Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çöktüm valla moralmen yeni tartıyı aldığımda 75.5gösteriyodu çarşamba günü yalnış hatırlamıyosam ben hayatımda bukadar düzenli dengeli beslenmedim valla ben ilk hafta bikaç kilo gider diye düşünmüştüm gerçi spora başlayalı 2 gün oldu bide buhafta düne kadar çok hareketsizdim tümgün oturdum iki gündürde oturamadım valla ama nebilim hatta dün akşam hayatta yapmadığım bişeyi yaptım ben nekadar diyetteyim desemde çubuk makarnaya ve keke dayanamam dün akşam yemedim yaptım oğluşum kocam yerken tekbir çatal bile almadım koca birtabak yiyebilirdim ve sonra eltilerimle toplandık nescafe ve kek vardı kek bana baktı ben ona şeytan ucundan azcık kopar diye sıkıştırdı ama ben bugün tartılcam die onuda yemedim oğluşum anne sevmedinmi die gözüme soka soka yerken:2fffyaaa zormuş ben bayrama kadar şöyle 4-5 kilo versem diye bakıyodum uçmuşum heraldee

ayy obişey değil ben eski tartım bozuldu die annemlere bıraktım abim baksın die akşam kardeşim kızım safmısın bunun pili bitmiş abla sağol sayende birde dijital tartım oldu demezmi yaa ben biraz salakmıyım nee

sağol canım yaa

sağol canım ben de inanamadım yaa...bu arada dünün mesaj birinciside sensin ....

bu günküde benimmmmmmm

öyle hemen yılmak yok olur öyle şeyler ...emek vericez karşılığını alıcaaz...

hayrına kullansın barii naapcan canı sğolauun....

öyle hemen yılmak yok olur öyle şeyler ...emek vericez karşılığını alıcaaz...

hayrına kullansın barii naapcan canı sğolauun....

öyle yapcam artık önümüzdeki hafta daha sıkı çalışayım suyu çok içmiyorum onu çoğaltayım buhafta sonu temizliğmi komple bitirirsem leslieyede ağırlık vereyim cuma günü arada fark olsun 71 falan olsam yaa şok falanmı yapsam ama çok erken daha dimi aralarda kilo vermem durdukça düşünüyodum ama bilemedim şimdii neyapsa:44::44::44:
buarada hafta sonu pcye format atılabilir cmrtesi yada pazar eğer hbr veremeden giderse izinli sayın benii

kızlar tebrik ediyorum hepimizi ikinci olmuşuz

safişim senide ayrıca tebrik taktir tasdik her ne varsa ediyorum bireyselde 1 oldun

ben bugün giremem daha herhalde eşim geliyo yemek yiycez biraz erken olacak ama

bugünki menüm

sabah
yeşil çay
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 dilim peynir

öğle
bir kase yoğurt ve yulaf

ara
bir çay bardağı nescafe
1 parça çikolata ödül verdim

akşam
bir tabak kurufasulye
bir dilim çavdar ekmeği
salata

ara
artık eşim ne aldıysa ondan kuruyemiş yiycem bugün

erken tabii boşver sen dikkat et yeter....bide proteini eksik etme süt akşamları tavuk balık yoğurt...sen de çok güzelmişsin maşallah...oğlunda çok tatlı...c.tesi pazar mesaj zorunluluğu tabii girip bakarız arada yinede....
kızlar tebrik ediyorum hepimizi ikinci olmuşuz

safişim senide ayrıca tebrik taktir tasdik her ne varsa ediyorum bireyselde 1 oldun

teşekkürleeeeer......+90 topiğindede 1. oldum......

afiyet olsuuuun.........

aha derecelerimiz.............
228. ETAP TAKIM DERECELERİ :

Etap 1.si : 6. takım

Etap 2.si : 7. takım

Etap 3.leri : 4 takım

228. ETAP BİREYSEL DERECELER:

Etap 1.si : saferan 7. Takımdan ( %2.55)

Etap 2.si : şekerkızzz2009 6. Takımdan ( % 2.41 )

Etap 3.sü : akrep33 2. Takımdan ( % 2.12 )

Geçen hafta 1.'lik,bu hafta 2.'lik.Ayrıca 2 haftadır bireyselde 1.'lik.Noluyo 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Geçen hafta 1.'lik,bu hafta 2.'lik.Ayrıca 2 haftadır bireyselde 1.'lik.Noluyo 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sorma nilosum sorma, iki haftadir bireyseldeki birincilik bizde, haftayada benmi deli gibi diyet yapsamda birseyselde 1inciligi kapsam

Safisimmmm seni tekrar tekrar tekrar tebrik ediyorum bitanem...super gidiosunnnnnnnnnnnnnnn :487:

hafta sonu girme mecburiyetimiz yok canim, tabi firsat buldukca girmek topigi bos birakmamak adina guzel olur haftasonunu ailelerimize ayiriyoruz

kizlar dikkat ettinizmi bilmiyorum ama her iki sonuctada kardes takimlarimizla beraberiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…