Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne ameliyatı beeee ?

sende verilecek yağ var daha ..hele bi onlar gitsin ...bak nasıl incecik oluyorsun ayrıca dağılımda çok orantılı .
Memeler diyorum memeleeeeerrr ebemin kine döndü söndü gitti ya bide 6 sene emzirdiğimi düşün ne haldeler şimdi verilecek yağ var biliyom ama zaten memelere yap sıkıyolar o yüzden onları vermeden karındaki yağlardan memelere verip memeleri büyütüyorlarmış randevu alıp gidecem doktora adama da çıtlattım bizim x doktorun tanıdığı vardır ona sor dedi ne gerek var hatun demedi yademekki dedim durum iyice vahim bende düşünmeye başladım valla.dedm 8 bin 84 model mercedesine harcadın cillop gibi oldu bi 8 binde 84 model karına harca bende cillop oluyum

He kız alism 15 günlük oldu. Ben bugun montuma sigdim. Ayakkabı larimi giydım
Ay gözün aydın Allah analı babalı büyütsün mis gibi kokuyodur o şimdi...
Ameliyat sayılmaz kız iki delik açılacak be ömür boyu basenler finito

Teşekkür ederim miulego, aklıma gelmedi yoğurt, acıkırsam ayran içerim yoğurt da alırım böylece
İyi geceler brn grip ilacıyla Leyla gibiyim heheee

canım çok guldum yaaa 84 model hee takma kafana diycem ama benimde en büyük korkum ooooo

Çok haklısın ausum. Gerçekten hızlı kilo vermek yerine yavaş yavaş sağlam gitsin yeter. Hedefleri büyük tutuyoruz ve sonrası hooop stres moral bozukluğu bee sonrası yemek yeme abur cubur.... Zaten olmuyor deyip.
Yine kendimize yapıyoruz ne yaparsak...

Yine alkışlayacaksınız inşaallah

Çok çok haklısın ausum inan bu defa acele etmeyeceğim. Sarayca ile morti olmam sadece motive amaçlı ikimiz de aynıyız çünkü. Adapte sorunu çok yaşıyorum halâ da zor oluyor.

Ula ta Mesajın başında canlarım yazmışım YA işte sen onlardan biride sensin
Ha yemeye bahane arıyorsan arası ayrı tabe

Herşeyin başı sağlık demişler edlalim diyetin başı bilem sağlık zaten güzeldi menülerin şoka niye soktunki kendini
Şimdi iyisindir inş

Süper olmuş , sizi eskisi gibi görmek güzel ...
Bugun gidecek o vakit şimdiden allah kavuştursun

Ayyyyy bi gulmusum hahahahahahhhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…