Doğru şişkinlik olabilir şimdik dahaKaçamak yok kıı yapsam yazarım.Bulgur yedim ya cuma cumartesi ondan beklemiyom eksi.Dün herifle markete gittik hiç yemediği halde sarelle almış bi kavanoz.Dedim bu ne şimdi?kalsın evde nolur nolmaz diyo.Sakladım tencerelerin arkasına hemen
Ondan şüphemiz yok :)çıtır mıtır değilim loo ... orda şairin anlatmak istediği kilo alıyorum da hep bebektenbi doğuracam hoooop fit
Afiyet olsun canım tebrik ediyorum seni ne guzelll s beden gitmek ben m bedene bile razıyımNeee güzel uyumuşum beeeee... bir kurt acıkma edası ile uyandım .
Sabah yememiştim ilk kez bizimkilerle .
Oyyyy 20 dk da işlem tamam ... doydum hamdolsun ( sıfır karbon)
Kahve içeyim hele ... bizimkiler gelecek yemeğe ...
Elizabethli akşam hariç , çok iyi gidiyorum ama +1 ... hala 36 beden pantalonumu giyebiliyorum kapama kısmı hariç
Xs trençkotumu giyebiliyorum ... önü asla kapanmasa da
Bu kol ve bacaklarımın çok değişmediği kanıtı
Olacaksın sen de az dayanAfiyet olsun canım tebrik ediyorum seni ne guzelll s beden gitmek ben m bedene bile razıyım84 kilitlendi 44 beden bile dar oluyordu neyseki 46 nin kıyısından döndüm geçen gün m beden pijama takımı aldım kalıbı büyük olsa bile oldu yani giyiyorm biraz dar ama biliyorum o da genişliycek
ben saklasamda yerini biliyorum ya aklım hep onda oluyor en iyisi eşine saklat yerini bilmeKaçamak yok kıı yapsam yazarım.Bulgur yedim ya cuma cumartesi ondan beklemiyom eksi.Dün herifle markete gittik hiç yemediği halde sarelle almış bi kavanoz.Dedim bu ne şimdi?kalsın evde nolur nolmaz diyo.Sakladım tencerelerin arkasına hemen
Ya da hepsini zorla eşinin ağzına tepiklesinben saklasamda yerini biliyorum ya aklım hep onda oluyor en iyisi eşine saklat yerini bilme)
Olacaksın sen de az dayan
buda iyi fikirYa da hepsini zorla eşinin ağzına tepiklesin
Çıkarır karşımda yer kaşık kaşık.Öyle de sadist bi kocaben saklasamda yerini biliyorum ya aklım hep onda oluyor en iyisi eşine saklat yerini bilme)
yesin böyle acıyarak bak cık cık ne kadar sağlıksız de iştahını kapat ...Çıkarır karşımda yer kaşık kaşık.Öyle de sadist bi koca
galiba ban yemiş ya ay bu kız beni öldürecekcoco ban mı yemiş bugün test yapacaktı merak ettim... anam ismi çok uzun etiketliyemedim hatırlayamıyorum gerisini coco yeterli
içimi bilir o benim kimi kandırıyon der kesinyesin böyle acıyarak bak cık cık ne kadar sağlıksız de iştahını kapat ...
içimi bilir o benim kimi kandırıyon der kesin
tehlikeli sularda geziyorlargaliba ban yemiş ya ay bu kız beni öldürecek
Twerk yapacak kadan iyi değil fekat seni öpecek kadan iyigeldi başımın belasıııı
nasıl oldu belin iğde?
yaa naptım gene yaa sanki gidip yedim de hemen merdaneyi çıkarıyon banasopamı ensende hisset
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?