Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen katılıyorum

Ya mesafe iyidir. Bizim veliler zaten kaynaşmaz hepsine bir rekabet havası var maalesef. Ana okulu velileri ne iyiydi hala görüşüyoruz. İlkokul zormuş çok zor
niye hepsiyle göüşüyorsunuz ben iki arkadaş seçerim diye düşünüyorum ilkokulda gerisiyle görüşmem ki telimide vermem ... meraktan soruyorum gerekli mi oluyor malum bizimde 1,5 senemiz kaldı tecrübe edineyim diye soruyorum

Yok kuzum toy değil benden de büyük belli ,keşke öğretmen velilere de kitap okuma ödevi verse kadının öğretmenle konuşma üslubu bile facia. Ya eskiden olsa annelerimiz zamanı tamam derim, tv kısıtlı ,sosyal medya yok, böyle çok kitap okuyan yok. Ya bu devirde az kendini geliştir, az egolarını kenara bırak, karşında ki çocuğu da kendi çocuğun yerine koy biraz ya biraz Allah öğretmenimize sabır versin, kendimi yerine koyuyorum zor diyorum.
Ya diyorum ki onlar çocuk doğruyu yanlışı biz göstericez yok kafa kalın.
İki gün önce velinin biri aradı e kızımı sıkıyor oğlun , işte ikide bir kız çocuğu ya kız çocuğu ya, la seninki çocuk da benimki borumu. Konuşurum tabi ki ana kızınız ne yaptı acaba dedim. Ayy benimki hiç kavga bilmez dedi , bugün öğretmen o veliye kızınız çok hareketli çok dedi yaramazın kibar hali ne oldu cicim diyesim geldi meğer onlar zaten ayrı bir kız grubuymus

Kuzum veli grubu var ordan yazılıyor. Diğer grup öğretmenin kurduğu. Böyle hediye etkinlik için veli grubu iyi oluyor. Yoksa birebir samimi olduğum yık benim. Henüz kaynaşamadım diyeyim

mortim banada güzel sürükleyici ilk bölümden bile sıkıcı olmayan bir dizi önersene
Valla mortim dizilerde yeniyim game of thronesla zayıfladım sonra prison break izledim bi türlü hapisten kaçanadılar sonra duydum ki daha çok hapis değiştirecekmiş devam etmedim hep aynı döngü gibi geldi bana.şimdi de işte vikingler izliyom 4.sezondayım az kaldı ondan da sıkılmadım

azda kese at bende bugün kese yaptım yarın tartıda daha az çıkam diye
Keseliyorum zati

-273 ne olaki Evdeki işlerden fırsat kalırsa yapacağım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…