Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam thronsları bitirirsek vikinge de bakayım.dizi sıkıntısı çekiyoz akşamları.ama ruhani doğaüstü olsa daha güzel olurdu benim için

Ben de aynen. Ama çok oynuyor. Bi gördüğüm rakamın önce eksilerini görüyorum sonra bi de bakmisim hop arti sonra eksi. Sürekli değişiyor. Yemeğe bi fark olmamasına rağmen.
değişiyor canım spordan önce tartılıyorum spordan sonra tartılıyorum banyodan çıkınca tartılıyorum hep tartılıyorum ve hepsi değişik değişik rakamlar veriyor

Canım döküntü dün 1 tane boynunda 1 tanede karnında oldu sivilce gibi hiç aklıma gelmedi benimde

inşallah kuzu
Geçmiş olsun canım. Bende hiç bir bulaşıcı hastalığı geçirmedim tek taraflı kabakulak dışında

Kuzum hatice kübra kitaplarını okuyorum ben
Tisikkir ettim :)) ya kızıma ilk 100 sözcük alıcam d r den kendime de alayım dedim hani her çocuğun gelişimi farklıdır ben çocuğumun üzerinde metotları değilde hangi davranışta nasıl deavranmaliyim onu merak ediyorum :) ne yapsam daha iyi ne tepki versem daha iyi her yazarada guvenemiyor insan :) Hatice kubra nin kitaplarının gorumcemde aldı bende alayım :))))

Çocuk eğitilmiyor da ada anne güzel eğitiliyor o kitaplarla anne kendini düzeltince çocuğa da yansıyor

Çok doğru dedin önce kendimi eğitmen lazım ki cocugumada bişeyler katabiliyim. .. anneden babadan ne görse uyguluyor cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…