neler kaçırıyorsunuz bir bilseniz
vururum
bir kiloceviz bir oturuşta
eski tartım doğru tartıyodu şöyle bozuldu benim oğlan tartıyı su dolu leğenin içine attıaaa yeni tartı mı aldın
eskisi tamamen mi bozuldu
ya farklı tartıyorsa nasıl anlayacağız..
5 lt lik su ile yeni tartını bir dene..
5 lt su = 5 kg su çünkü.. diğer sıvıların lt si aynı değil.. mutlaka dene ve öyle kullanmaya başla.. artı eksi varsa eğer denediğinde bana mutlaka bildir.. bu önemli.
Bence ben de şişlik yapacakesmer bombammm
evet yap faydası oluyor bağırsaklar çalışıyor valla
nevom yenir evet hatta karnıbahar da herkeste şişkinlik yapmayabilir.. kişiye göre değişiyor ya.. sende yapmıyosa istediğin zaman ye :)
oyyy geçmiş olsun kuzum menün çok güzel .. çorbaların yanına yoğurt olsaydı ya keşke
tüm gün karbon alınmış kokoooooooooooooo
1 kiloya yakın mıhemen mübalağa yap e miiiiiiii ? 1 kilo mu dedim ben ? 1 kiloya yakın
Ben talibim4.takım dışardan da kaptan arayışına geçmiş ... aramızda kaptanlık yapmak isteyen varsa ... bilgilerine ..miu ya rakip olursunuz
o duyguya bayılıyorum ben yakamozHala bile hissediyorum yandı resmen
güzelce bebek gibi uyu.. zamana bırak kendini azcık :)Aynen mium :/ neyse bir an önce yatip uyuyayim da,uyuyabilirsem tabii :/ sabah olsun bir an önce,testimi yapayim negatifi goreyim hemen spora gideyimbu hafta canavar gibi geliyorum bana acilen bi morti lazim
coco böyle diyosun diyosun da.. sözler veriliyor.. azdı.. açtım.. laflar sözler çok.. geliyorsun -400... bu sefer bil bakalım miu neler düşünüyor cocoOglen ki patates cok cok azdi 2 ince dilim mium gerisi hep et.aksam pilav var iste bi oda porsiyonu azicikti.minnacikti:)
tamamen katılıyorum buna @masummahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh milyon kez yazdım bunu banuya ....
ben banuyu tanıdım , banu kendini tanıyamadı .
Bırakacak öyle haftada 1 kilo ayda 4-5 kilo hedeflerini ...
Masumm her ne kadar bi tatsam devamı geliyor dese de , devamı getirmemeyi öğrenecek .. ve ekmekli 3 öğünlü ..ara öğünlü beslenecek ... ha vereceği 200-300 gr olsun haftada ... atlı yok peşinde ... aylardır 66-67 de ... benim dediğim gibi yapsa haftada değilde ; ayda 1.5 kilodan 62 lere gelirdi bunca zamanda .
bi vicdan geliyorsa Rabbime şükür derim yine de ausbende 33.de kaptanım
1 kiloya yakın mı999 gr falan mı 1 günde mi aylık mı
Takımı bozarsınBen talibim
Şifa olsungünlükhatta öğünlük .... kırıp kırıp yemiştim taze taze ... kesin 750 gr dan fazladır da 1 değildir
Öneride bulunalımbenim de aklımdan geçen sendin
999 gramcıkdırhemen mübalağa yap e miiiiiiii ? 1 kilo mu dedim ben ? 1 kiloya yakın
eski tartım doğru tartıyodu şöyle bozuldu benim oğlan tartıyı su dolu leğenin içine attıhemen yenisini aldırdım çünkü tartım doğruydu kv gittiğimdede ölçülüyodum onlardada var ikisi aynı mium böyle işte yaramazlıklar pilinide yeni almıştı eşim benim oğlan halleti
bende de aynısı oluyor nevo :)Bence ben de şişlik yapacakAkşamdan beri karnım şişti ve garıl gurul sesler geliyor
Tamam Miu'm sağolasın
hahahahaha kafalar aynı1 kiloya yakın mı999 gr falan mı 1 günde mi aylık mı
aman boşver yeni tartın olmuş işte bahaneyleİşte çıkıncada sildim yazılar bozuldu beni fazla gösterdi biara geldi sonra tümden gtti rahmetli : D desim öldün sen bni fazla gösteriyo
deynep kız kilo verme takımıBen talibim
Benim yediğimi görenlere derim ,imamın dediğini yap ,yaptığını yapma derimbenim de aklımdan geçen sendin
nefsim etkileyebilir.. cidden .. faydalı yağ evet.. ama yağ.. fazlası depo yağ.. aman diyim.. ben mesela cevizde 2 adet maksimum yerim günde yersem.. 3. de bi vicdan yaparım
Cuma veya Cumartesi bile yesem olur999 gramcıkdır
bende de aynısı oluyor nevo :)
hahahahaha kafalar aynı
aman boşver yeni tartın olmuş işte bahaneyle
deynep kız kilo verme takımıemin misin
o duyguya bayılıyorum ben yakamoz
güzelce bebek gibi uyu.. zamana bırak kendini azcık :)
coco böyle diyosun diyosun da.. sözler veriliyor.. azdı.. açtım.. laflar sözler çok.. geliyorsun -400... bu sefer bil bakalım miu neler düşünüyor coco
tamamen katılıyorum buna @masumm
bi vicdan geliyorsa Rabbime şükür derim yine de aus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?