işte kilo almaya çalışıyorum yaYatmadan önce yenilen yemekler de daha çok kilo aldıyordu emme
Yok be deli ne alaka poh size kurban olsun beeben anladım
tamam la tamam bidaha poh una laf söylemicez tamam girme depresyona ağlama tamam
senin olsun poh
pohlu mali diyeni de ben dövücem tamam
malipina
Taam söz seni alacamne kadar çok ortak yönümüz var bende de oluyor.. evlen benle. eşini boşa. bana var.
kürek ağızlı
Hayırlı gecelerHaydin garılar ben yatıyorum iyi geceler size,5.5 saat sonra alarm çalar
Haydin garılar ben yatıyorum iyi geceler size,5.5 saat sonra alarm çalar
Çabık uyu sen de çabıkHayırlı gecelerBenim 4 saat 50 dakika sonra çalacak
Yok daha mezure almadım alınca ölçücem inşallah sözAdaş canomm hayrolsunn iyisin demii şimdi
Senn naptinnn mezura aldin mi totonu olctun mu yazdin mi ben mi görmedim yoksaaa...
Kizz senin toto benimkinden kucccuk kesinn biliyon muu
Tamam hadi hepinize hayırlı gecelerÇabık uyu sen de çabık
Hee Benim Annem de bana kızıyor kaşık kadar kaldı yüzün diyor ama döt tencere kadannBen farkında değilim fazla da annem bugün önler ,arkalar erimiş dedi(ben kibarcasını yazdım)daha zayıflama yeter dedi.bEN HAYIRLI EVLADIM,ANNEMİN LAFINI DİNLERİM.Anasına bak kızını al diyeni vururum la
Sütüm olsun diye tahinleri gömerse alır da ,bu hatun su içer süt olsun diye ,doğru diyorsun
Ayy bana da sempatik geliyor O
Siz yemediğiniz için kıskanıyorsunuz
Yok daha mezure almadım alınca ölçücem inşallah söz
Kaçan topları bende yopladım bebelerde ama bence cumartesi de bi 100 point haketti
Masa tenisine puan verecen miiii
Bence verme
Gır gır şamata iki top dürtmüş puan istiyooo
Kaçan topları da çocuklara aldırmıştır hep
Ahu060812
Henüz 2 gün var ama her an olabilirRegli oldun muuuuuu ??
Hmm demek öyle bende bu alıntının altına menü paylaşayım ozaman
Öyle gözüm yanilmiyorsa kesinn öylene diyosunnnnnnnnnnn
Sen benimkini gormedin demiionun toto sağlamdı nefs sanki
Nefs sana ne diycem ben bu estetik olayına taktım araştırırken senin vücut yapının da liposactianla düzelip bidaha basenden kilo almayacağını okudum yani kulak şeklindeki görüntü yerine her yerden kilo alınıyomuş operasyon sonrası.düşündün mü hiç lipoTamam kuzuu bunalinca buraya gell yüzün güler ruhun ferahlar valla ilaç gibii takimm...
Mutlaka kafan dağılır..
Gerçekten miii düşünüyorsun iyi cesaret ben hiç düşünmedim hiç...Nefs sana ne diycem ben bu estetik olayına taktım araştırırken senin vücut yapının da liposactianla düzelip bidaha basenden kilo almayacağını okudum yani kulak şeklindeki görüntü yerine her yerden kilo alınıyomuş operasyon sonrası.düşündün mü hiç lipo
Kaçan topları bende yopladım bebelerde ama bence cumartesi de bi 100 point haketti
Nefs sana ne diycem ben bu estetik olayına taktım araştırırken senin vücut yapının da liposactianla düzelip bidaha basenden kilo almayacağını okudum yani kulak şeklindeki görüntü yerine her yerden kilo alınıyomuş operasyon sonrası.düşündün mü hiç lipo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?