Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünki menüm

kahvaltı etmek istemedi canım

saat 12 de koca bir kase yoğurt ve yulaf yedim

bir bardak 3 1 arada içtim

bir yumurtalı ıspanak yemeği yedim
2 dilim çavdar ekmeği ile

akşam da

meşhur fırında karnıbahar böreğimden yaptım ondan yiycem ekmek yemiycem

ara da ya mandalina ya da nar yerim

teşekkür ederim canım önerilerin için dikkate alacağımdan emin olabilsinnn

günaydın kızlar
herkese mutlu hafta sonları diliyorum

selamlar canlar iyi hafta sonları herkese
topik boş tabi
günaydınlarrr güzellerrr....

hepinize iyi haftasonlarıııı.....

kıymalı yemek yiyebilirsin canım çok yağlı olmadıkça normal evde yaptığını ye hem protein hem sebze olur gayet güzel 1 tabak yersin olur......tavuğu ben de teflonda aynen yapıyorum biz hep öyle yeriz tavuğu pişince derisini ve faz la yağını sıyırarak istediğin yerini yiyebilirsin canım hiç bi şey olmaz.....az yağlı yumurtalı menemen çok güzel onu yesen güzel bi öğün olur ....tam buğdayda güzel ayşenin dediği gibi arasıra değiştirebilirsin benim gibi dukan falan yapmıyorsan ekmeği kesmene gerek yok.........tuzsuz yicem diye kendini zorlama aşırı olmasın yeter....1 dilim ekmek yerine 1 bardak patlamış mısır...veya 1 haşlanmış patatesle salata falan yapabilirsin ekmek yerine geçer ..2 kaşık pilav veya makarna da 1 dilim ekmek yerine geçiyor böyle değişim yapabilirsin canım.......

tamam canım onla kalırsan sorun etme kaçamağı ...afiyet olsuuun...karnıbahar aliimde senin böreği denicem mutlakkaaaa.......

Merhaba kızlar.Dünden bugüne geziyoruz biz.Dün port saide gittik.Akşam 22:30 da döndük.Bugünde bi arkadaşa kahvaltıya gittik 16 da döndük.Kızımın akranı arkadaşı vardı beraber oynadılar 2 gün bende çok mutlu oldum.Bu arada 2 gündür diyet gümledi ne yazık ki.Ama hafta içi telafi edeceğim tabi ki.Hafta sonu böylece bitmiş oldu..
Bu arada takımımın 2.liğini ve Safişimin 1.liğini tebrik ediyorummmm

mönümüde yazayım bugün misafir ağırlama günümdü
sabah:
2didlm ekmek
şekersiz çay
az yağlı tam hatırlamıyorum koyup koymadığımı melemen

kk kaşar
kk helva
3 zeytinara:yok

öğlen :

iki yk kurufasülye

ara:yarım simit

akşam:

1kepçe yayla çorbası
1kepçe kurufasülye
biçatal pilavın tadına baktım 1 dilim ekmek

3dilim kek yedim 3 fincan şekersiz limonlu çay eşliğinde
herçaya birdilim düşmüş

iyi geceler kızlar :

bugünkü menüm:

kahvaltı: 12.00 de
maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
çeyrek kangala yakın sucuk
peynir
10 zeytin
domates,salatalık
biber
ceviz

akşam:18.00 civarı
1 kase tarhana çorbası
3 ad. baget
1 kaşık tereyağlı katkısız erişte
yoğurt

su:2.5 Lt
spor:dün ve bugün çok tembelim lesliemi yapmadım,yalnız dışarıda en az 15-20 dk lık yürüyüşlerim hatta kızım sayesinde koşmalarım oldu

günaydın herkese iyi pazarlar
dünden bugüne 700 gr daha vermişim,çok sevindim :124: az veriyorum diye üzülüyordum.kendime bir hedef belirledim bayrama kadar 12 kg vermiş olmak istiyorum.hedefime ulaşamazsam üzülücem ama böyle giderse ulaşabilirim diye düşünüyorum.Bayramın 1. günü benim ve kızımın doğum günü,yeni yaşımıza 12 kg eksik girmek istiyorum :124: gerçi bu çarşamba günüm var,korkuyorum kendimden :18: bir de 29 ekim cumartesi kutlayacağız kızımın d.gününü,bir sürü güzel mama hazırlayacağım.eğer çarşambayı güzel bir şekilde atlatıp,cuma günü tartıda mutlu bir sonuç görebilirsem,cumartesiyi kızımın doğum günü partisi sebebiyle serbest gün yapıcam

