selam canım ara öğün yapmalısın mideye az az bişeyler yollamak lazımki beyne ben açım depolayayım dedirtmemek lazım.
yumurta yiyemiyosan peynir yersin sabah 2 kk onun açığını kapatırsın
bende et ve tavuk yiyemiyorum sadece köfte onuda çok sık yemem
bende senin gibiyim tatlıyı hiç yemesem aklıma gelmez çoğu zaman ama tuzu kesemiyorum ama azalttım eskisi kadarda atmıyorum yemeklere
ekmek olarak ttb ekmeği güzel ama arada değiştirebilirsin ben çoğunlukla çavdar aradada ttb kullanıyorum çavdarı daha çok seviyorum
meyve yemeyi unutma birde
ay aklımda bir sürü şey vardı ama unuttum
günaydın kızlar
herkese mutlu hafta sonları diliyorum
selamlar canlar iyi hafta sonları herkese
topik boş tabi
günaydınlarrr güzellerrr....
kıymalı yemek yiyebilirsin canım çok yağlı olmadıkça normal evde yaptığını ye hem protein hem sebze olur gayet güzel 1 tabak yersin olur......tavuğu ben de teflonda aynen yapıyorum biz hep öyle yeriz tavuğu pişince derisini ve faz la yağını sıyırarak istediğin yerini yiyebilirsin canım hiç bi şey olmaz.....az yağlı yumurtalı menemen çok güzel onu yesen güzel bi öğün olur ....tam buğdayda güzel ayşenin dediği gibi arasıra değiştirebilirsin benim gibi dukan falan yapmıyorsan ekmeği kesmene gerek yok.........tuzsuz yicem diye kendini zorlama aşırı olmasın yeter....1 dilim ekmek yerine 1 bardak patlamış mısır...veya 1 haşlanmış patatesle salata falan yapabilirsin ekmek yerine geçer ..2 kaşık pilav veya makarna da 1 dilim ekmek yerine geçiyor böyle değişim yapabilirsin canım.......iyi hafta sonları herkese ben boşuna aç geziyorum yani göya açkalarak zayıflanıyorya et eklicem en kısa zamanda doğrusunu öğreneyim buişin kırmızı et bizle sadece yemeklere konur oda kıyma olarak üçümüzde temiyoruz tavukta önerebilceğin kısımlar neresi ben oğlum için but kısımlarını yapıyorum kendim çok tüketmiyorum hatta tarifide vereyim yıkanmış butları parçalanmış şekilde bir su bardağı suyla suyu çekilene kadar tencerede pişiriyoeum sonra kendi yağında kızarmaya başlıyo biraz kızarıca servis yapıyorum yağsız kızrtıyorum yani bu doğrumu zararlı olurmu bana yoksa sadece haşlayıp yada sote şeklindemi yapayım yumurta sabahları yesem çok güzel olur farkındayım ama ölmeyi göze alabiliyorum ama haşlanmış yumurtanın kokusuna bile tahammülüm yok oğlumda bana çekmiş onun için yapardımyemezdi artık oda pişmiyo bitek melemen şeklinde tüketiyorum az yağ domates biber baharat ve bir yumurta domates sayısı önemli değil tek domateslede yapsam 1 kilo domateslede faretmiyo tek yuımurta eğer böyle tüketmemda sakınca olmazsa sabahları en azından deneyeyim bide ekmekten yana tercihin nedir ben tambuğday ekmek kullanıyorum beyaz ekmek yok ekmeği komplemi keseyim yoksa çavdara falanmı döneyim bide tuzu çıkaramıyorum hayatımdan şeker falan hepsinden vazgeçtim ama tuzsuz hiçbişey yiyemiyorum onuda azaltmaya çalışıyorum çok uzun oldu biliyorum ama doğru bildiğim yalnışları düzeltmem lazım bana bikaç örnek verirsen sevinirimm son olarak ara öğünleri atlıyorum bıraksammı yoksa dahamı dikkat etsem
ay birde yazmazsam içim rahat etmez ben dün baya bi kaçamak yaptım
gece acıktım bir paket çiziyi götürdüm yanında bir bardak fantayla
bu haftalık kaçamagım bu olsun bari ayy daha 6 gün var tartıyada
bugünki menüm
kahvaltı etmek istemedi canım
saat 12 de koca bir kase yoğurt ve yulaf yedim
bir bardak 3 1 arada içtim
bir yumurtalı ıspanak yemeği yedim
2 dilim çavdar ekmeği ile
akşam da
meşhur fırında karnıbahar böreğimden yaptım ondan yiycem ekmek yemiycem
ara da ya mandalina ya da nar yerim
hepinize iyi haftasonlarıııı.....
