Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eflal içinden bir eflal daha çıkarmışsın işte

onun sen olduğuna asla inanmam

bu gazlaaaaaaa.... haftayaaaaaaaaa -1 gelir ulen

hemen gelirim hemen

ben fark ettim

ve seni seviyom
Gel valla Miss gibi ev yemeği yeni sızma zeytinyağı aldım bugün salata bolca dokeriz

canom hunharca yemezsen (ki yemezsn bedenine artık yazık etmezsin) .. hayır artı gelmez.. zaten koşu dışı jillian yapıyorsun ohoooo sabit rahat olursun
Hunharca yemem zaten bunye de alisti artik. Aksamlari sadece sut iciyorum, bi de ayva yerim cok acikirsam.
Jillian 1 haftaya bitiyor. bittikten sonra onun yerine 30 dak.lk bolgesel ve 1 saatlik hulahop yaparak, hem sikilasip hem de ayni kiloda kalabilirmiyim ?

Benim.ki öyle kurabiye yok tost yok hamburger abur cubur seçmez balım ona çorba işte pilav makarna yanına sulu yemek salata yoğurt olacak illaki öyle yer ama yer yaniii

Benim.ki öyle kurabiye yok tost yok hamburger abur cubur seçmez balım ona çorba işte pilav makarna yanına sulu yemek salata yoğurt olacak illaki öyle yer ama yer yaniii
Seninki yine sağlıklı yiyormuş, benimki hayatta yemez sulu yemek, yoğurt ağzına sürmez ancak şekerli meyveli yoğurt, çorba ise hasta olursa içer bir tek, ben de onunla sınanıyorum işte, karşımda kurabiyeye Nutella sürerken ben se incir atıyorum ağzıma ya havle çekip :)

ama geç geldim kalbim üzüldü benim

gelio öpüp gideydin keşkeee

kilo bildirimini bekliyom senin

ne desem bilemedim senide uzmek istiyorum kendimide ama yapiyorum.

+100 düm sabah eksi 100 bile degil +100.

Bayramdada bu kilodaydim ama nasil bol duruyodu kiyafetlerim. Neden cunku sporum uzun yuruyuslerim vardi.
Eksigin nerde oldugunu hangi noktayi virgulu nereye koymam gerektigini ezbere biliyorum.
Bu diyet topiklerinde sacimi beyazlatana kadar durmam insallah.

Güç içimde eger gücüde yemezsem

Cuma Menüsü

08:00
Dürtücü çay :)) ile kuru kayısı

10:30
2 sahanda yumurta yağsız
1 kk süzme peynir
1 sivri biber
1.5 dlm kepek ekmek
3 ceviz içi / 1 tk fıstık ezmesi

Kafeinsiz kahve

12:30
1 büyük Trabzon hurması
1 kase tarçınlı yoğurtla

16:00
1 kase yayla çorbası
Yarım tabak kadar mercimek yemeği
1 servis kaşığı makarna
1 kase yoğurt

Burdan sonra acıkabilirim tabii ki :)) meyve ve ceviz ... peynir ve belki 1 dlm ekmek vs ..

Öyle işte

Benim esim tost manyagi her aksam yemekten sonra saat 20 gibi bi kizina bi kendine tost yapar... o yemege benim esimde kilo almaz iki gun yemesin 3 kilo kaybeder... haaa yemesin derken abur cubur yemegi yer yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…