Herkese merhaba kuzular hepinize desteginiz icin tesekkür ederim, buradan ve watsapptan yazdiniz icimi ferahlattiniz sagolun, tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin. Merakta biraktiysam da kusura bakmayin emiBenim 7.nci denememdi ve ilk pozitifimdi ve 2 gün sonra degerim maalesef dustu kimyasal gebelik gecirdim. Cok zor gunler yasadim. Bu kez pozitif benimle kuzumuz dedik, hayaller kurduk esimle. Odası hemen bizim yanimizdaki oda olacakti. Pembe parkeler, perdeler, tullu karyola, ithal duvar kagitlari hayallerini anlatti eşim 2 gün sonra gercekle yuzlestik cok uzulduk. Esim sagolsun cok destekti her zamanki gibi Bu kez canım cok acidi, oluyor gibi olmamasi cok uzdu bu kez. Ben hayatta en cok anne olmayi istedim ama olamadi...
Rabbimin mucizesine ihtiyacim var.
Verirse de vermezse de boynumuz kildan ince... Bazen bazi seylerin olmamasinda da vardir bir hayir diyorum, bilmiyorum. Rabbim en hayırlısını bilir hakkimizda. Ne varsa kaderimizde onu yasayacagiz. Tevekkuldeyim...
Hepimiz sagolun, daha iyi hissettigimde araniza donerim insaAllah. Allaha emanet olun
O konuyu konusmayalim taam mi
Ayyy uyumuslar missss gibii şimdi cayimin yaninda yiyorum enfesssss
Afiyet olsun canımKizlarrrr incir uyutmasi yaptim şimdi yiyorum enfessss bayildim yahuu
Sıfır şeker sıfır yağ
Eki Görüntüle 2078642
Canım benim Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...Bugün kapı kapanır yarın yeniden açılır...Çıkmayan candan umut kesilmez..Daha gençsin mutlaka olur canım inşaallah...Herkese merhaba kuzular hepinize desteginiz icin tesekkür ederim, buradan ve watsapptan yazdiniz icimi ferahlattiniz sagolun, tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin. Merakta biraktiysam da kusura bakmayin emiBenim 7.nci denememdi ve ilk pozitifimdi ve 2 gün sonra degerim maalesef dustu kimyasal gebelik gecirdim. Cok zor gunler yasadim. Bu kez pozitif benimle kuzumuz dedik, hayaller kurduk esimle. Odası hemen bizim yanimizdaki oda olacakti. Pembe parkeler, perdeler, tullu karyola, ithal duvar kagitlari hayallerini anlatti eşim 2 gün sonra gercekle yuzlestik cok uzulduk. Esim sagolsun cok destekti her zamanki gibi Bu kez canım cok acidi, oluyor gibi olmamasi cok uzdu bu kez. Ben hayatta en cok anne olmayi istedim ama olamadi...
Verirse de vermezse de boynumuz kildan ince... Bazen bazi seylerin olmamasinda da vardir bir hayir diyorum, bilmiyorum. Rabbim en hayırlısını bilir hakkimizda. Ne varsa kaderimizde onu yasayacagiz. Tevekkuldeyim...
Hepimiz sagolun, daha iyi hissettigimde araniza donerim insaAllah. Allaha emanet olun
insaAllah kuzucum insaAllah
bir gün o güzel haberi alacagız saydıncım
inanıyorum buna
Öyle adaşım Rabbim hayırlısını nasip etsin insaAllah. Yok kuzum ya, ne genci 39 a girdimCanım benim Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...Bugün kapı kapanır yarın yeniden açılır...Çıkmayan candan umut kesilmez..Daha gençsin mutlaka olur canım inşaallah...
