Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tımımmmm

hayır tabi ki kuzum

ödese inecek elbet

detoksa senin kilonda ne gerek var.. uyuyunca geçecek yağ değil kalıcı kilo değil.. detoksla vücudu yormaya gerek yok
Yok balım değil yani kendimden eminim o konuda ama Seferoğlu larindayim yani tartiyla gelirsem sıkıntı olacak en azından belki sabite bağlarım bu işi diye düşündüm

Hahayyyyyyyyt
Kalmayacakmis mis mis
Tabiki kalmayacak
Uzerine daha eksi 1 de eklenir onun
İt gibi diyet yapiyom ben

Yemiyom ben yemiyom ben
Yememmm kesseler yemem

Yok balım değil yani kendimden eminim o konuda ama Seferoğlu larindayim yani tartiyla gelirsem sıkıntı olacak en azından belki sabite bağlarım bu işi diye düşündüm
yarış var doğru.. olabilir o halde

gayet iyi canom.. akşamla da dengelemişsin.. yarın da sebze yemeğiyle destekle ve dengele menünü emi..

Yarın ve perşembe ıspanak ve pazı yapcam hafif olsun diye.. akşamda eşime kıymalı makarna yaptım ye kız bi kaşık akşam yemek yemedin bişey olmaz dedi.. bendeeee.. yemem acıkmadım dedim ama içimden de tabi son zamanlarda sıkça tekrarladığım gibi acı yok raki dayan diyerek suyumu içtim

spor haberin şimdi bana da iyi geldi

triplim gözlerim yanıyor yapıştı vallaha.. bir yardımcı alacaaaam ben yokken menülere bakar belki yardım eder

menüler beklemez.. uyku yok
Oooo miu yardımcı arıyor başvuru yapın bakayım sopasiz giderseniz kabul etmez ha

ah ahu ah... listede kal ısrarlı nedendi acaba.... işte bundan dolayı.
Salı menüm
Kahvaltı 12.00
Mantar soteli 3 yumurta

Arada dukan birası

Akşam 19.30
Tepside et
Salata
1 duble rakı
2 lt su
5 mil leslie(75 dk)
Gece dukan birası
@MiuLego @nehirnil111
gayet güzel menü pınar çok beğendim kuzum. leslie 5 mil de yapılmış...
incir tarzı şeyler 1 adet yenmel kuzum incir fazla kalorili aklında olsun.. menün şahane .. afiyet olsun.. leslie? umarım? kabul etmiyorum spor yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…