Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı sabahlar
Hafta sonu bombalarını eritmek için vira Bismillah diyip haftaya başlayalım arkadaşlarım
Bende bombalandım bu hafta sonu. Hasar tespit çalışmaları bitti. Hallolmayacak hiçbirşey yok Allahın izniyle Nare83 hadi başlıyoruz temiz bir güne hafta sonunu unut olur mu

Yer çekimine ve yıllara direnme ahu
Memiklere dokunmaaa .
Ama illa bi dokunuş istiyorsan , forumda bu işlerin üstadı jelocan , ona danış .

Sen yaparsın yine , metan da güzel . Yine harika işler olacak gör bak

Süper olmuş , sizi eskisi gibi görmek güzel ...
Bugun gidecek o vakit şimdiden allah kavuştursun

Hallice diyelim

Ayyyyy bi gulmusum hahahahahahhhaha

Beni de gözünde canlandır , daha gülmeli oluyor

Aynen kaptanim bendesucluyu buldum k.cekirdegi ve ceviz abarttigimi fark ettim eşime çuvalda ceviz az kaldı evde bı fare var Fatma faresi asiriyor dedim yok artık onada dikkat edicem
Kaptan miu ye kuzum cevizden bişey olmaz dedi tabii onun bu izni beni bı ceviz canavarı yaptı artık yediğim yeter birazda cevizssiz yapayım bakayim

günaydın portimmm
unuttuyorum ama ah yenilenmeseler

nehirnil111 canım kokay gelsinnnnnn
Sağol kaptanım Çarşamba mı gideceksin sen benim kilo oynamıyor ya kızma bana misafirleri ağırlarken 1 dilim tatlı yedim hemen fırladı dün aç uyudum 5 den sonra bir şey yemedim yine aynı
Nilişkom ultrastarlara eklenecek yakamoz
Ekledim kaptanım
Ay nehirnil111 ben burda begum75 de görünüyorum bemim yine kafam karıştı sen beni etiketle deyince

Kuzum ben seni çok fena sahiplenmişim hiç çıkarmıyorum bu hafta Begüşe geçmişsin begum75 Ahumun sporları

Herşeyin başı sağlık demişler edlalim diyetin başı bilem sağlık zaten güzeldi menülerin şoka niye soktunki kendini
Şimdi iyisindir inş
Can çarşamba perşembe detoks şok tarzı yapmayınca gitmiyor maalesef çok şükür dağa iyiyim, geçti.

Günaydınlar herkese efendim hepinizi çok özledim @MiuLego ve begum75 size ayrıca öpücük kondurayım

Sağdaki ben

Eki Görüntüle 2080839
Günaydın Nilişko
Ben sporlarımı seni etiketledim alışkanlıktan ama begum75 teymişim
Bego canom sporlarımı yazayım sana
Cuma 45 dk eliptik 180
Ctesi 30 dk interval yürüyüş artı masa tenisi ama amatör ce olduğu için sadece yürüyüşe ver point
Pazar
60 dk ağırlıkla cardio 240
Jillian 100
340 puan

öğlenki ekmek dışında fransız mutfağından çıkma menüne bayıldım.. asalaet akıyor ulan

orada spor yazmıyor yalnız eflal ? spor?
Canım kahvaltı dışında ekmek yemem daha merak etme toparlanmak için çok dikkat ettim yediklerime, doyana kadar yedim yani. Spor da bugün başlıyor inşallah, iki gün dinlenmiş oldum. İyi hissetsem yapardım sporu ama yok yokladım kendimi değilim.
Bugün iyiyim şükür.
Canım sabit gelince listeye etkisi ne oluyor? Tırsıyorum bu menülere veremem diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…