Gençsin tabi kiÖyle adaşım Rabbim hayırlısını nasip etsin insaAllah. Yok kuzum ya, ne genci 39 a girdimRabbim mucizesini gonderir insaAllah bana da
okudum kuzucum Tabiiki. Rabbimin mucizesi bitmezGençsin tabi kiMeryem süresini okumuşsundur...Mucizelere inanmak lazım canım
Bizim için konuşması kolay biliyorum ama bu dünyada herkesin bir sınavı var...okudum kuzucum Tabiiki. Rabbimin mucizesi bitmez
Çakı favorim, akarı yok kokarı yokHATİce zaten güvenip listeye almış bir miu var bunu unutma.. güvenimi boşa çıkarma.. yıldım ettim yoruldum bunlar olmayacak hergün çok önmli en baştan konuştuk senden söz aldım ben
Hatun taaaaşşşş
Eflalim çakı o karnını var ya çok iyi yapacakk
Kız handeyapılacak o spor
45 dk benim için ayırırsın heralde spora
Sağol canımelbise çok yakışmış canım, ben siyah renge bayılıyorum ayrı bi asaleti var
Seni seviyorumHerkese merhaba kuzular hepinize desteginiz icin tesekkür ederim, buradan ve watsapptan yazdiniz icimi ferahlattiniz sagolun, tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin. Merakta biraktiysam da kusura bakmayin emiBenim 7.nci denememdi ve ilk pozitifimdi ve 2 gün sonra degerim maalesef dustu kimyasal gebelik gecirdim. Cok zor gunler yasadim. Bu kez pozitif benimle kuzumuz dedik, hayaller kurduk esimle. Odası hemen bizim yanimizdaki oda olacakti. Pembe parkeler, perdeler, tullu karyola, ithal duvar kagitlari hayallerini anlatti eşim 2 gün sonra gercekle yuzlestik cok uzulduk. Esim sagolsun cok destekti her zamanki gibi Bu kez canım cok acidi, oluyor gibi olmamasi cok uzdu bu kez. Ben hayatta en cok anne olmayi istedim ama olamadi...
Bir zamanlar bende srn gibiydimHamilelikte uykunun kıymetini bul canım sonra çok arıyorsun. Ben ilk hamileligimde abartmiyorum 20 saat uyurdum. Eşim arada uyandiriyordu iyi misin diye yemek yiyip tekrar siziyordum.
Kız ben sen gibi olsam mis gibi korumami yapar sonra da yer içer keyfime bakarım.
Canım çok daha iyi ol inşaallah. Rabbim hayırlısını versin, yüzünü güldürsün, kalbini sevinçle doldursun. ..Herkese merhaba kuzular hepinize desteginiz icin tesekkür ederim, buradan ve watsapptan yazdiniz icimi ferahlattiniz sagolun, tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin. Merakta biraktiysam da kusura bakmayin emiBenim 7.nci denememdi ve ilk pozitifimdi ve 2 gün sonra degerim maalesef dustu kimyasal gebelik gecirdim. Cok zor gunler yasadim. Bu kez pozitif benimle kuzumuz dedik, hayaller kurduk esimle. Odası hemen bizim yanimizdaki oda olacakti. Pembe parkeler, perdeler, tullu karyola, ithal duvar kagitlari hayallerini anlatti eşim 2 gün sonra gercekle yuzlestik cok uzulduk. Esim sagolsun cok destekti her zamanki gibi Bu kez canım cok acidi, oluyor gibi olmamasi cok uzdu bu kez. Ben hayatta en cok anne olmayi istedim ama olamadi...
Aynen ben de klişe kalıyor sözcükler .Söylemek istediklerimi kendisi yazmış zaten ,inşallah bir gün mutlu haberini alacağız .saydin78 yazdim yazdim sildim yazamadim.
Diyecek bisey bulamadim daha gecen gun burda yazip duygulandim simdi seni gorunce kaldim oyle.
oyle kuzucum Rabbim sinavimizi gecmemizi nasip etsin hepimizeBizim için konuşması kolay biliyorum ama bu dünyada herkesin bir sınavı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?