Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayırdır önemli bişey yok inşallah

Yarım saat eliptik bindim geldim. Ana en çok bileklerim acıyor. Çok sıkıyor um herhalde o tutamaclari. Bi de çok hızlı binince çabuk yoruluyorum. Sonra yavaşlıyor um.yani buna nasıl binmeliyiz doğru olarak. Eşim bi de sen çok egiliyorsun sakatlanacaksin diyor. Biri bana sunun doğrusu nu anlatabilir mi @MiuLego

hoşgeldin auss
görüşmeyeli nasılsın?
cinsiyet ne zaman belli olcak?

çarşamba randevum canım , söyler artık herhalde

hayırdır önemli bişey yok inşallah

tamamen iş canım ... çok stresli olduğu bir durum vardı geçen haftalarda .. o istediği şekle geldi ama gelene kadar da işte programlar , güncellemeler ... gece o iş bitmeseydi bi dolu insan fatura isyanına gelirdi bu sabah kuruma

Nare83 gel kaçışı buldum ben

hemen geldim hemmennnnnnnnnn
Huuuu huuuuuuuu ben geldim

hu huuuu sanada hölloooo
bende diyorum bu sayfalar nasıl ilerledi birden
aus gelmiş saniyede 3 sayfa

Azıcık geçmişe bakem hele ....

hayırıdr cnm olagan üstü bir hal yok dimi

Hadi yaa ben baya bi kitabını okudum videolarını daizledim. Beğeniyorum çok farklı.
bende videolarını dinledim tuvalet eğitiminde uyuglamaya çalıştım olmadı uymadı bu yüzden her çocuk farklıdır tek tipe uydurulması çok zor tabii bu benim fikrim yararını görüyorsan ne güzel

hemen geldim hemmennnnnnnnnn

hu huuuu sanada hölloooo
bende diyorum bu sayfalar nasıl ilerledi birden
aus gelmiş saniyede 3 sayfa

hayırıdr cnm olagan üstü bir hal yok dimi

kız dur daha ilerletemedim sayfaları geçmişi okuyordum senin de tartını görmüştüm tam

yok canım işle ilgili begüme yazdım yukarda

ben hergün ve gün içerisinde tartılmazsam kontrol gidiyor o yüzden her sabah ve gün içinde tartının üstündeysem kilo veriyorum yoksa ooooo artılar geliyor .
Ben de aynen. Ama çok oynuyor. Bi gördüğüm rakamın önce eksilerini görüyorum sonra bi de bakmisim hop arti sonra eksi. Sürekli değişiyor. Yemeğe bi fark olmamasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…