Yok ben kaçamak sevmiyom düzeyli bi ilişkim var diyetimleKacamak yok demi mali
Ördeğimcuma cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah kabul etsin ördeğim... ne kadar güzel hafif bir menü.. orucu sanki hakkıyla tutmuşsun gibi hani iftarda tıka basa yemeden ..
Kız ne var ki onda prolu çorba işte..pro candır Aussss
Kız ne var ki onda prolu çorba işte..pro candır Aussss
hemen açtım kuzummmm ne iyi geliyor bu tavsieler değişik bisürü şarkıyla tanışıyorum sayende
cumaya belki kalmayacak o -1.1
ohhh ne güzel haberler canımevet teşekkür ederim jillianda çok zorlanıpdum alıştım artık yemedim çok şükür kaptanım kestane verdi kv pişirip bn yemicem dedim canımcım
Tamam canımakşam da dediğim gibi... menü detoks gibi olmuş.. spor harika.. inşallah cumaya mutlu edeceksin bizi he?
kendimden şüphe ettiriyorsun vayt.. nesine neden kızayım yahu sanki bana bir tabak dolusu karbon yedin..
az bile.. kahvaltı çok az.. akşam da gayet iyi protein almışsın mis gibi..
bu hamsi balıklar kızartma değil mi berna? öyle ise ve çok yedim dedin.. oturup düşünelim listedeki biri bunu neden yapar diye.. spor da yok.
coco seni buralarda zorla tutuyormuş gibi neden hissedyorum ben acaba?
güzel menü.
gayet iyi canom.. akşamla da dengelemişsin.. yarın da sebze yemeğiyle destekle ve dengele menünü emi..
bulgur seni şişiriyordu.. yemeyeydin iyiydi.. ama menünde çok birşey yok nevoo.. tartı güldürmüyorsa evde leslie ye asılmalıyız.. son 2 gün kaldı.. leslie de ısrarcıyım cuma üzülmeyelim.. 45 dk.. ayırırsın..
mis gibi menü yahu okuyunca bir mutlu oldum anlatamam
spor da şahane
eliptik müthiş bir aleeet
hemen açtım kuzummmm ne iyi geliyor bu tavsieler değişik bisürü şarkıyla tanışıyorum sayende
kız tripli yazacağudumMiu un uykusu geldi minnoşumunnnnn
Kaptan daha yeni geldin diye tutmayın bakayım .... bak yine isimler karıştı ..devreler cozurduyor
kuzummmmmm rakıcı tayfa menüne doğru yaklaşıyorum geçmişte.. rakı gördüydüm sanki.. tartıya bu kadar yakın zamanda rakı
Kizartma degil balim bugulama gibi su ve sivi yagla ocakta pisiriyoruz.akşam da dediğim gibi... menü detoks gibi olmuş.. spor harika.. inşallah cumaya mutlu edeceksin bizi he?
kendimden şüphe ettiriyorsun vayt.. nesine neden kızayım yahu sanki bana bir tabak dolusu karbon yedin..
az bile.. kahvaltı çok az.. akşam da gayet iyi protein almışsın mis gibi..
bu hamsi balıklar kızartma değil mi berna? öyle ise ve çok yedim dedin.. oturup düşünelim listedeki biri bunu neden yapar diye.. spor da yok.
coco seni buralarda zorla tutuyormuş gibi neden hissedyorum ben acaba?
güzel menü.
gayet iyi canom.. akşamla da dengelemişsin.. yarın da sebze yemeğiyle destekle ve dengele menünü emi..
bulgur seni şişiriyordu.. yemeyeydin iyiydi.. ama menünde çok birşey yok nevoo.. tartı güldürmüyorsa evde leslie ye asılmalıyız.. son 2 gün kaldı.. leslie de ısrarcıyım cuma üzülmeyelim.. 45 dk.. ayırırsın..
mis gibi menü yahu okuyunca bir mutlu oldum anlatamam
spor da şahane
eliptik müthiş bir aleeet
Mium ya su pattis detoksunu yapsam mi ki yarın bende tartı uçtu gidiyor ve ben uyumamaya devam ettiğim surece de inmeyecwk
Ahhaahhaaaaaaa
Hiç acıman yok, haklısın, stres açlık yazdırdı bana onu, şimdi pımık gibiyim Hatta leslieye kalkışıyorum
Ördeğimneyse olsun kıyamam kaptanıma yorgun o kaç gündür ödevdi sunumdu yoruldu
Teşekkür ederim canım. Hiç açlık çekmiyorum ama çok susuyorum.
İçemedim zaten gözünde mi kaldıkuzummmmmm rakıcı tayfa menüne doğru yaklaşıyorum geçmişte.. rakı gördüydüm sanki.. tartıya bu kadar yakın zamanda rakı
Aaaa ekmek yemiyoruz ama..kaşıklıyoz biz..Vallaha da utanmasa ekmek banacak suyuna
He sağ zaten onun etleri eskimiştir..eltimizi yesek olmamıKaynanalarımız sag çok sukur dimi
Allah şifa versin .Ateş nöbeti 3 gece rekora koşuyorum
tımımmmmKizartma degil balim bugulama gibi su ve sivi yagla ocakta pisiriyoruz.
hayır tabi ki kuzumMium ya su pattis detoksunu yapsam mi ki yarın bende tartı uçtu gidiyor ve ben uyumamaya devam ettiğim surece de inmeyecwk
Hahayyyyyyyytcumaya belki kalmayacak o -1.1
kalbime zarar verdin gece gece ya.. küstüm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?