Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eski tartım doğru tartıyodu şöyle bozuldu benim oğlan tartıyı su dolu leğenin içine attı hemen yenisini aldırdım çünkü tartım doğruydu kv gittiğimdede ölçülüyodum onlardada var ikisi aynı mium böyle işte yaramazlıklar pilinide yeni almıştı eşim benim oğlan halleti

Bence ben de şişlik yapacakAkşamdan beri karnım şişti ve garıl gurul sesler geliyor
Tamam Miu'm sağolasın

Hala bile hissediyorum yandı resmen
o duyguya bayılıyorum ben yakamoz
Aynen mium :/ neyse bir an önce yatip uyuyayim da,uyuyabilirsem tabii :/ sabah olsun bir an önce,testimi yapayim negatifi goreyim hemen spora gideyim bu hafta canavar gibi geliyorum bana acilen bi morti lazim
güzelce bebek gibi uyu.. zamana bırak kendini azcık :)
Oglen ki patates cok cok azdi 2 ince dilim mium gerisi hep et.aksam pilav var iste bi oda porsiyonu azicikti.minnacikti:)
coco böyle diyosun diyosun da.. sözler veriliyor.. azdı.. açtım.. laflar sözler çok.. geliyorsun -400... bu sefer bil bakalım miu neler düşünüyor coco
tamamen katılıyorum buna @masumm
bende 33.de kaptanım
bi vicdan geliyorsa Rabbime şükür derim yine de aus

hemen mübalağa yap e miiiiiiii ? 1 kilo mu dedim ben ? 1 kiloya yakın
999 gramcıkdır

Bence ben de şişlik yapacakAkşamdan beri karnım şişti ve garıl gurul sesler geliyor
Tamam Miu'm sağolasın
bende de aynısı oluyor nevo :)
1 kiloya yakın mı999 gr falan mı1 günde mi aylık mı
hahahahaha kafalar aynı
İşte çıkıncada sildim yazılar bozuldu beni fazla gösterdi biara geldi sonra tümden gtti rahmetli : D desim öldün sen bni fazla gösteriyo
aman boşver yeni tartın olmuş işte bahaneyle
deynep kız kilo verme takımı emin misin

nefsim etkileyebilir.. cidden .. faydalı yağ evet.. ama yağ.. fazlası depo yağ.. aman diyim.. ben mesela cevizde 2 adet maksimum yerim günde yersem.. 3. de bi vicdan yaparım

Gerçekten miii 2..
O zaman kendime birdiyorum....
Ben en az 6-7 artı çiğ fındık ve badem eşliğinde
En sevdiklerim hain çıktı Zalım çıktı

Harbii iyi oldu bunu öğrendiğim

geliyooor kız .... bak valla da o gün cevizin sonu idi .. kaynanam yolladı ya çuvalı ..kır kır yedim yedim ... yedikçe yedim ..

önümde bi yığın ceviz kabuğu ..yerde şiş şiş oturuyorum ... eşim mesaj attı ...vallaha da tam o anda .... sabahları suya ceviz koyalım mı cano dedi , unutturma dedi ... (kolestrolü yüksekti tahlilde) bende onda boş ceviz poşetinin ve kabuklarının fotosunu attım .... koyalım da canım , hangi ceviz işte orda acayip vicdan yapmıştım çoluğun çocuğun rızkını kumarda yemiş gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…