- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sagol ausum o iyilessin ben beklerim yeter ki iyi olsunlarAllah şifa versin .
Çok tuttuk , tutuyoruz o nöbetleri
Evlatlarımız iyileşsin de varsın biz ruh gibi dolanalım
Aaaa ekmek yemiyoruz ama..kaşıklıyoz biz..
He sağ zaten onun etleri eskimiştir..eltimizi yesek olmamı
Yok balım değil yani kendimden eminim o konuda ama Seferoğlu larindayim yani tartiyla gelirsem sıkıntı olacak en azından belki sabite bağlarım bu işi diye düşündümtımımmmm
hayır tabi ki kuzum
ödese inecek elbet
detoksa senin kilonda ne gerek var.. uyuyunca geçecek yağ değil kalıcı kilo değil.. detoksla vücudu yormaya gerek yok
İçemedim zaten gözünde mi kaldıbi dublenin yarısına gelmeden bıraktım
Hımmm bilmiyordum
Ama sarayca benim daimi orti mortim
Ahretliğim @Sarayca
Babamla morti olsa babamı tutmam
Yoksa seni ne çok severim bilirsin megim triplim
Hadi hadi seversin sen ekmeğin kıyısındanAaaa ekmek yemiyoruz ama..kaşıklıyoz biz..
He sağ zaten onun etleri eskimiştir..eltimizi yesek olmamı
Teşekkürler kuzumWhiteblacklife canim gecmis olsun tekrar
Hahayyyyyyyyt
Kalmayacakmis mis mis
Tabiki kalmayacak
Uzerine daha eksi 1 de eklenir onun
İt gibi diyet yapiyom ben
Yemiyom ben yemiyom ben
Yememmm kesseler yemem
yarış var doğru.. olabilir o haldeYok balım değil yani kendimden eminim o konuda ama Seferoğlu larindayim yani tartiyla gelirsem sıkıntı olacak en azından belki sabite bağlarım bu işi diye düşündüm
Hımmm bilmiyordum
Tamam o zaman
gayet iyi canom.. akşamla da dengelemişsin.. yarın da sebze yemeğiyle destekle ve dengele menünü emi..
Biliyorsun muzaffer detoksundan agzimin payını aldım bu bende işe yararsa belki banu da yarar bakalım mı bir sabah kahvaltısı var mu yoksa tüm gün pattis yoğurt mu
yarış var doğru.. olabilir o halde
Yaaa dime öyle
Sen 2 ver saraycam 2.1 versin
Üzmem tabiki debeni üzmezsin ki
Ben bilmem kzum çünkü balığın bende ki etkisiKizlar simdi bisey sorcam bi porsiyon balik kac gr olmali yani ben aksam hamsi yiyorum ama hamsileri sayamiyorum cok yedim gibi geldi gerci salata da coktu.normal olani ne kadardir.
@MiuLego
Oooo miu yardımcı arıyor başvuru yapın bakayım sopasiz giderseniz kabul etmez haspor haberin şimdi bana da iyi geldi
triplim gözlerim yanıyor yapıştı vallaha.. bir yardımcı alacaaaam ben yokken menülere bakar belki yardım eder
menüler beklemez.. uyku yok
ah ahu ah... listede kal ısrarlı nedendi acaba.... işte bundan dolayı.Menü tam istediğim gibi olmayınca yazasım gelmiyo da ından yazayım mesela bugünde olmadı
Sabah
Bi yumurta
Pey zey
El kadar yufka ekm
Öğlen
Tonlu lahanalı salata
Akşam
Kabuska
İki tane çay bardağıyla yaptığımız çin mantısı
Yoğurt
Sonra da işte bi dl etimekle peynir yedim bebeler yemeğin üstüne bide kahvaltılık yeyince kendimi tutamadım olmayınca gıcık oluyorum akşama kadar yalnızken tutuyom sonra sabote ediliyorum
gayet güzel menü pınar çok beğendim kuzum. leslie 5 mil de yapılmış...Salı menüm
Kahvaltı 12.00
Mantar soteli 3 yumurta
Arada dukan birası
Akşam 19.30
Tepside et
Salata
1 duble rakı
2 lt su
5 mil leslie(75 dk)
Gece dukan birası
@MiuLego @nehirnil111
incir tarzı şeyler 1 adet yenmel kuzum incir fazla kalorili aklında olsun.. menün şahane .. afiyet olsun.. leslie? umarım? kabul etmiyorum spor yapılacakMenü:
Sabah(09.30)
Dürtücü çay(çok dürttü bir süre bırakmam lazım)
1 mandalina
Öğlen(13.00)
Az beyaz peynirli bol maydanozlu iki yumurtadan omlet
1 bardak kahve
Akşam(20.20)
Permesan peynirli(20gr) , biftekli(100gr) ızgara sebze salatası
Ara: iki ceviz
İki incir
Spor: 1 saat yürüyüş
Leslie (umarım)
Su: 1,5 l
@MiuLego
@hepfit
Kiz sen de balik sevmesin kuymak sevmezsin tursu kavurmasi sevmezsin karadenizli adama denk gelmissinBen bilmem kzum çünkü balığın bende ki etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?