Brokoli sarımsaklı yoğurtlu mu
Üzülmek yok cocom dur daha yeni başladın denemelereeeeYarın sabah gebelik testi yapicam kizlar ama karnim agriyo belim agriyo adet olcam galibaolmadi galiba yine
Video paylaşcaktım çok ayıplıydınerdeeeee haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bende bir zamanlar oburdum amma,senin ki düpedüz hamilelik iştahı sayılır
Yarın sabah gebelik testi yapicam kizlar ama karnim agriyo belim agriyo adet olcam galibaolmadi galiba yine
Insallah mium 4 senedir ugrasmaktan yoruldum ama evet pes etmek yok.içimi aydinlatiyosun canim miuşumÜzülmek yok cocom dur daha yeni başladın denemelereeee
Olacak bebişin inşallah sen rahat ol
Bende bir zamanlar oburdum amma,senin ki düpedüz hamilelik iştahı sayılır
Ne güzel iştahın yerinde,bebek vitamin alır gelişir, kızımda canım hiç yemek yemek istemiyordu
Şimdi nasılsın, fabrika ayarlarına döndün mü?
bebişim ne yorulması daha genceciksin.. sadece fazlasıyla kafaya takıyorsun bence..Insallah mium 4 senedir ugrasmaktan yoruldum ama evet pes etmek yok.içimi aydinlatiyosun canim miuşum
Yarın sabah gebelik testi yapicam kizlar ama karnim agriyo belim agriyo adet olcam galibaolmadi galiba yine
Insallah gebeliktir ablam,dedigin gibi hayirlisi ne ise o olsun ❤❤❤hakkında hayırlısı için olsun duan hep coco .
ayrıca gebelik ile regl belirtileri bire bir aynıdır
Bu kez zorlandım bütün gün çooooook yoruldum toto yer görmedi desem abartmış olmam şimdi uzandım valla dünya varmışHelal beeeeee
Cok sagol canim benim,amin hayirlisi ne ise o olsun gebe degilsem de uzulmemeye calisicamCanım adet ağrısı gibi olur olacakmissin gibi olur ama olmazsın.
Hayırlısı olsun Coco...
Sonuç nolursa olsun bilki en hayırlısı o olduğu için olacaktır.
tamam kzuum wc içinse okeydirCanım probiyotik olduğu için yiyorum sindirim sistemini düzenlesin diye 75 kalori civarı bu arada
Su 3 lt aşağısında değil hiç bir zaman o yüzden yazmıyorum bi kaç bildirimdir yazarım bundan sonra
Sporum geceye Yağız’ımı uyutmaya çalışıyorum şuan :)
aynen fatmam ceviz faydalı ama aynı zamanda fazlasıyla yağlı.. çok tüketmemek gerek..Kaptanim herhalde beni etkileyen geçen hafta yediği. K.cekirdegi ve cevizlerin miktarı o konulara da dikkat etmem gerek
öyle bacım öyle bizde öyleyizBu kez zorlandım bütün gün çooooook yoruldum toto yer görmedi desem abartmış olmam şimdi uzandım valla dünya varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?