Bütün güzel dualara amin amin amin Rabbim güldürsün tevekkül eden gönlünüHerkese merhaba kuzular hepinize desteginiz icin tesekkür ederim, buradan ve watsapptan yazdiniz icimi ferahlattiniz sagolun, tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin. Merakta biraktiysam da kusura bakmayin emiBenim 7.nci denememdi ve ilk pozitifimdi ve 2 gün sonra degerim maalesef dustu kimyasal gebelik gecirdim. Cok zor gunler yasadim. Bu kez pozitif benimle kuzumuz dedik, hayaller kurduk esimle. Odası hemen bizim yanimizdaki oda olacakti. Pembe parkeler, perdeler, tullu karyola, ithal duvar kagitlari hayallerini anlatti eşim 2 gün sonra gercekle yuzlestik cok uzulduk. Esim sagolsun cok destekti her zamanki gibi Bu kez canım cok acidi, oluyor gibi olmamasi cok uzdu bu kez. Ben hayatta en cok anne olmayi istedim ama olamadi...
Rabbimin mucizesine ihtiyacim var.
Verirse de vermezse de boynumuz kildan ince... Bazen bazi seylerin olmamasinda da vardir bir hayir diyorum, bilmiyorum. Rabbim en hayırlısını bilir hakkimizda. Ne varsa kaderimizde onu yasayacagiz. Tevekkuldeyim...
Hepimiz sagolun, daha iyi hissettigimde araniza donerim insaAllah. Allaha emanet olun
Bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)oyle kuzucum Rabbim sinavimizi gecmemizi nasip etsin hepimize
oyle kuzum gonul istiyor Rabbim her seyin hayırlısını biliyor. Insanoglu iste hep ister. Bilemeyiz ki nedir hayirli olan. Cok şükür huzurluyum mutluyum Allahım Esime saglik versin başımdan eksik etmesin. Hayirlisi be Ahum ne diyelim. Kısmetsaydin78 ablam çok zor günler geçirdin ama olmayınca olmuyor vardır bi hikmeti yaradanın..herşeyi akışına bırakabilsek nasipten öte köy yok diyebilsek ve halimize tevekkül edebilsek ne mutlu.ama insanoğluyuz işte..üzülüyoruz..neden diyoruz...ama olumlu yanlarından bakmıyoruz çok şükür ki seni seven mutlu bi eşin mutlu bi evliliğn var eğer ki rabbim bebek nasip edecekse yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa buna kim engel olabilir olacaksa olur.ol der olur.ama önemli olan bu süreçte tevekkülle davranabilmek..yinede çok şükür sağlıklıyız bin şükür..
kuzucum yazacak birsey olmuyor bazen... Hepiniz benim icin uzuldunuz hakkinizi helal edin . Hersey Rabbimden canımsaydin78 yazdim yazdim sildim yazamadim.
Diyecek bisey bulamadim daha gecen gun burda yazip duygulandim simdi seni gorunce kaldim oyle.
sağol Deynebim insAllah hayirlisiAynen ben de klişe kalıyor sözcükler .Söylemek istediklerimi kendisi yazmış zaten ,inşallah bir gün mutlu haberini alacağız .
Amin kuzum
Insallah Ececim AminBütün güzel dualara amin amin amin Rabbim güldürsün tevekkül eden gönlünü
Amin kuzucum insAllah hepimizin yuzunu guldursun RabbimCanım çok daha iyi ol inşaallah. Rabbim hayırlısını versin, yüzünü güldürsün, kalbini sevinçle doldursun. ..
Kizlar oglumun atesi cikmis yanaklarda fln bisey yoktu oynarken bi baktim alni sicak sirti bacaklari olctun 38.2 olmus.dogdugundan beri ilk defa cikiyo atesi evde de yalnızım panik oldum.calpol verdim bekliyorum.bacaklarını islak bezle sildim ust govdeye dokundurtmadi agladi.simdi de mirin kirin yatiyo omzumda.
az kalsın göremeyecektim bu mesajı tüm bildirimlere bakınca gördüm,Bende senii göremiyorum sincabimm Nasılsın..
