eti formBende çok severim bazı menülerim sırf eti form peynir çeşitleri üzerinedir yine canım çekti bak
izledim bunu dün
hahahahahah
nö ölökösö vör yöö
Moraller iyi.yok fazla şiş değil.Gece ağlasam balon gibi olurdu da gündüz ağlayınca şişemediler fazlamoral nasıl gözler şiş mi anlat bakayım
aaaa bugün pazartesi sen tartı kontrol de yapmışsındırneden söylemiyosun
@MiuLego kaptaniçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaptaniçemmmmmm
.canım ya ben listeye giremzmiyim.en az 8 kilo aldığımı düşünüyorum.bu cuma listeye girsem ilk haftalar en az 1 sonrakilerden 800gr standartımı veririm zannımca.
ben ayrılalı uzun zaman oldu ya girebilriim gibi geldi.tabi sende uygun görürsen.
Hayvansı he mi
oh iyi ol laMoraller iyi.yok fazla şiş değil.Gece ağlasam balon gibi olurdu da gündüz ağlayınca şişemediler fazla
Daha tartılmadım tufaleti bekliyom gelsin tartılcam
Yok kız dün yaptım sıkıntı yok asayiş berkemal yani
oh iyi ol la
miu beni sevse iyi olmak için başka sebep asla aramazdım mesela ben
aha pınarın pohunu bekliyoz yine
gel poh geeeeeeelllllllll mis gibi kokut gellllllllll
oooooooooooooooo 3 gündür yapamıyordun ve dün yaptınYok kız dün yaptım sıkıntı yok asayiş berkemal yani
Yok yok o kadan eksi bekleme hafta başı daha.oooooooooooooooo 3 gündür yapamıyordun ve dün yaptın
o zaman sağlam eksi bekliyoruz bugün heeeheyecanla sonucu bekliyorum
ausum tartı +1 desin kulak asmıyoruzNeee güzel uyumuşum beeeee... bir kurt acıkma edası ile uyandım .
Sabah yememiştim ilk kez bizimkilerle .
Oyyyy 20 dk da işlem tamam ... doydum hamdolsun ( sıfır karbon)
Kahve içeyim hele ... bizimkiler gelecek yemeğe ...
Elizabethli akşam hariç , çok iyi gidiyorum ama +1 ... hala 36 beden pantalonumu giyebiliyorum kapama kısmı hariç
Xs trençkotumu giyebiliyorum ... önü asla kapanmasa da
Bu kol ve bacaklarımın çok değişmediği kanıtı
Bana artı getirmiyor ama biliyor musun kaptanım ve peynirle çok tok tutuyor öyle 1 paketle akşam yemeğini geçirmiş insanımeti form
kuzum 1 ya da 1.5 lt lik su sişeleri birebir dambıla hiiiiiiiiiiiç gerek yokYok yok o kadan eksi bekleme hafta başı daha.
ya ben dambıl alcam kolları sıkılaştırmam lazım kaç kiloluk alim ya.Ya da poşete bişeyler doldurup mu çalışsam.Böyle yapınca da kendimi raky gibi hissediyom fakir ama azimli
sağlıklı değil kiBana artı getirmiyor ama biliyor musun kaptanım ve peynirle çok tok tutuyor öyle 1 paketle akşam yemeğini geçirmiş insanım
boşver estetiği canım anasın sen ana gögüslerin öyle olması normalYok daha yapmadım forumda geziyodum estetik sayfalarını düşüncelerimden vazgeçtim okudukça şimdi yapacağım nesfit yiyecem canom
Kaçamak yok kıı yapsam yazarım.Bulgur yedim ya cuma cumartesi ondan beklemiyom eksi.Dün herifle markete gittik hiç yemediği halde sarelle almış bi kavanoz.Dedim bu ne şimdi?kalsın evde nolur nolmaz diyo.Sakladım tencerelerin arkasına hemenkuzum 1 ya da 1.5 lt lik su sişeleri birebir dambıla hiiiiiiiiiiiç gerek yok
ne demek eksi bekleme
ben pazartesileri ne eksiler gördüm sende
kaçamak mı var yoksa
ausum tartı +1 desin kulak asmıyoruz
sin çik çitirsin timim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?