kıymalı yemek yiyebilirsin canım çok yağlı olmadıkça normal evde yaptığını ye hem protein hem sebze olur gayet güzel 1 tabak yersin olur......tavuğu ben de teflonda aynen yapıyorum biz hep öyle yeriz tavuğu pişince derisini ve faz la yağını sıyırarak istediğin yerini yiyebilirsin canım hiç bi şey olmaz.....az yağlı yumurtalı menemen çok güzel onu yesen güzel bi öğün olur ....tam buğdayda güzel ayşenin dediği gibi arasıra değiştirebilirsin benim gibi dukan falan yapmıyorsan ekmeği kesmene gerek yok.........tuzsuz yicem diye kendini zorlama aşırı olmasın yeter....1 dilim ekmek yerine 1 bardak patlamış mısır...veya 1 haşlanmış patatesle salata falan yapabilirsin ekmek yerine geçer ..2 kaşık pilav veya makarna da 1 dilim ekmek yerine geçiyor böyle değişim yapabilirsin canım.......
sağol canım ço faydalandım yazdıklarından daha dikkatli olcam ve en azından bukadar aç gezmicem
pazartesiden itibaren sporada ağırlık vercem daha erken kalkıp proteinide eklicem beslenmeme teşekkürler önümüzdeki hafta veremediklerimde buhaftadan onlarda gitsin istiyorum gerçi giden kardır da öteki hafta regli dönemim yaklaşıyo hapı bıraktığım için düzensizlik olcaktır şişkinlik falan bari buhafta biraz gitsin benden de dengeliyim buhaftada başarılı olmazsam diyetisyene gidebilirim yada dukana bakabilirim gerçi o heralde beni zorar bol proteyin deneme yanılma görcem artık ama illaki biri bana uycak başka şansı yok bu bünyenin ergeç sözüme gelcekomu inat benmi görcez
günaydın herkese iyi pazarlar
dünden bugüne 700 gr daha vermişim,çok sevindim :124: az veriyorum diye üzülüyordum.kendime bir hedef belirledim bayrama kadar 12 kg vermiş olmak istiyorum.hedefime ulaşamazsam üzülücem ama böyle giderse ulaşabilirim diye düşünüyorum.Bayramın 1. günü benim ve kızımın doğum günü,yeni yaşımıza 12 kg eksik girmek istiyorum :124: gerçi bu çarşamba günüm var,korkuyorum kendimden :18: bir de 29 ekim cumartesi kutlayacağız kızımın d.gününü,bir sürü güzel mama hazırlayacağım.eğer çarşambayı güzel bir şekilde atlatıp,cuma günü tartıda mutlu bir sonuç görebilirsem,cumartesiyi kızımın doğum günü partisi sebebiyle serbest gün yapıcam
Canlarım bu sabah itibariyle 105 kilo ile başladığım diyet maratonumun 8. ayında 75 kiloya düşmüş bulunuyorum.Az önce aynadan fotoğrafımı çektim,yine ilk halimle birlikte ekliyorum.Yine altımda bol pantolon var pek anlaşılmıyor ama üstüm belli eder diye düşündüm
Eki Görüntüle 278074 Eki Görüntüle 278075
kesinlikle az vermiyorsun gayette iyi veriyorsun hiç durmaması bile bünyenin çok iyi....doğum gününüz kutlu olsuun....ben de accık kaçamak yaptım yaa haftasonu eşimin kastomonudan getirdiği haşhaşlı taze çörekten c.tesi akşamı birazda sabahı yedim...oda 3 kilonun ödülü sayılır demiii...günaydın herkese iyi pazarlar
