Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canim bizim burdaki gazetelerden biri..ama buyuk ihtimal cok sikayet maili aldiki, birde sitesine baktimki yazdiklari haberi duzelmis okuzler
Pek hoş gelmedim safişim yaa.Moralim bozuk depremden dolayı.2 arkadaşım var orda.Tlf ile haberleşme yok çok merak ediyorum

ayy insallah iyi haberler alirsin ipegim..allah oradaki insanlarin yardimcisi olsun..bende iki gundur twitterdan takip ettim..milet twitterda nerde gocuk altinda kaldigini yazdi kurtarma ekipleri kurtardi..dun aksam bir anne ve bir bebegi kurtuldu sag salim..iyiki teknoloji cikmis yaa..sukurki cogunun yaninda cep telefonu felan varmis..allahtan kurtulabildi cogu o yuzden

mesaj sayım sırası...............

kırmızıgül x

saferan x

doga3 x

nev81 izinli

aysen_34 dunun msj sayim sirasi sende canim

saphira

ipekyol

hulya eyup

hulyaeyup= 2
kirmizigul06= 3
saphira= 4

nasilsin ablacim, yogunmu islerin hala??

ya ben cok usuyorum..birde uykusuzum..kahvede icemiyorum sutsuz sekersin..bon bon bakiyorum millete

BİTTİ RAHATLADIK DEDİK sabah gözümüzü açmadan yığıldı gene akılda olmayan şeyler bunlar

canım az süt kat o kadardan bişey olmaz yaa bende akşam 3ü 1 yerde içtimde

günaydın canım kardeş takımım...
gününüz çiçek açsın inşallh...öpüyorum hepinizi..

hosgeldin canim, bizler gordugun gibi, bir kosusturma gidiyoruz...sen nasilsin??
buarada sen ne ettin oyle...ben kendimi gaddar kaptan saniyordum, sen dahada kati kurallar koymussun

ne etmişim kız... hangi kuralı diyon.. çok katıysa değiştirem...

günaydın canım kardeş takımım...
gününüz çiçek açsın inşallh...öpüyorum hepinizi..

ne etmişim kız... hangi kuralı diyon.. çok katıysa değiştirem...

bizim gapdanımız bi denedirrr

günaydın kardeş takım kaptanııı

[SUP][/SUP]
BİTTİ RAHATLADIK DEDİK sabah gözümüzü açmadan yığıldı gene akılda olmayan şeyler bunlar

canım az süt kat o kadardan bişey olmaz yaa bende akşam 3ü 1 yerde içtimde

Allah kolaylik versin abla, is hic bitermi..ben ise gelene kadar mailler siralanmis yine

diyetimin disina cikmim istiyorum ondan kahveyi icmiyorum..icersem kiloyu az veririm diye korkuyorum valla abla:18::18:

yakın olsa doluşurduk ama hepimiz ayrı yerlerdeyiz ya
bende giremem çok zorunlu kalmışsam girersem eve girer girmez kapıda çıkartırım çorap dahil herşeyi

ben sadece doğadan da gördüm 5 1 yerdeyi :26:

kışlık akışverişim bitti sayılır
birde eski kıyafetlerimde artık bol gelmeye üzerimde emanet durmaya başladı o yüzden her ay bir iki bişiler almaya başladım
2 senedir bende almıyodum kuzum çünkü dana gibi olduğumdan hem istediğimi bulamıyodum hemde iğrenç duruyodum
ama artık yaşasın zayıflık sende al hadi bakem herkes bayramda resim çekilsin eklesin buraya

yoğun bi günden günaydın......

günaydın canım
bimden almıştım ben doğanın 5 i 1 yerdesini

güle güle giy canım iyi günlerde

sağol ablacım daha güzelleri sizin olsun
sağol canım vardı yanımda unutmuşum

valla canım fırında hamsinin tanelerini saymadım
fırında yapıyorum yağsız olsn diye 1 kilodan fazla hamsi vardı 3 kişi yedik işte sen hesap et ne kadar yediğimi

yooo onda hiç affım yok... cuma bildirimi çok ciddi bi iş...
eniyisi canim...sukur (bizim kizlar duymasin tabi aramizda konusuyoruz simdi) zamaninda bildirimde bulunuyorlar..sadece ben aksamci calistigim zaman 2de geliyorum listeyi tamamlamak icin..ama gecen hafta 1 kisi bildirimde bulunmadi ve hic aciklamada yapmadi ona hala sinirleniyorum...
enemm ne çabuk sıra bana gelmiş yaaaww

canim katyraminide listeye eklemeyi unutma...deneme haftasinda sonucta...bakalim ne edio paylasim kuralina uyuyormu uymuyormu

günaydın canım

valla canım fırında hamsinin tanelerini saymadım
fırında yapıyorum yağsız olsn diye 1 kilodan fazla hamsi vardı 3 kişi yedik işte sen hesap et ne kadar yediğimi

1 kilo desek 330gr kisi basi...balik yedigin zaman diyette 160 gr yemen lazim..kiz ne ettun sennn..iki katina yemissenne hesaplama ama

kırmızı=19
ayşen=24
doğa=8
saphıra=5
saferan=7
ipekyol=6
kayramin=7
nev=izinli
hülyaeyüp=:26:

bi kupayı daha kapmaktan onur duyuyorum

1 kilo desek 330gr kisi basi...balik yedigin zaman diyette 160 gr yemen lazim..kiz ne ettun sennn..iki katina yemissenne hesaplama ama

ulaaaa ne dersunnnnn sennnnn

yahu bacım ben tavuk eti yemiyorum kırmızı et yemiyorum (köfte hariç)
diğer balık çeşitlerini yemiyorum ne yapayım yediğim bi hamsi onuda iyice tadını çıkarıyom demekki

masallah baya tadini cikartiyorsunafiyet bal seker olsun emmee yaramasin ama cidden benimde canim cekti..hatasonu gidim bende hamsi alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…