Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

harikasınnnnnnnnnn

bizi yolumuzdan kimse döndüremezzzzzzzz
Biliyorsun muzaffer detoksundan agzimin payını aldım bu bende işe yararsa belki banu da yarar bakalım mı bir sabah kahvaltısı var mu yoksa tüm gün pattis yoğurt mu
kahvaltısı yok diye biliyorum vaytım ben
Kizlar simdi bisey sorcam bi porsiyon balik kac gr olmali yani ben aksam hamsi yiyorum ama hamsileri sayamiyorum cok yedim gibi geldi gerci salata da coktu.normal olani ne kadardir.
@MiuLego
balık kültürüm hiç yok ne desem yalan olur.. mantık masadan doymadan kalkmak olurdu bende:)
Üzmem tabiki de. Uykumu kaçırıyo uyusam da bişey anlamıyom. İçince gece sporu yapılır ama o da yok şükür, ondan zayıflayamıyom ben
gece sporuuuu

höffff hala geldi gece sporu bitti
Oooo miu yardımcı arıyor başvuru yapın bakayım sopasiz giderseniz kabul etmez ha

Aaa kaptanin bilmedigi biseyyyy valla ben normalde yapmam balkon yok ev kokuyo bulasigi sıkıntı fln.Ama anam burdaydi o yapti

Hala gitti şükür. Ama yakışekli prens horluyo

TAmamdır, ama dediğim gibi incirler küçücük, kayısı kurusundan daha minikler.

Berna et mantığına göre porsiyonlar 200 gr dır otelcilikte .

Bu durumda bir porsiyon hamsiyi iriliğine göre hesapla işte
Hee o zaman anca o kadar yemisindir zaten 1kg vardi ayiklanmamis haliyle.Kalani da 3 kisi yedik ve artti ve ben daha az yedim.O zaman cok da cok yememisim mutlu olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…