Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

origin i mi diyosun? ben de onu okuyom çok heyecanlı

Şeker düşünce insanı bitkinlestiriyor, bir dönem çok yaşadım, sende birdaha şok diyetler yapma
Gi si düşük beslen bugun

O zaman gececileeerrr
Hakuna matataaaaaa

ayyy ilk vitray çalışmamda aslan kral ı yapmıştım, çok severim o çizgi filmi

güzel kuzu, yuvarlak yüzlüsün yakışacaktır eminim

Şu an sixpack yapma derdindeyim

çok seksi duruyi

pişşşttt bi yerlere kaybolma istediğim kiloya düşünce six pack le ilgili tüyo alıcam senden şimdi ben kiloyu 2 ayda versem 1 ayda sick pack yapmaya uğraşssak 3 ay benimlesin, eski yazılarını okudum ne o öyle mandallar filan

Olar al benden alll
Ay bu sixpack çok hoş duruyor ben bayılıyorum kadına ayrı hava katıyor 1 aydır Karun sikilasma yazıyorum fark etti biraz 1 1.5 ay sonra olur gibime geliyor kardıo tarzı koşu ip hit cardio ya devam çünkü sanki hala yagim var gibinnnn

Eflal o zaman hastaneye gidip insulin ve 3 aylik sekere baktiracaksin canim
Canım onlara bakılması 4 -5 ay oldu sanırım, şekerim , insülin direncim, üç aylık şekerim hep normaldi. Bu sürede hep diyet yaptım olur mu ki bu durumda daha sağlıklı olmam gerekmez mi?
Yok kuzum kurma ben kafamda öyle. Bedenimi biliyorum yolunda gitmeyen bir şeyler var.

Canım doktora gitmek işkence ama mecburum sanırım artık bugün alıyım randevu.
Mesela kahvaltı yaptım az önce kendime geldim.
Şok diyetler yapmış olabilir mi böyle?

Canım çok geçmiş olsun.Hipoglisemi atakları bende de vardı geçti şükür.Şok diyetlerin metabolizmayı bozma etkisi çok yüksek, sanırım seninki de dengesizleşti.ah be kuzum ne gerek vardı şok diyete mis gibi veriyon kilonu zaten

Sen yap özelden foto at bana ozeneyim bende

Benim kaptaniçem kim sporda begum75 mi sen misin kuzum yoksa nehirnil111 sen msn kuzucum
Bendesin canımcım

Tamam kaptanım
nehirnil111 yakamozu eklermisin kuzucum
Canım bende yoksun sen begum75 sende mi kuzum @MiuLego kaptanım
Ekledim ballı çörekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…