Memeler diyorum memeleeeeerrr ebemin kine döndü söndü gitti yane ameliyatı beeee ?
sende verilecek yağ var daha ..hele bi onlar gitsin ...bak nasıl incecik oluyorsunayrıca dağılımda çok orantılı .
Ay gözün aydın Allah analı babalı büyütsün mis gibi kokuyodur o şimdi...He kız alism 15 günlük oldu.Ben bugun montuma sigdim. Ayakkabı larimi giydım
Ameliyat sayılmaz kız iki delik açılacak be ömür boyu basenler finitoGerçekten miii düşünüyorsun iyi cesaret ben hiç düşünmedim hiç...
Valla basen yüzünden ameliyat olmak istememm korkarım canım yanar..
Ben umutluyum 50 olayım bii kuculur olmadı 45
Baktimm hâlâ ayni yapcekk bişey yokk...
Hemm sen neyine ameliyat olacaksin kii gayet iyisin spora devam et toparlanirsin.
Teşekkür ederim miulego, aklıma gelmedi yoğurt, acıkırsam ayran içerim yoğurt da alırım böyleceesmer bombammm
evet yap faydası oluyor bağırsaklar çalışıyor valla
nevom yenir evet hatta karnıbahar da herkeste şişkinlik yapmayabilir.. kişiye göre değişiyor ya.. sende yapmıyosa istediğin zaman ye :)
oyyy geçmiş olsun kuzum menün çok güzel .. çorbaların yanına yoğurt olsaydı ya keşke
tüm gün karbon alınmış kokoooooooooooooo
Memeler diyorum memeleeeeerrr ebemin kine döndü söndü gitti yabide 6 sene emzirdiğimi düşün ne haldeler şimdi verilecek yağ var biliyom ama zaten memelere yap sıkıyolar o yüzden onları vermeden karındaki yağlardan memelere verip memeleri büyütüyorlarmış randevu alıp gidecem doktora adama da çıtlattım bizim x doktorun tanıdığı vardır ona sor dedi ne gerek var hatun demedi ya demekki dedim durum iyice vahim bende düşünmeye başladım valla.dedm 8 bin 84 model mercedesine harcadın cillop gibi oldu bi 8 binde 84 model karına harca bende cillop oluyum
Çok haklısın ausum. Gerçekten hızlı kilo vermek yerine yavaş yavaş sağlam gitsin yeter. Hedefleri büyük tutuyoruz ve sonrası hooop stres moral bozukluğu bee sonrası yemek yeme abur cubur.... Zaten olmuyor deyip.ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh milyon kez yazdım bunu banuya ....
ben banuyu tanıdım , banu kendini tanıyamadı .
Bırakacak öyle haftada 1 kilo ayda 4-5 kilo hedeflerini ...
Masumm her ne kadar bi tatsam devamı geliyor dese de , devamı getirmemeyi öğrenecek .. ve ekmekli 3 öğünlü ..ara öğünlü beslenecek ... ha vereceği 200-300 gr olsun haftada ... atlı yok peşinde ... aylardır 66-67 de ... benim dediğim gibi yapsa haftada değilde ; ayda 1.5 kilodan 62 lere gelirdi bunca zamanda .
Günaydın canımGünaydın
Güzel bir hafta olur inşallah
YaaaÇok güzel yazmışsın triplim..
Tamm bir Melek gibii
bak @ada81 nasıl çekildi kendine doğru olan yola ... listeden 65 e döndü .
bırak sende stresi listeyi banu .
azı hedefle ... gır şamata güle oynaya takılıyoruz burda .cızlar cozlar havada uçuşmasın ...ama bi de 3 ana 2 ara falan dene ... en kötü artı 1 daha gelir olmadı dersin ... az gitsin ama hep gitsin ...
bak triplim dobra dobra yazdı ... hepimiz ayakta alkışlıyorduk onu ... menülerini .... ne oldu ? 12 kilo
az ver ya ...ayda 1 kilo ver ....
Ula ta Mesajın başında canlarım yazmışım YA işte sen onlardan biride sensin
Sabah ben de günaydın mesajı yazmıştım,beni atladınız anmadınız ,sevmiyorsunuz beni, iplemedinz beni
Çok üzüldüm,çok sinirlendim.Ben sinirlenince yemeği çok yerim ,gidem de birşeyler yiyeyimBugün kü cıslarımı size armağan ediyorum ,sorumlusu sizsiniz ,vicdan yapın hee
Herşeyin başı sağlık demişler edlalim diyetin başı bilem sağlık zaten güzeldi menülerin şoka niye soktunki kendiniSağol canım. Yediklerimi dengelesin diye ikişer kaşık koydum her öğüne, acıkırsam yoğurt yiyicem bundan sonra
Aynen canım bence şoktan oldu
Çok şükür canım daha iyi olsun inşaallah
Canım bur haftadır açlık mide kazınması sinyal veriyordu, cuma gecesi çok kötü oldum, midem kazınıyor ama dedim geçer birazdan her gece oluyor çünkü, en son kazınma şiddeti çok arttı peşine midem ağzıma geldi, sonrası şiddetli baş ağrısı halsizlik, bütün gün kazınan mide. Şükür bu gece iyi geçti.
E hakediyor
Canım nerdeyse haftanın iki günü hep şok yaptımhepsini denedim nerdeyse , kendimde uydurdum
Tamam canım bundan sonra öyle yiyicem
Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım
Süper olmuş , sizi eskisi gibi görmek güzel ...Günaydınlaaaaaaaaar
Kahvaltı faslından önce bi bakayım hele dedim .
@nar_cicegim canımmm annenden ona iyi görerek ayrılmana çok sevindim , yoksa aklın kalacaktı çok . Daha da iyi olsun inşallah .
Nare83 canımmm şimdi bi gör kv ni ağrı mağrı kalmaz geçmiş olsun çok .
@eflalim kuzum dün sana yazacaktım unuttum , yahu ne güzeldi menün dün... o tarz menülere pişman olup kendine Çin işkenkesi uygulama bi daha
@vorones sana da çok geçmiş olsyn.
aeben gülüm evet babamla büyük buluşma oldu nihayet . Bendeydi . Yarın dönüyor.
Ayyyyy bi gulmusum hahahahahahhhahageliyooor kız .... bak valla da o gün cevizin sonu idi .. kaynanam yolladı ya çuvalı ..kır kır yedim yedim ... yedikçe yedim ..
önümde bi yığın ceviz kabuğu ..yerde şiş şiş oturuyorum ... eşim mesaj attı ...vallaha da tam o anda .... sabahları suya ceviz koyalım mı cano dedi , unutturma dedi ... (kolestrolü yüksekti tahlilde) bende onda boş ceviz poşetinin ve kabuklarının fotosunu attım .... koyalım da canım , hangi cevizişte orda acayip vicdan yapmıştım çoluğun çocuğun rızkını kumarda yemiş gibi hissettim
Sizin ve tüm takımında efendim hayır olsunSabahınız hayrolsun efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?