Aaa ne güzel kızınla aynı mı doğum gününüz.Süpermiş.Benim de eşimle aynı doğum günüm.4 kasım cümleten akrebiz.
Ne mutlu sana inş ulaşırsın hedefine

Canlarım bu sabah itibariyle 105 kilo ile başladığım diyet maratonumun 8. ayında 75 kiloya düşmüş bulunuyorum.Az önce aynadan fotoğrafımı çektim,yine ilk halimle birlikte ekliyorum.Yine altımda bol pantolon var pek anlaşılmıyor ama üstüm belli eder diye düşündüm

belli olmazmı müthiş farka var komple incelmişsin tebrik ediyorum çok başarılısın darısı başıma inşallah dahada inceldiğin günleri de görürüz

kesinlikle az vermiyorsun gayette iyi veriyorsun hiç durmaması bile bünyenin çok iyi....doğum gününüz kutlu olsuun....ben de accık kaçamak yaptım yaa haftasonu eşimin kastomonudan getirdiği haşhaşlı taze çörekten c.tesi akşamı birazda sabahı yedim...oda 3 kilonun ödülü sayılır demiii...

aaah nevim ah fıstık gibi oldun maşallah ilk halinde acayip kalça gözüküyor ...göbekte katkat...erimiş gitmişsin yaa...bence 60 a kadar in canım yarın öbürgün evlilik çocuk biraz toparlarsın böylece kilon göze batmaz....

belli olmazmı müthiş farka var komple incelmişsin tebrik ediyorum çok başarılısın darısı başıma inşallah dahada inceldiğin günleri de görürüz
Çok teşekkür ederim canım.Son zamanlarda biraz kafam dolu olduğu için sana hakkıyla bir hoşgeldin de diyemedim kusuruma bakma.Ben başaracağına inanıyorum,çünkü bilinçli ilerlediğini gözlemliyorum.Yolumuz açık olsun.

Canım yine altta ispanyol pantolon var aşağıdaki incelme tam belli olmuyor ama,42-44 giyiyorum artık kıyafete göre değişiyor,ki 54 bedenle başlamıştım biliyorsun.55'e kadar iniyim diyorum canım,tabi görüntü de belirleyecek.Biliyorsun Dukan olduğun da kilonun altındaki bedenlere indiriyor.38 bedende bırakıcam nasipse diyeti.

55 ede insen olur canım başlamkaen tam olsun 3-4 kilo oynasada hemen verirsin dikkat edip..inş. hiiç de geri almayııız...

nevimm maşallah sanaaa kıızzz bende saferana soru sormaya geldiydim desürpriiizz snei gördümm. şu bol pantolona gerek yok artık darlara geç kuzummm.. keşke 1. fotonun ayaktaki halinide görebilseydik.kör olsa görür insan yaa sanki 2 farklı kişi.ee başarı hikayesi topiği açmana az kalmışş.

safişş(bu ne samimiyetse)ben kızlarla konuşmaya geldikçe menülerini görüyordum da dukan muhallebi yapacaktım tarifimi kaybettim sen de yapıyordun bana yazarmısın hemencikk. 2 kaşık splendam kaldı da battı bana onu bişe yapıciim. bu arada bu hafta derecen var bireyselde sanırım tebrikler. dukan mucizesi işte. bende bırakıyım zor sağlıksız vs dedim ama alışkanlık olmuş elim meyveye filan gitmiyor yine proteine yönleniyorum. tabi alışkanlık olamsının 1 sebebide tartıdaki güzel sonuçlarr..

Bitanem teşekkür ederim.Canım şu ispanyol paça geniş paça pantolon takıntımdan kurtulamadım bi,bir de etek havası veriyor ya,köyde çalıştığım için biraz da işime geliyor.Bi ara elbise ile çekinip eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…