Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyy kuzum, çok yorulmussun
Misafirler bugün mü geliyodu

Ya kızlar benim kilerde kelebek uçuşuyor sinir oldum hurma erik kurusu filan vardı attım hepsini ondandır diye hala çıkıyor

Sinirimi bozdu ya ben tiksiniyorum bakamıyorum da esimde gece gelecek bugün, yarın döküp bakicam artık ne vsr ne yok

Bu ne hazirligi cnm
Misafirin mi var ?

Geçmiş olsun canım enişteye

Oyyy kuzum, çok yorulmussun
Misafirler bugün mü geliyodu

Hemen hemen hallettim kuzum inan bana akşam 6 dan beri oturmadım gece 12 de uyudum sabah 7 de uyandım 9a kadar yine koşturdum Dün akşam mercimek çorbasını yaptım ama tereyağ acılanmış galiba tadı bir tuhaf oldu istediğim gibi değil içilir ama yine de içime sinmedi bugün domates rendesi alıp domates çorbası yapacağımayrıca tatlıyla mezeyi de yapıp dolaba kaldırdım. Evi süpürdüm toparladım yattım. Sabah 7 de uyanıp evi sildim tozları aldım duşakabini lavaboları tuvaleti falan yıkadım. Pikemi serdim eve gittiğimde geriye körili tavuk ortaya koymak için + lazanya + domates çorbası + cacık + soğan halkası soslu patates kızartmak kaldı Begüş bayılabilir miyim

kuzu kuru bakliyatlara da bak, bu sene bana da oldu bulgur mercimek vs. hepsini attım öyle kurtuldum hatta yulaf ezmeme bile bulaşmış kociş bi dök bak öyle ye dedi de öyle kurtuldum kurt yemekten

Bişeyler böceklenmiş canım genelde bakliyatlarda güve sonra kelebek oluyor bi bak istersen bende de olmuştu bi kez zor kurtuldum

Maşallah Eflalim ne güzel zayıflamışsın .

Geçmiş olsun canım.İnternet her zaman doğru bilgi vermiyor,doktoru ihmal etme kesinlikle

Kolay gelsin canım .
Çalışan kadına neden yemeğe geliyorlar ki,çaya gelsinler İşte yoruluyorsunuz bir de misafir stresi iyice yorulursun.Gerçi arada misafir iyi oluyor,o sayede ev bal dök yala oluyor ,misafire mahcup olmayayım diye

Günaydınlarımı bırakayım efenimmmm
..

Yusufun alarmı açık kalmış , yavrum 7 30 da hortladı yat dedim herkes uyuyor yoook ... sonra beraber sarıldık ... o zaman hemen uyur .... ama 45 dk

Neyse efenim biz oğlumla yedik bişeyler .

Şimdi babam ve eşime kahvaltıda da eşlik time

Hadeyin sonra görüşürüüüüz

kuzu kuru bakliyatlara da bak, bu sene bana da oldu bulgur mercimek vs. hepsini attım öyle kurtuldum hatta yulaf ezmeme bile bulaşmış kociş bi dök bak öyle ye dedi de öyle kurtuldum kurt yemekten

Bişeyler böceklenmiş canım genelde bakliyatlarda güve sonra kelebek oluyor bi bak istersen bende de olmuştu bi kez zor kurtuldum

Ay herşeyi dökecem valla bende tiksiniyorum ama yarını bekleyemiycem dokcem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…