- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Gel valla Miss gibi ev yemeği yeni sızma zeytinyağı aldım bugün salata bolca dokeriz
eflal içinden bir eflal daha çıkarmışsın işte
onun sen olduğuna asla inanmam
bu gazlaaaaaaa.... haftayaaaaaaaaa -1 gelir ulen
hemen gelirim hemen
ben fark ettim
ve seni seviyom
ayyyyyyyyyyyyy kız ne yemeği dedikodu yaparız kahveleri alırız daGel valla Miss gibi ev yemeği yeni sızma zeytinyağı aldım bugün salata bolca dokeriz
Hunharca yemem zaten bunye de alisti artik. Aksamlari sadece sut iciyorum, bi de ayva yerim cok acikirsam.canom hunharca yemezsen (ki yemezsn bedenine artık yazık etmezsin) .. hayır artı gelmez.. zaten koşu dışı jillian yapıyorsun ohoooo sabit rahat olursun
Benim.ki öyle kurabiye yok tost yok hamburger abur cubur seçmez balım ona çorba işte pilav makarna yanına sulu yemek salata yoğurt olacak illaki öyle yer ama yer yaniiiAl benden de o kadar!
Benim eşim de aynısı, dünyayı yiyor gram kilo almıyor , dün ne yendiğini yazayım görün(adam 1 ayda 4 kilo verdi ben sağlıklı yemek yapmaya başlayınca)
Sabah 1 litre süt bebek maması içine Nutella
Öğlen 3 hindili sandviç yanına patates kuzartması(mayonezlı falan)
Ara: 1 kutu çikolatalı kurabiye
Akşam: lazanya
Gece: 1 kutu daha kurabiye
1 sandviç
Ben de işte böyle bir ortamda kaçamak yapmadan diyet yapmaya çabalıyorum yaaa bir de kilo verdi adam yaaaa
Neyse tek tesellim çocuklarımız ona benzerse kilo problemleri olmayacak
Boyu 1.88
Kilosu : 79
Seninki yine sağlıklı yiyormuş, benimki hayatta yemez sulu yemek, yoğurt ağzına sürmez ancak şekerli meyveli yoğurt, çorba ise hasta olursa içer bir tek, ben de onunla sınanıyorum işte, karşımda kurabiyeye Nutella sürerken ben se incir atıyorum ağzıma ya havle çekip :)Benim.ki öyle kurabiye yok tost yok hamburger abur cubur seçmez balım ona çorba işte pilav makarna yanına sulu yemek salata yoğurt olacak illaki öyle yer ama yer yaniii
ama geç geldim kalbim üzüldü benim
gelio öpüp gideydin keşkeee
kilo bildirimini bekliyom senin
Gel gel bak diyet menusu misss gibi
Kahve de var çifte kavrulmuş mu istersin yoksa başka çeşit mi 3 çeşit kahve aldım bugün iki de dedikodu yaparız ohhh iki de minisleri severdim neden yerine gelir beeeayyyyyyyyyyyyy kız ne yemeği dedikodu yaparız kahveleri alırız da
Koydum kuzum bakBide simdiki halini koyaydinnn ama hatırladığım kadariyla coook fark ediyor hemde cokk tebrikler
Yuhhh diyorum eflal aradaki fark uçurum ya sen ne diyorsun fark yokmuş nerede yokmuş o koca göbek o kollar nerede hacı de hele
Aynen canım farkında olunmuyorİnsan o sırada kendine yediremiyor kabul etmiyor ya da farkına varamıyor zayıflamaya başlayınca her şey ortaya çıkıyor
Kahveler bendeennnn, kocaman filtre kahve yaptım yeni taze tazeayyyyyyyyyyyyy kız ne yemeği dedikodu yaparız kahveleri alırız da
Benim esim tost manyagi her aksam yemekten sonra saat 20 gibi bi kizina bi kendine tost yapar... o yemege benim esimde kilo almaz iki gun yemesin 3 kilo kaybeder... haaa yemesin derken abur cubur yemegi yer yineBenim.ki öyle kurabiye yok tost yok hamburger abur cubur seçmez balım ona çorba işte pilav makarna yanına sulu yemek salata yoğurt olacak illaki öyle yer ama yer yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?