Bekliyoruz ne 1- 2 ayı yahuaz kalsın göremeyecektim bu mesajı tüm bildirimlere bakınca gördüm,
nefs bu gün yazacaktım sana, sen önce yazdın, hiç karşılaşamıyoruz, bekle kız 55 olunca daimi morti ilan edeceğim seni nehirnil111 ve begum75 gözüme kestirdim sizi, az kaldı 1-2 ay sonra oralardayım.
seninle diyete başlasaydım şimdi 55 tim, ay ne tembel çıktım ben yaAyyy bende inandım bı heveslendim morti olursak yenme ihtimalini bile hayal ettim
He he fatmayi yendiğini gibi yenwrsin benide böyle kandırma stinacik gaza getireyim dedim
Ay sızan kedi çok komik
Bekle bonus bu hafta olmazsa sen oralarda kalırsan haftaya yanındayım takımın en sisgo ünvanını sana bırakıp guderim
Veyada sen iki haftada elinden geleni yaparsin
anca veririm 2 aya kadar 55 olurumBekliyoruz ne 1- 2 ayı yahu
Neyse bende daha fitleşirimanca veririm 2 aya kadar 55 olurum
Allah yar ve yardımcın olsun, duaların kabul olsun kuzum benim.Herkese merhaba kuzular hepinize desteginiz icin tesekkür ederim, buradan ve watsapptan yazdiniz icimi ferahlattiniz sagolun, tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin. Merakta biraktiysam da kusura bakmayin emiBenim 7.nci denememdi ve ilk pozitifimdi ve 2 gün sonra degerim maalesef dustu kimyasal gebelik gecirdim. Cok zor gunler yasadim. Bu kez pozitif benimle kuzumuz dedik, hayaller kurduk esimle. Odası hemen bizim yanimizdaki oda olacakti. Pembe parkeler, perdeler, tullu karyola, ithal duvar kagitlari hayallerini anlatti eşim 2 gün sonra gercekle yuzlestik cok uzulduk. Esim sagolsun cok destekti her zamanki gibi Bu kez canım cok acidi, oluyor gibi olmamasi cok uzdu bu kez. Ben hayatta en cok anne olmayi istedim ama olamadi...
Verirse de vermezse de boynumuz kildan ince... Bazen bazi seylerin olmamasinda da vardir bir hayir diyorum, bilmiyorum. Rabbim en hayırlısını bilir hakkimizda. Ne varsa kaderimizde onu yasayacagiz. Tevekkuldeyim...
Hepimiz sagolun, daha iyi hissettigimde araniza donerim insaAllah. Allaha emanet olun
Rabbim çok büyük kuzum benim inanıyorum mucizeniz size gelecek inşallah çok fazla bekletmedenHerkese merhaba kuzular hepinize desteginiz icin tesekkür ederim, buradan ve watsapptan yazdiniz icimi ferahlattiniz sagolun, tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin. Merakta biraktiysam da kusura bakmayin emiBenim 7.nci denememdi ve ilk pozitifimdi ve 2 gün sonra degerim maalesef dustu kimyasal gebelik gecirdim. Cok zor gunler yasadim. Bu kez pozitif benimle kuzumuz dedik, hayaller kurduk esimle. Odası hemen bizim yanimizdaki oda olacakti. Pembe parkeler, perdeler, tullu karyola, ithal duvar kagitlari hayallerini anlatti eşim 2 gün sonra gercekle yuzlestik cok uzulduk. Esim sagolsun cok destekti her zamanki gibi Bu kez canım cok acidi, oluyor gibi olmamasi cok uzdu bu kez. Ben hayatta en cok anne olmayi istedim ama olamadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?