Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bütün güzel dualara amin amin amin Rabbim güldürsün tevekkül eden gönlünü

oyle kuzucum Rabbim sinavimizi gecmemizi nasip etsin hepimize
Bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
İnancını hiç kaybetme,duanı bırakma canım...

oyle kuzum gonul istiyor Rabbim her seyin hayırlısını biliyor. Insanoglu iste hep ister. Bilemeyiz ki nedir hayirli olan. Cok şükür huzurluyum mutluyum Allahım Esime saglik versin başımdan eksik etmesin. Hayirlisi be Ahum ne diyelim. Kısmet

saydin78 yazdim yazdim sildim yazamadim.

Diyecek bisey bulamadim daha gecen gun burda yazip duygulandim simdi seni gorunce kaldim oyle.
kuzucum yazacak birsey olmuyor bazen... Hepiniz benim icin uzuldunuz hakkinizi helal edin . Hersey Rabbimden canım

Kizlar oglumun atesi cikmis yanaklarda fln bisey yoktu oynarken bi baktim alni sicak sirti bacaklari olctun 38.2 olmus.dogdugundan beri ilk defa cikiyo atesi evde de yalnızım panik oldum.calpol verdim bekliyorum.bacaklarını islak bezle sildim ust govdeye dokundurtmadi agladi.simdi de mirin kirin yatiyo omzumda.

08:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynir

10:30
Türk kahvesi

12:00
Haslama tavuk but (kalcali iri olanlardan)

15:30
2 dilim greyfurt
Sütlü neskafe

17:30
1 kase yoğurt
1 tabak karnabahar

Su en az 3 litre olur.
Menumu bırakayım ben, akşam bozmam. Maşallah diyim kendime kacamaksiz ilerliyorum

Geçmiş olsun canim

Bende senii göremiyorum sincabimm Nasılsın..
az kalsın göremeyecektim bu mesajı tüm bildirimlere bakınca gördüm,

nefs bu gün yazacaktım sana, sen önce yazdın, hiç karşılaşamıyoruz, bekle kız 55 olunca daimi morti ilan edeceğim seni nehirnil111 ve begum75 gözüme kestirdim sizi, az kaldı 1-2 ay sonra oralardayım.

Bekliyoruz ne 1- 2 ayı yahu

seninle diyete başlasaydım şimdi 55 tim, ay ne tembel çıktım ben ya

Allah yar ve yardımcın olsun, duaların kabul olsun kuzum benim.

Rabbim çok büyük kuzum benim inanıyorum mucizeniz size gelecek inşallah çok fazla bekletmeden Bizim bir komşu var oda mesela benden çok zaman önce evlendi uğraştılar ama bu sene nasip oldu yani demem o ki o aslında geleceği tarihi bekliyor sadece o tarih henüz şimdi değilmiş Çok iyi anlıyorum seni hissettiklerini anlayamam ama acına ortağım kendinizi yıpratmayın olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…