dünden bugüne 700 gr daha vermişim,çok sevindim :124: az veriyorum diye üzülüyordum.kendime bir hedef belirledim bayrama kadar 12 kg vermiş olmak istiyorum.hedefime ulaşamazsam üzülücem ama böyle giderse ulaşabilirim diye düşünüyorum.Bayramın 1. günü benim ve kızımın doğum günü,yeni yaşımıza 12 kg eksik girmek istiyorum :124: gerçi bu çarşamba günüm var,korkuyorum kendimden :18: bir de 29 ekim cumartesi kutlayacağız kızımın d.gününü,bir sürü güzel mama hazırlayacağım.eğer çarşambayı güzel bir şekilde atlatıp,cuma günü tartıda mutlu bir sonuç görebilirsem,cumartesiyi kızımın doğum günü partisi sebebiyle serbest gün yapıcam
Canlarım bu sabah itibariyle 105 kilo ile başladığım diyet maratonumun 8. ayında 75 kiloya düşmüş bulunuyorum.Az önce aynadan fotoğrafımı çektim,yine ilk halimle birlikte ekliyorum.Yine altımda bol pantolon var pek anlaşılmıyor ama üstüm belli eder diye düşündüm
Eki Görüntüle 278074 Eki Görüntüle 278075
Çok teşekkür ederim canım.Son zamanlarda biraz kafam dolu olduğu için sana hakkıyla bir hoşgeldin de diyemedim kusuruma bakma.Ben başaracağına inanıyorum,çünkü bilinçli ilerlediğini gözlemliyorum.Yolumuz açık olsun.belli olmazmı müthiş farka var komple incelmişsin tebrik ediyorum çok başarılısın darısı başıma inşallah dahada inceldiğin günleri de görürüz
Canım yine altta ispanyol pantolon var aşağıdaki incelme tam belli olmuyor ama,42-44 giyiyorum artık kıyafete göre değişiyor,ki 54 bedenle başlamıştım biliyorsun.55'e kadar iniyim diyorum canım,tabi görüntü de belirleyecek.Biliyorsun Dukan olduğun da kilonun altındaki bedenlere indiriyor.38 bedende bırakıcam nasipse diyeti.
aaah nevim ah fıstık gibi oldun maşallah ilk halinde acayip kalça gözüküyor ...göbekte katkat...erimiş gitmişsin yaa...bence 60 a kadar in canım yarın öbürgün evlilik çocuk biraz toparlarsın böylece kilon göze batmaz....
Çok teşekkür ederim canım.Son zamanlarda biraz kafam dolu olduğu için sana hakkıyla bir hoşgeldin de diyemedim kusuruma bakma.Ben başaracağına inanıyorum,çünkü bilinçli ilerlediğini gözlemliyorum.Yolumuz açık olsun.
Canım yine altta ispanyol pantolon var aşağıdaki incelme tam belli olmuyor ama,42-44 giyiyorum artık kıyafete göre değişiyor,ki 54 bedenle başlamıştım biliyorsun.55'e kadar iniyim diyorum canım,tabi görüntü de belirleyecek.Biliyorsun Dukan olduğun da kilonun altındaki bedenlere indiriyor.38 bedende bırakıcam nasipse diyeti.
merhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza biraz konu hakkında bilgilendirebilirmisiniz
Bitanem teşekkür ederim.Canım şu ispanyol paça geniş paça pantolon takıntımdan kurtulamadım bi,bir de etek havası veriyor ya,köyde çalıştığım için biraz da işime geliyor.Bi ara elbise ile çekinip eklerimnevimm maşallah sanaaa kıızzz bende saferana soru sormaya geldiydim desürpriiizz snei gördümm. şu bol pantolona gerek yok artık darlara geç kuzummm.. keşke 1. fotonun ayaktaki halinide görebilseydik.kör olsa görür insan yaa sanki 2 farklı kişi.ee başarı hikayesi topiği açmana az kalmışş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?