Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar kızlar
bugün mahkeme işimiz bir sonraki duruşmaya kalmadı,sonuçlandı.reddetti hakim.hayırlısı olsun dedik çıktık,fazla üzülmemeye çalıştık..

Son düzenleme:
öncelikle 2.liğimizden dolayı tüm takımımı tebrik ediyorum,biz çok güçlü ve başarılı bir takımız canlarım
vee günün yıldızına gelelim saferanımmm tebrik ederim canımmmm afferinnn sana kız,valla bravo.çokkk başarılı gidiyorsun

bugünkü menüm:

sabah:yok

öğlen:
maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
biraz çeçil peyniri biraz tulum peyniri (toplam 70-80 gr. mı bulmuş olabilir)
10 zeytin
domates
salatalık
kuruyemiş
2 ad. günkurusu kayısı
2 şekersiz çay

akşam:
haşlama et
yoğurt
7-8 ad. anne sarması (lahana sarması,hiç dayanamam,pirinçli olsa da)
1 parça kaşar

su:1.8 Lt şimdiye kadar
spor:gece yatmadan önce leslie yapıcam,sarmaları yakmam lazım

Son düzenleme:

teşekkür ederim güzel göz güzel görürmüş o senin güzelliğin seni tekrar tebrik ederimm proteinle aram çok yok hatta et sevmiyorum sevdiğim şekliylede yemesem daha iyi ama doğru diyosun diyete biraz katmak lazım günde bazen bir bardak süt içiyorum yoğurtta 4 kaşık faklan günde zorlanıyorum yoğurt yerken ama biraz doyum die tüketiyorumm

mahkeme konunuz nedir bilmiyorum ama inş. sonuç senin için iyi olandır

sağol canım.maalesef lehimize sonuçlanmadı.hayatımızda bir değişiklik olmadı,davanın reddedilmesi bir şey değiştirmiyordu hayatımızda zaten,bir şansımızı denemiş olduk.çok umutluyduk,nasip değilmiş.sağlık olsun

mönümüde yazayım ben kaçayım kocam yüzünü göreyim demeye başladı

sabah.
2 bardak su
şekersizçay
2dilim tb ekmek
domtes,salatalık
4 zeytin
kk kaşar
kk helva
ara:yok

öğlen:
biravuç fındık
bir yeşil elma
ara:yok

akşam:
2 yemek kaşığı karnıbahar
kabak salatası yoğurtlu
1 dilim tb ekmek

belki bir yeşil elma yicem

kızlar mönümde uygun görmediğiniz eklemem yada çıkarmam gereken bişey olursa söyleyin lütfen herkeze iyi gecelerrr

sorma nilosum sorma, iki haftadir bireyseldeki birincilik bizde, haftayada benmi deli gibi diyet yapsamda birseyselde 1inciligi kapsam

Safisimmmm seni tekrar tekrar tekrar tebrik ediyorum bitanem...super gidiosunnnnnnnnnnnnnnn :487:
Senin bireysel şampiyonluklarını bilmeyen var mı canım benim

kizlar dikkat ettinizmi bilmiyorum ama her iki sonuctada kardes takimlarimizla beraberiz

eee kardeş dayanışmasıııııı......:13::13:

iyi akşamlar kızlar
bugün mahkeme işimiz bir sonraki duruşmaya kalmadı,sonuçlandı.reddetti hakim.hayırlısı olsun dedik çıktık,fazla üzülmemeye çalıştık..

hakkınızda hayırlısı olsun canım......

iyiymiş valla bende kara kara düşünüyorum biz hafta sonunu yoğun geçiririz oğluşcum kocam pazar ya evde olmayız yada arkadaş ağırlarız iyiymiş

keyfine bak canım.....

afyet olsun canıııım......sarmada yenez miiii....

bence biraz az yiyorsun....oondan da kilo veremiyor olabilirsin....yine protein dicem.....öğünlerde mutlaka almalısın..................

bence biraz az yiyorsun....oondan da kilo veremiyor olabilirsin....yine protein dicem.....öğünlerde mutlaka almalısın..................

iyi hafta sonları herkese ben boşuna aç geziyorum yani göya açkalarak zayıflanıyorya et eklicem en kısa zamanda doğrusunu öğreneyim buişin kırmızı et bizle sadece yemeklere konur oda kıyma olarak üçümüzde temiyoruz tavukta önerebilceğin kısımlar neresi ben oğlum için but kısımlarını yapıyorum kendim çok tüketmiyorum hatta tarifide vereyim yıkanmış butları parçalanmış şekilde bir su bardağı suyla suyu çekilene kadar tencerede pişiriyoeum sonra kendi yağında kızarmaya başlıyo biraz kızarıca servis yapıyorum yağsız kızrtıyorum yani bu doğrumu zararlı olurmu bana yoksa sadece haşlayıp yada sote şeklindemi yapayım yumurta sabahları yesem çok güzel olur farkındayım ama ölmeyi göze alabiliyorum ama haşlanmış yumurtanın kokusuna bile tahammülüm yok oğlumda bana çekmiş onun için yapardımyemezdi artık oda pişmiyo bitek melemen şeklinde tüketiyorum az yağ domates biber baharat ve bir yumurta domates sayısı önemli değil tek domateslede yapsam 1 kilo domateslede faretmiyo tek yuımurta eğer böyle tüketmemda sakınca olmazsa sabahları en azından deneyeyim bide ekmekten yana tercihin nedir ben tambuğday ekmek kullanıyorum beyaz ekmek yok ekmeği komplemi keseyim yoksa çavdara falanmı döneyim bide tuzu çıkaramıyorum hayatımdan şeker falan hepsinden vazgeçtim ama tuzsuz hiçbişey yiyemiyorum onuda azaltmaya çalışıyorum çok uzun oldu biliyorum ama doğru bildiğim yalnışları düzeltmem lazım bana bikaç örnek verirsen sevinirimm son olarak ara öğünleri atlıyorum bıraksammı yoksa dahamı dikkat etsem

selam canım ara öğün yapmalısın mideye az az bişeyler yollamak lazımki beyne ben açım depolayayım dedirtmemek lazım.
yumurta yiyemiyosan peynir yersin sabah 2 kk onun açığını kapatırsın
bende et ve tavuk yiyemiyorum sadece köfte onuda çok sık yemem
bende senin gibiyim tatlıyı hiç yemesem aklıma gelmez çoğu zaman ama tuzu kesemiyorum ama azalttım eskisi kadarda atmıyorum yemeklere
ekmek olarak ttb ekmeği güzel ama arada değiştirebilirsin ben çoğunlukla çavdar aradada ttb kullanıyorum çavdarı daha çok seviyorum
meyve yemeyi unutma birde
ay aklımda bir sürü şey vardı ama unuttum

ay birde yazmazsam içim rahat etmez ben dün baya bi kaçamak yaptım
gece acıktım bir paket çiziyi götürdüm yanında bir bardak fantayla
bu haftalık kaçamagım bu olsun bari ayy daha 6 gün var tartıyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…