Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay herşeyi dökecem valla bende tiksiniyorum ama yarını bekleyemiycem dokcem valla

bekleme kuzu, bi de aklında olsun kilerin yan,alt, üst bütün duvarlarını sil. yapışık kurtcuklar oluyor sonra kelebeğe dönüp yine aynı döngü yaşanıyor. bi de ben kuru meyveleri buz dolabında saklıyorum

Kim gelecek cnm
Ay bende bu yaz çok misafir ağırladim çok yoruldum nehir , çalışan için misafir ayrı dert ama oluyor işte arada

Kolay gelsin cnm
Arkadaşlarımız gelecek canım Teşekkür ederim kuzumGerçekten çok yorucu evlendiğim ilk 1 yıl bol bol ağırladım artık bacaklarım kasılıyordu herkes ev görmeye geliyordu çay yanıda olsa bir sürü şey yapıyorsunGenelde doğum günlerinde falan bizde toplanıyoruz severim misafir ağırlamayı yedirmeyi ama işte bazen çok üstüste yoruluyorum Pazar günü ağırlamak istedim ama cumartesi uygunmuş işte çalışınca daha da zor
Arkadaşa bir lazanya çok güzel yaparım dedim isterim dedi oradan yola çıktık yoksa bende çay yanı seviyorum ama çay yanı da yine börek meze tatlı aynı işi de buluyor tabiBir de dediğin gibi temizliğe daha da özen gösteriyorsun şuanda pertim
Canim dun 30 dakika tempolu yürüyüşüm vardi )

Ekledim kuzum

Nevoştan falan tarif istiyoruz da ,senin de yemek sayfan ,yaptığın ciciler var,tam detaylı bakamadım ama ne kadar usta olduğun belli yemek konusunda

Canim nette bu arastirmalari okuyup bende kendime teshis koymustum hatta @masumm hatirlar sonra endokrin uzmanina gittim bi gun aclik diger gun herzamanki kahvaltini yap foto cek bana getir dedi..

Kahvaltimi yaptim herzamanki gibi foti cektim .. dr bu ne dedi ben bunu yesem 1 saat sonra acıkırım dedi... o zamanlar yumurta yemezdim yumurta ekle dedi.....duzeldim tahlil sonuclari temiz cikti..

Öyle oldu sanırım. Randevu adım saki gününe. Mis gibi veremiyorum işte ben canım az gidiyor

nehirnil111 canım kokay gelsinnnnnn

begum75 canım enişteye geçmiş olsun

@masumm Allah seni bakliyatlar yapar ... o kelebeğin neyinden tiksiniyorsun ... naif banum

Bizim mahalle de bi kedi ölmüştü ... biraz kuytuda kalmış ... her gün okula giderken bakardım kurtlarına ve kimse bulmasın isterdim valla çocuktummmmm

Nego sana da çok geçmiş olsun

Sağol canım gidicem inşaallah, sabah aç gidip kan veririm diye istediğim doktora salı ya buldum

Canom şok diyetin etkisi olabilir özellikle pattis yaptın gi değeri yüksek ya paylaştığın yazıda da gi değerinden bahsediyordu... ama bence sadece şok diyet değil yahu.. acı çekiyosun gitmen lazım balım

İnşaallah açlıktandır ada, başka sıkıntı olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…