Tamam kaptanımTamam begüşüm ultrastarlara ekleyelim @YaKaMoZz-z u
uyuyun saat kaç olmuş
hadi ben de kitap okumaya kaçtım.. elimdeki kitabı bitirmeye niyet ettim.. baya var.. bitsin ki dan brown kitabına başlıcam yarın.. çok iyiymiş kitap..
öperim huzurla uyumama vesile olan her birinizi
Şeker düşünce insanı bitkinlestiriyor, bir dönem çok yaşadım, sende birdaha şok diyetler yapmabegum75 şu an baş ağrım yeniden başladı mesela, resmen atak geçiriyorum. Vücudum pert durumda, sarsılmış durumda ve baş ağrısı başladı.
Babam diyabet hastası benim insülin kullanıyor, ondan biliyorum şekeri düşünce böyle oluyor ve o an bir ekmeği yeme kapasitesi oluyor, yiyor gözü dönmüş gibi, sonra dayak yemiş gibiyim deyip uyuyup kalıyor.
Şu an sixpack yapma derdindeyimS Sguat girls bi nevi emeklilik sendromu gibi bişe yaşıyo bence.ait hissetmeme olayı değil yani. Boşluğa düştü verilecek kilolar bitince.napacağını bilmiyo sadece
O zaman gececileeerrr
Hakuna matataaaaaa
Eki Görüntüle 2079937 Eh madem herkes uyudu benim buralarrr yiihooyyiihooo
Neyse günaydın herkese size bir sorum olacak, sizce bu saç modeli güzel mi, bir iki gün içinde saçımı kestirmek istiyorum bu model aklıma yattı
(Uzun saç kullanamıyorum, saçım da dalgalı)
Fotodaki de ben diilim uzak doğulu bir bacımız
Şu an sixpack yapma derdindeyim
çok seksi duruyi
pişşşttt bi yerlere kaybolma istediğim kiloya düşünce six pack le ilgili tüyo alıcam sendenşimdi ben kiloyu 2 ayda versem 1 ayda sick pack yapmaya uğraşssak 3 ay benimlesin, eski yazılarını okudum ne o öyle mandallar filan
Canım onlara bakılması 4 -5 ay oldu sanırım, şekerim , insülin direncim, üç aylık şekerim hep normaldi. Bu sürede hep diyet yaptım olur mu ki bu durumda daha sağlıklı olmam gerekmez mi?Eflal o zaman hastaneye gidip insulin ve 3 aylik sekere baktiracaksin canim
Yok kuzum kurma ben kafamda öyle. Bedenimi biliyorum yolunda gitmeyen bir şeyler var.Canim internete bakip kendimize teshis koymaya kalkinca her seyin en kotusu cikiyor karsina.Faydali bilgiler olabilir ama sonucta internet siteleri doktor degil ve seni bilmiyor.Yasadiklarinin normal olmadigini bu durumun seni cok rahatsiz ettigini dusunuyorsan vakit kaybetmeden bi doktora git ölçümlerini yaptir.Simdi sen kendi kendine kurup durarsin bu hastalik mi su hastalik mi diye o daha beter.
Canım doktora gitmek işkence ama mecburum sanırım artıkNego kuzum şöyle yapıyoruz
Doktora gidiyorsun sen hemen.. bunları anlat bakalım insülin direncin mi var ne var öğrenelim.. doktor ne diyecek ne tavsiye edecek.. ona göre cuma bir yol izleyelim.. gerekirse izne ayrılacaksın.. senin sağlığından önemli değil ne kadar kötü olmuşsun
Ev temizliyoruz yorgunumAy iyi bari cok konusmamissiniz.Bi araEfser kus dilinde kamyon arkasi yazilari doseyecek sabaha kadar diye korktum :)
Herkese günaydın
Tamam sen sixpekini yap kaybolma buralardanŞu an sixpack yapma derdindeyim
çok seksi duruyi
Canım çok geçmiş olsun.Hipoglisemi atakları bende de vardı geçti şükür.Şok diyetlerin metabolizmayı bozma etkisi çok yüksek, sanırım seninki de dengesizleşti.ah be kuzum ne gerek vardı şok diyete mis gibi veriyon kilonu zatenCanım onlara bakılması 4 -5 ay oldu sanırım, şekerim , insülin direncim, üç aylık şekerim hep normaldi. Bu sürede hep diyet yaptım olur mu ki bu durumda daha sağlıklı olmam gerekmez mi?
Yok kuzum kurma ben kafamda öyle. Bedenimi biliyorum yolunda gitmeyen bir şeyler var.
Canım doktora gitmek işkence ama mecburum sanırım artıkbugün alıyım randevu.
Mesela kahvaltı yaptım az önce kendime geldim.
Şok diyetler yapmış olabilir mi böyle?
Olar al benden alll
Ay bu sixpack çok hoş duruyor ben bayılıyorum kadına ayrı hava katıyor 1 aydır Karun sikilasma yazıyorum fark etti biraz 1 1.5 ay sonra olur gibime geliyor kardıo tarzı koşu ip hit cardio ya devam çünkü sanki hala yagim var gibinnnn
Bendesin canımcım
Menum
Sabah
2 dilim ekmekle tost
Peynir zeytin çay
Öğlen
1 kase kısır
Turşu
Aksam 3 tavuk sis
1 kASE zeytinyağlı kabak
Salata meyve suyu
2 lt şu içtim yatana kadar 3 olur inş
1 buçuk saat yürüyüşnehirnil111
Canım bende yoksun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?