Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok pınarın ya meta hızlandırmak değil benimki artık şımarıklık mi diyim ,
aptallık mi diyim bilemedim
yani çok çok yemedim ama istediğim gibi olmuyor
Masum bozma moralini bak ben neler neler yaptım da ne hale geldim.
İnan ilk başta utanarak geldim buraya sonra sizin drsteğinizle geri toparladım.
Senin azar azar vermen inan daha kalıcı bak ben hızlı verdim de ne oldu
Ama artık acele etmiyorum gitsin yavaş yavaş gitsin.
Biliyoruz ki haftasonu çok tehlikeli
Koşuşturma ev işi çocuk derken atıyoruz ağzımıza olur olmadık şeyler.
Keşke olmasa....
Hadi bırakma kendini yarin yeni gün ve devam

bebişim ne yorulması daha genceciksin.. sadece fazlasıyla kafaya takıyorsun bence..
Aynen mium :/ neyse bir an önce yatip uyuyayim da,uyuyabilirsem tabii :/ sabah olsun bir an önce,testimi yapayim negatifi goreyim hemen spora gideyim bu hafta canavar gibi geliyorum bana acilen bi morti lazim

esmer bombammm
Bende yapim bunu
evet yap faydası oluyor bağırsaklar çalışıyor valla
Teşekkürler
Miu'm bu karnabahar kısırını hafta içi değil hafta sonları yememizde sakınca var mıHafta içi ödem yapabilir demiştin
nevom yenir evet hatta karnıbahar da herkeste şişkinlik yapmayabilir.. kişiye göre değişiyor ya.. sende yapmıyosa istediğin zaman ye :)
oyyy geçmiş olsun kuzum menün çok güzel .. çorbaların yanına yoğurt olsaydı ya keşke
Menum
Kahvaltı yok 12 de uyandim çünkü
Oglen
1 parca tepsi kebabi patatesli

Aksam
Bulgur pilavi
Yine tepsi kebabi
tüm gün karbon alınmış kokoooooooooooooo

Oglen ki patates cok cok azdi 2 ince dilim mium gerisi hep et.aksam pilav var iste bi oda porsiyonu azicikti.minnacikti:)

ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh milyon kez yazdım bunu banuya ....
ben banuyu tanıdım , banu kendini tanıyamadı .
Bırakacak öyle haftada 1 kilo ayda 4-5 kilo hedeflerini ...
Masumm her ne kadar bi tatsam devamı geliyor dese de , devamı getirmemeyi öğrenecek .. ve ekmekli 3 öğünlü ..ara öğünlü beslenecek ... ha vereceği 200-300 gr olsun haftada ... atlı yok peşinde ... aylardır 66-67 de ... benim dediğim gibi yapsa haftada değilde ; ayda 1.5 kilodan 62 lere gelirdi bunca zamanda .

tamam kzuum wc içinse okeydir

aynen fatmam ceviz faydalı ama aynı zamanda fazlasıyla yağlı.. çok tüketmemek gerek..

Ben buldumm bendeki sıkıntıyı bii aydınlanma geldii..

Ben cevizi cookkkkkkk tuketiyorum sayısını bilmiyorum o derece.
Cig bademide çok yiyorum cız coz yokk sadece bunlar var....

Meyvenin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum dikkat ederim kaptanim akşam i 18:40 ta falan yedim meyvemj de 20 de
meyve= şeker

bunu asla unutma :)
Ahh ahhhh
yaram içerde

Sen yokken neler oldu neler
Miu dediki illa kilo alıp geleceksin geri dedi
Bende sözünü dinledim kaptanımın
12 kilo geri alarak geri geldim
Çok söz dinleyen bir öğrenciyim
bak hele ardımdan laflara bak
bazlama tost

incir uyutması şekersizse sorun yok zten
Beni şuan herkes devirir
Leş gibi bı hafta sonu geçti
İgreniyorum kendimden

Ne desem , ne deseniz boş
ah banu ah.. böyle yaptıkça nasıl moralin bozuluyor.. ona rağmen her seferinde yapıyorsun.. bak sen diyette temiz beslendiğinde nasıl da mutlusun halbuki..

Çok güzel yazmışsın triplim..
Tamm bir Melek gibii

Ben buldumm bendeki sıkıntıyı bii aydınlanma geldii..

Ben cevizi cookkkkkkk tuketiyorum sayısını bilmiyorum o derece.
Cig bademide çok yiyorum cız coz yokk sadece bunlar var....
nefsim etkileyebilir.. cidden .. faydalı yağ evet.. ama yağ.. fazlası depo yağ.. aman diyim.. ben mesela cevizde 2 adet maksimum yerim günde yersem.. 3. de bi vicdan yaparım

Bu arada @MiuLego nerwlerde ki kaptaniçem kilo bildirimimi yarın yapar yazarım sze özelden dediğiniz gbi tartım bozulduda yenisini aldırdım eşime beni 70.7 gösterdi ya batasıcaaaa allahtan biliom ne kadar olduğumu
aaa yeni tartı mı aldın

eskisi tamamen mi bozuldu
ya farklı tartıyorsa nasıl anlayacağız..

5 lt lik su ile yeni tartını bir dene..

5 lt su = 5 kg su çünkü.. diğer sıvıların lt si aynı değil.. mutlaka dene ve öyle kullanmaya başla.. artı eksi varsa eğer denediğinde bana mutlaka bildir.. bu önemli.

Sağol canım benimAyyy kusura bakma güya erken saatte paylaştım gece gece kimsenin canı çekmesin
Ne yapalım kendimize alternatifler arıyoruzAma diyet sırasında bir daha bulgurla yapmamBulgurun kalorisi 350 karnabaharın 30 falan

İlk 5 kilo hemen geldi zaten ilaç falan kullandım sonrası hooop gelmiş farkında değildim 2 ay olmadan sanırım

İlaç kullanmissin ondan canım.
Farkına varmissin iyikide daha fazla almadan..
Masuma dediğin gibi azar azar ama kalıcı gitsinler bu sefer.

ne varmış la kafamdaaaa

açmam kiiii ...hiç açmadım ki.. bak @ecemavi de açmıyormuş ki
neler kaçırıyorsunuz bir bilseniz
4.takım dışardan da kaptan arayışına geçmiş ... aramızda kaptanlık yapmak isteyen varsa ... bilgilerine ..miu ya rakip olursunuz
vururum
ben geçen ay bi oturuşta bi kiloya yakın yemiştim
bir kilocevizbir oturuşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…