- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Memeler diyorum memeleeeeerrr ebemin kine döndü söndü gitti yabide 6 sene emzirdiğimi düşün ne haldeler şimdi verilecek yağ var biliyom ama zaten memelere yap sıkıyolar o yüzden onları vermeden karındaki yağlardan memelere verip memeleri büyütüyorlarmış randevu alıp gidecem doktora adama da çıtlattım bizim x doktorun tanıdığı vardır ona sor dedi ne gerek var hatun demedi ya demekki dedim durum iyice vahim bende düşünmeye başladım valla.dedm 8 bin 84 model mercedesine harcadın cillop gibi oldu bi 8 binde 84 model karına harca bende cillop oluyum
Yine alkışlayacaksınız inşaallah
Çok çok haklısın ausum inan bu defa acele etmeyeceğim. Sarayca ile morti olmam sadece motive amaçlı ikimiz de aynıyız çünkü. Adapte sorunu çok yaşıyorumhalâ da zor oluyor.
Süper olmuş , sizi eskisi gibi görmek güzel ...
Bugun gidecek o vakit şimdiden allah kavuştursun
Ayyyyy bi gulmusum hahahahahahhhaha
günaydın cankmcımGünaydııııınnnnnnnnn
İşe gitmek bir harikaaaa
günaydın hayırlı sabahlar ausumGünaydımı bırakır bırakmaaz uyuyorummm efenimm ... 3 e geliyordu uyuduk ...
Yetmedi .
Gömüldüm yorgan altına ... buuuuuuz zaten her yer .
Hadi bana iyi
Size de enerjisii bol pazartesiler
geliyooor kız .... bak valla da o gün cevizin sonu idi .. kaynanam yolladı ya çuvalı ..kır kır yedim yedim ... yedikçe yedim ..
önümde bi yığın ceviz kabuğu ..yerde şiş şiş oturuyorum ... eşim mesaj attı ...vallaha da tam o anda .... sabahları suya ceviz koyalım mı cano dedi , unutturma dedi ... (kolestrolü yüksekti tahlilde) bende onda boş ceviz poşetinin ve kabuklarının fotosunu attım .... koyalım da canım , hangi cevizişte orda acayip vicdan yapmıştım çoluğun çocuğun rızkını kumarda yemiş gibi hissettim
Spor temizlik komşu yemek programı başladın sırf sabah herkesi gönderip buraya rahat takilayim diye eşimle çıkmadım yürüyerek gidicem salona inşallah
Hayırlı sabahlar
Hafta sonu bombalarını eritmek için vira Bismillah diyip haftaya başlayalım arkadaşlarım
Bende bombalandım bu hafta sonu. Hasar tespit çalışmaları bitti. Hallolmayacak hiçbirşey yok Allahın izniyleNare83 hadi başlıyoruz temiz bir güne hafta sonunu unut olur mu
Sağol kaptanım
Ekledim kaptanımNilişkom ultrastarlara eklenecek yakamoz
Kaçan topları bende yopladım bebelerde ama bence cumartesi de bi 100 point haketti
Henüz 2 gün var ama her an olabilir
Hmm demek öyle bende bu alıntının altına menü paylaşayım ozaman
Sabah
Omlet
Pey zey
İkindi
İki kase çorba
Ara
Yarım muz
Akşam
Balık
Salata
Az meyve
Su 1,5 anca
Spor
60 dk ağırlıklı kardiyo 240
Jillian aplayla 25 dk 100
Toplam 340
Ctesiye de 100 point.nehirnil111
Can çarşamba perşembe detoks şok tarzı yapmayınca gitmiyor maalesefHerşeyin başı sağlık demişler edlalim diyetin başı bilem sağlık zaten güzeldi menülerin şoka niye soktunki kendini
Şimdi iyisindir inş
Günaydın NilişkoGünaydınlar herkese efendim hepinizi çok özledim@MiuLego ve begum75 size ayrıca öpücük kondurayım
Sağdaki ben
Eki Görüntüle 2080839
Canım kahvaltı dışında ekmek yemem daha merak etmeöğlenki ekmek dışında fransız mutfağından çıkma menüne bayıldım.. asalaet akıyor ulan
orada spor yazmıyor yalnız eflal ? spor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?