Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kesinlikle al canım çok iyi yön veriyor. Adem güneşi sosyal medyadan takip ediyorum henüz kitaplarını almadım. Videolarını da izliyorum onun youtubedan. Sen hatice hanımla başla sonra ben yine söylerim sana

Tamam saol :) ilk hangi kitabını almalıyım sence??

ayy hadi bakalım az kalmış öğrenmeye
dım dım dım dım

ayy o işyeri yoğunluğunu bilirim halletmesine sevindim

Sinema iptal oldu begum75 haftaya erteledik bende yorgundum iyi oldu akşama spor time

huhuuu olleyyy
ayy benimde heç spor yapasım yok
motivasyon sıfırın altında -273 lerde

Şu veli grubundaki velileri dursam ne olur yerli malı haftası yapılacak. Ayy aynı cümleyi defalarca yaz anlamayan var bu ne yaaaaa

Bir ogretmenle birde ogretmensiz var bizde grup.
Bende cuma mesajlarina hasta oluyorum.
Belli kisiler her ikisinede yolluyolar sanki digerinde gormedik gibi.
Ilgincler
Bide ogretmen etkinlik resmi paylasiyo bir ovgu bir ovgu ıyyy hic bana gore degil ruhum daraliyo.
Kadin meslegini gorevini iyi yapiyosa memnun olurum sadece o kadar. Ayyyy hocaaam iyiki sizin gibi bi ogretmenimiz var iyi ki varsiniz vs
Benmi gudubetim milletmi fazla sıcak bilmiyorum tabi.

Bunlari niye yazdim iste bilgi yani hayatlarimizdan kesit

mutlaka insan okumalı anne için kesinlikle faydalı bende çok okudum ama her metot tutmuyor onu söylemek istedim ....
Aynen canım her çocuğun fıtratı farklı çünkü, birine tutan öbürüne tutmuyor. Ben kendim için okuyorum daha sakin olayım diye daha sabırlı olayım diye. Allah muvaffak etsin annelik zor zanaat

al benden de o kadar kızım daha kreşte .....2 arkadaşının annesiyle görüşüyorum yok hoca çok yiyide yok iyiki varda bilmem bende hiç öyle şeyler söyleyemem işini yapıyor zaten.... haaaa hoş değil ama para ödüyorum sonuçtailgilenmezse çatır çatır hesap soracağımı biliyor bide bunun için hocaya yalakalık niye yapılır anlamıyorum.....herkes işini layıkıyla yapsa zaten bunlar olmaz..

bide biz eşimle şuna çook güleriz bakın cevresinizde kime sorarsanız sorun her anne baba şunu diyor benim oğlum en iyi okulda en iyi öğretmende, sonra başkasına sor benim kızım en iyi öğretmende en iyi okulda hep aynı.....kaldı ki hep farklı okullarda oluyor çocuklar ......... o şehrin en iyi öğretmeninde hepsiiii bize çok komik geliyor ..... artık diyoruz he he kesin en iyi öğretmende

Ayyy bonus aynen ya. Dün arkadaşm essek şarkısını söyledikleri videoyu attı. Ben tebessüm simile koydum anaaam diğerleri yağladı balladı abartıya ne gerek var ya. Takdir ediyorum gerçekten iyi bir öğretmen, bu takdirimi de çocuğuma öğretmenini iyi dinle , üzme saygısızlık etme diye gösteriyorum ben her gün soruyormuş benimki öğretmenim üzdüm mü bugün sizi diye. Teşekkür etti toplantı da öğretmen bunun için.
Bugün toplantı vardı. Çocuklar grup kurmuş dövüyorlar birbirlerini. Şikayetinizi üsluba dikkat ederek söyleyen dedi. Hocam isim verilmesin, herkes eve gidince çocuğuna grup konusunda birbirlerine zarar verme konusunda ciddi bir konuşma yapsın dedim.
Ordan biri çıktı benim oğlanı da söyleyip benimkine vuruyor diye. Dedim benim cocugumun boğazını bile sıktılar ben kimseyi arayıp da şikayet etmedim, aynı şekilde oğlum da sizin çocuğunuzdan şikayetçi. Kimse çocuğuna toz kondurmuyor ama kusura bakmayın hepimizin çocuğu yapıyor, kimse benimki yapmıyor demesin dedim

geçmişe bakarken Sekercikiz ile mesajlaştık , uzun sürdü biraz ... hepinize çok selamı var ... Artık beraber döneriz dedim kilo vermeye o da 12 haftalık hamile

geçmişten de aklımda @MiuLego nun halleri kaldı .... neyse sıkıntı oradan ferahlık gelsin yüreğine ....

Shut Up canım ben su çiçeğini 35 yaşında oğlumla geçirmiştim .. bilgine

@masumm kayrayı kocaman öperim ..67 lerden almış seni resmen

Özeldeyse hesap sorma gudusu daha cok oluyor tabi ekstra verilen para var ortada.
Bunlarin iyi goruncekler diye kendini perisan etmelerinin sebebi diger subelerdeki ogretmenler bunun yaptirdiklarini yapmiyolarmis....hocamiz iyi lafim yok ama o kadar sadece iyi.

aaaaa şekercim de mi hamileeeee ne güzel maşallahhhh

Bizim veli grubu benim gibi yabani

he bi cuma şablon kutlamaları var ..onu da idare ediyoruz ..bizde yıkama yağlama yok çünkü öğretmen yok grupta :) çünkü akıllı teli yok öğretmenin sevmiyor ( igdedali aynı )

arkadaşımın vardı ilk okul 1 de 2 .ayda gösterdi bana Allah aşkına okusana diye ... canımmm balımmmm böbreğimmmm olmuş hepsi birbirne ...ayyyy kıııızlar uçuşuyordu

abartıyorlar işte ne düşünüyorlar acep gazı verirsek daha çok mu ilgilenir zannediyorlar ...

Benimki yapmaz diyen anne henuz toydur eflal 14 yasina gelmis oglum var bisey biliyorumda soyluyorum
Gereksiz ozguvene gerek yok cocuk konusunda.

Cunku tek degil cunku bir suru yasiti var ve neyden nasil etkilenip tepki verecegini bilemezsin.

Benimkide yapmazdi valla ama yapmaz dediklerimi yapabiliyormus hemde hic beklemedigim seyleri...
Kasmamak lazim insan evladi oldugumuzu unutmamak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…