Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bir gün o güzel haberi alacagız saydıncım
inanıyorum buna

Canım benim Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...Bugün kapı kapanır yarın yeniden açılır...Çıkmayan candan umut kesilmez..Daha gençsin mutlaka olur canım inşaallah...

Canım benim Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...Bugün kapı kapanır yarın yeniden açılır...Çıkmayan candan umut kesilmez..Daha gençsin mutlaka olur canım inşaallah...
Öyle adaşım Rabbim hayırlısını nasip etsin insaAllah. Yok kuzum ya, ne genci 39 a girdim Rabbim mucizesini gonderir insaAllah bana da

Çakı favorim, akarı yok kokarı yok

Seni seviyorum

Bir zamanlar bende srn gibiydim bu kiloya inince de daha azını istiyorsun

saydin78 ablam çok zor günler geçirdin ama olmayınca olmuyor vardır bi hikmeti yaradanın..herşeyi akışına bırakabilsek nasipten öte köy yok diyebilsek ve halimize tevekkül edebilsek ne mutlu.ama insanoğluyuz işte..üzülüyoruz..neden diyoruz...ama olumlu yanlarından bakmıyoruz çok şükür ki seni seven mutlu bi eşin mutlu bi evliliğn var eğer ki rabbim bebek nasip edecekse yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa buna kim engel olabilir olacaksa olur.ol der olur.ama önemli olan bu süreçte tevekkülle davranabilmek..yinede çok şükür sağlıklıyız bin şükür..

Canım çok daha iyi ol inşaallah. Rabbim hayırlısını versin, yüzünü güldürsün, kalbini sevinçle doldursun. ..

saydin78 yazdim yazdim sildim yazamadim.

Diyecek bisey bulamadim daha gecen gun burda yazip duygulandim simdi seni gorunce kaldim oyle.
Aynen ben de klişe kalıyor sözcükler .Söylemek istediklerimi kendisi yazmış zaten ,inşallah bir gün mutlu haberini alacağız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…