evet canim bizim burdaki gazetelerden biri..ama buyuk ihtimal cok sikayet maili aldiki, birde sitesine baktimki yazdiklari haberi duzelmis okuzlerBu sizin ordaki gazetelerin yazdıklarımı.Zaten kafaları sakat onların boşver..
Benim içim yandı yaa.Van daki deprem çok üzdü beni.Tv den izleyemiyorum yüreğim kaldırmıyor artık.Her hafta başka bir felaket.Üzerimizde kara bulutlar var sanki.Ülkece bir silkelenmemiz lazım.Çok dua etmemiz lazım.Rabbim bu kara bulutları dağıtsın üzerimizden
Pek hoş gelmedim safişim yaa.Moralim bozuk depremden dolayı.2 arkadaşım var orda.Tlf ile haberleşme yok çok merak ediyorum
gunaydin ablacim nasilsin? dun basin agriyordu gecmistir insallah..
sağol fıstığım geçti çok şükür
nasilsin ablacim, yogunmu islerin hala??
ya ben cok usuyorum..birde uykusuzum..kahvede icemiyorum sutsuz sekersin..bon bon bakiyorum millete
hosgeldin canim, bizler gordugun gibi, bir kosusturma gidiyoruz...sen nasilsin??
buarada sen ne ettin oyle...ben kendimi gaddar kaptan saniyordum, sen dahada kati kurallar koymussun
günaydın canım kardeş takımım...
gününüz çiçek açsın inşallh...öpüyorum hepinizi..
ne etmişim kız...hangi kuralı diyon.. çok katıysa değiştirem...
günaydın canım kardeş takımım...
gününüz çiçek açsın inşallh...öpüyorum hepinizi..
ne etmişim kız...hangi kuralı diyon.. çok katıysa değiştirem...
BİTTİ RAHATLADIK DEDİK sabah gözümüzü açmadan yığıldı geneakılda olmayan şeyler bunlar
canım az süt kat o kadardan bişey olmaz yaa bende akşam 3ü 1 yerde içtimde
ayy ne güzel olurdu canım,keşke gelebilseniz
evet güzel mamalar yapma planım var,çok heyecanlıyım :124:
dışarıda hiç wc ye giremem ben
doğadan marka çaylar vardı,5 i bir yerde bulamadım
ayy ne güzel yaa,öyle günde 2-3 kez çıkmak hayal gibi bana.ben 3 günde 1 çıkıyorum
yok tatlışım ben kapatıyorum
iyi geceler canım
iyi günlerde kullan canım............
çok iyi kilo vermişsin canım.70 kiloda ince gözükürsün tabiii....
kız seni bizim topiğin kokoşu ilan ediyoruuum......:115::115::115::115::115:
yok yok guzel yapmissin, boylelikle kizlar takima daha iyi sarilir
bildirim yapmayan diskalifiye konusu o baya agir valla
ayyy ne felakett, benimde odum kopar..ama arkadasinin dedigi gibi oan insana bir cesaret gelir herhalde..sonucta hirsizda yakalanmak istemez, ama ya delinin tekiyse...ayy sustummm sabah sabah senaryolar yazmaya baslamim.Ama allh korusun bizi butun kotuluklerden
benimde en korktuğum şeydir hırsızla evin içinde yüz yüze gelmek ne varsa alsın götürsün ama bana dokunmasın ben görmiyim
aman allah karşılaştırmasın hiçbirimizi
gule gule gigin canim, eminim cok guzel olmustur..surda 8 kilon kaldi mezuniyete...super gorunuyorsundur canimmm
sağol canım
evet az kaldı ama en zoru bundan sonrası anacım eskiden ne güzel haftada 1 veren ben artık bi ileri bi geri modundayım
ohh ohh ohhh masallah, iyi alis veris yapiyorsunbende krdesim icin bayramlik alicam onun disinda kendime yillardir bayramlik almadim hep evdekileri uydurdum ama guzel birsey bulursam elbet alirim artikin
mesaj sayım sırası...............
kırmızıgül x
saferan x
doga3 x
nev81 izinli
aysen_34 dunun msj sayim sirasi sende canim
saphira
ipekyol
hulya eyup
hulyaeyup= 2
kirmizigul06= 3
saphira= 4
yoğun bi günden günaydın......
bimden almıştım ben doğanın 5 i 1 yerdesini
güle güle giy canım iyi günlerde
sağol ablacım daha güzelleri sizin olsun
sağol canım vardı yanımda unutmuşum
tamam canim kolay gelsin sana, ama ozletme kendini olurmu nilosum
menun guzel canim cok fazla degil, emmeeee gozume takilan birsey var...firinda hamsi demissin, nekaaa yedin bakim...benimde canim cekti..bu hafta sonu bendemi firinda hamsi yapsam
hosgeldin canim, bizler gordugun gibi, bir kosusturma gidiyoruz...sen nasilsin??
buarada sen ne ettin oyle...ben kendimi gaddar kaptan saniyordum, sen dahada kati kurallar koymussun
dun akapunktura gittim hem kontrol hemde igneler icin....ve cumdan bu yana 1.8 eksideyimdedigin gibi okadar kosturmaya kilo bile dayanamadi
yaa sizz ne konustunuz safisimle, ben merak ettim...ne herifi ne gacisi :26::26:
hmm dogrudur canim, cok bilmiyorum etayi isyerinde ispanyol arkadasim anlatmisti,ayni kiyaslamayi yapmisti ondan dediydimdi:26:
yooo onda hiç affım yok...cuma bildirimi çok ciddi bi iş...
enemm ne çabuk sıra bana gelmiş yaaaww
günaydın canım
valla canım fırında hamsinin tanelerini saymadım
fırında yapıyorum yağsız olsn diye 1 kilodan fazla hamsi vardı 3 kişi yedik işte sen hesap et ne kadar yediğimi
1 kilo desek 330gr kisi basi...balik yedigin zaman diyette 160 gr yemen lazim..kiz ne ettun sennn..iki katina yemissenne hesaplama ama
ulaaaa ne dersunnnnn sennnnn
yahu bacım ben tavuk eti yemiyorum kırmızı et yemiyorum (köfte hariç)
diğer balık çeşitlerini yemiyorum ne yapayım yediğim bi hamsi onuda iyice tadını çıkarıyom demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?