETAP BİREYSEL DERECELER:
Etap 1.si : saferan 7. Takımdan ( %2.55)
Etap 2.si : şekerkızzz2009 6. Takımdan ( % 2.41 )
Etap 3.sü : akrep33 2. Takımdan ( % 2.12 )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?