menü harikaaaa08:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynir
10:30
Türk kahvesi
12:00
Haslama tavuk but (kalcali iri olanlardan)
15:30
2 dilim greyfurt
Sütlü neskafe
17:30
1 kase yoğurt
1 tabak karnabahar
Su en az 3 litre olur.
Menumu bırakayım ben, akşam bozmam. Maşallah diyim kendime kacamaksiz ilerliyorum
Geçmiş olsun canım inşallah düşer ateşiKizlar oglumun atesi cikmis yanaklarda fln bisey yoktu oynarken bi baktim alni sicak sirti bacaklari olctun 38.2 olmus.dogdugundan beri ilk defa cikiyo atesi evde de yalnızım panik oldum.calpol verdim bekliyorum.bacaklarını islak bezle sildim ust govdeye dokundurtmadi agladi.simdi de mirin kirin yatiyo omzumda.
08:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynir
Türk kahvesi
2 dilim greyfurt
Sütlü neskafe
1 kase yoğurt
1 tabak karnabahar
Su en az 3 litre olur.
Menumu bırakayım ben, akşam bozmam. Maşallah diyim kendime kacamaksiz ilerliyorum
menü harikaaaa
spor yaptım duşumu aldım ohhh misler gibiyimmm) lahana çorbabmı koydum pişiyor bir kase yoğurt ile onu yiyecemmmm
Ahu060812 senden ne haber mortiiiii
Geçmiş olsun canım inşallah düşer ateşi
Afiyet olsun menülerin sporların harika gidiyor hedefe hızlıca varacaksın inşallah fit hatun
@MiuLego08:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynir
Türk kahvesi
2 dilim greyfurt
Sütlü neskafe
1 kase yoğurt
1 tabak karnabahar
Su en az 3 litre olur.
spor yaptım duşumu aldım ohhh misler gibiyimmm) lahana çorbabmı koydum pişiyor bir kase yoğurt ile onu yiyecemmmm
Ahu060812 senden ne haber mortiiiii
aynen öyle canım bu geçtiğimiz haftalar turşu manyağı olmuştum hızımı alamayıp suyunu bile içmiştim
Ohooo super ödem artırıcı olmuş, cuma hazırlığı mi
Nehirim acayip eksiler görüyorum çok mutluyum
hadi sen yüzmeye başla bende hızımı almayaıp leğene su koyam hatırladın mı
Tahmin ediyorum bende öyleydim aynı ilerliyorsun sende
Ohooo super ödem artırıcı olmuş, cuma hazırlığı mi
Nehirim acayip eksiler görüyorum çok mutluyum
aynen öyle canım bu geçtiğimiz haftalar turşu manyağı olmuştum hızımı alamayıp suyunu bile içmiştimşimdi ödemleri atmaca
canım benim metam çoook garip aç kalırım spor yaparım artı bile çıkarımhem spor hem lahana cumayi çok merak ediyorum
hadi sen yüzmeye başla bende hızımı almayaıp leğene su koyam hatırladın mı
normal ilk gün canım gittikçe artırırsınay unuturmuyum kız, çok gülmüştüm..
yüzdüm bu gün başladım, duşumu aldım, keyfim yerinde ama 40 dk ancak dayanabildim, çok yoruldum
ya öyle deyip metanı üzme, belki bu sefer çok gider belli olmaz ki.canım benim metam çoook garip aç kalırım spor yaparım artı bile çıkarımgeçtiğimiz hafta 70,900 idim ama birden geldi bu artı 69lardaydım .... bend eheyecanla bekliyorum bakalım nediyecek ...
inşallah canım geçen seferki diyetimde kansızlık vardı onun etkisi olabilir çook üşürdüm halsizdim ilacı bıraktım ama hergün kuru üzüm ve haftada 2 gün ciğer tüketiyorum onun yararını gördüm galiba ellerim sıcacık.... dün eşimde sen hiç üşüyorum demiyorsun artık dedi ....yediğim ciğerler işe yaradı sanırsam ocak ayında bi gidip ölçtürecemya öyle deyip metanı üzme, belki bu sefer çok gider belli olmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?