Testi kırılmadan önlemini alıyor miuyaa naptım gene yaa sanki gidip yedim de hemen merdaneyi çıkarıyon bana
Aynen kaptanim bendesucluyu buldum k.cekirdegi ve ceviz abarttigimi fark ettim eşime çuvalda ceviz az kaldı evde bı fare var Fatma faresi asiriyor dedim yok artık onada dikkat edicem
Kaptan miu ye kuzum cevizden bişey olmaz dedi tabii onun bu izni beni bı ceviz canavarı yaptı artık yediğim yeter birazda cevizssiz yapayım bakayim
Ausencia
Ben siteye telden giriyom ya en üstte bi reklam var kocaman onun yüzünden ne bildirimlere bakabiliyom nede arama butonuna o satır gelmiyo gelemiyo bi kazene söylesen en üstte reklam kalıyo alta ulaşamıyom
Ausencia kız senin ceviz hikayeni okudumda bi an canlandırdım gözümde
çok komik geldinn , bir torba cevizi nasıll yedin laaa
ya ben max yiyebiliyorum ceviz
fındık ve badem daha çok seviyorum
@Ahu060812 izlemeye aldım seni bak albümüm var
kaptaniçemmmmmm
.canım ya ben listeye giremzmiyim.en az 8 kilo aldığımı düşünüyorum.bu cuma listeye girsem ilk haftalar en az 1 sonrakilerden 800gr standartımı veririm zannımca.
ben ayrılalı uzun zaman oldu ya girebilriim gibi geldi.tabi sende uygun görürsen.
Afiyet olsun canım tebrik ediyorum seni ne guzelll s beden gitmek ben m bedene bile razıyım84 kilitlendi 44 beden bile dar oluyordu neyseki 46 nin kıyısından döndüm geçen gün m beden pijama takımı aldım kalıbı büyük olsa bile oldu yani giyiyorm biraz dar ama biliyorum o da genişliycek
çeneleri durmuyor kitehlikeli sularda geziyorlar
öp la twerkü de ben yaparım sanaTwerk yapacak kadan iyi değil fekat seni öpecek kadan iyi
kız önlem amaçlı benimkisiyaa naptım gene yaa sanki gidip yedim de hemen merdaneyi çıkarıyon bana
bi de o sümüklünün regl olduğundaki kanıTesti kırılmadan önlemini alıyor miu
Hem sen duymadın mı Sarellenin içine kıvam arttırmak için sümklü böcek sümüğü koyuyorlarmış
İş başı yaptım bugün. İznim bitti... Belimin arkasında bi yastık ayaklarımı uzattım sandalyeye. Biri girse içeri ciddiye almaz. Benden rahatı mezarda
Çok zevk alıyorum kızlar şu an harika
oooo ne kaa seksüüü iştah gabartıcı resmenTesti kırılmadan önlemini alıyor miu
Hem sen duymadın mı Sarellenin içine kıvam arttırmak için sümklü böcek sümüğü koyuyorlarmış
aaa ben onu görmedim yok valla
kelebekolacam daktırım bakıp kontrol edip sana döncem ama bana güncel kilonu yaz da hesap kitap yapayım emi kuzum
Miu sümüklü böcekler regl mi oluyorlarbi de o sümüklünün regl olduğundaki kanı
Muneeee ahlaksız teklifte bulunuyorlar. Hem de en subliminalinden...gelem mi ortam rahat belli ki
az terlerizay eğleniriz dicektim
Biliyoz canım alıştık artık.Birinci anamın terliği,ikinci senin merdaneçeneleri durmuyor ki
bak @eflalim nasıl da duruldu hiç ban yemiyor artık
öp la twerkü de ben yaparım sana
kız önlem amaçlı benimkisi
bende çıkıyorum , yemeğe gelenlerim gelecekYemeğe gidiyom beeeeen
Ausencia anam bizim ufak oğlana hamileyken kiloluydu epey. Kilolu başlamasından mütevellit 6 kilo vererek çıktı doğumdan. Yediği şeyler de nar ve fındıktı. Çenem ağrıdı diyip dinleniyordu. Sonra geri gene yiyordu. Yalnııııız Aus ortaya canavar gibi yerinde duramayan bir çocuk çıktı. Ben fındıktan şüpheleniyorum. Ona göre
Günaydın lar efem
Coco bana yemiş
Benimde yiyesim geldi
Takım klasik koşşullandı Ausum. Hele miu... Beni görünce içinde ziller çalıyorigdedali bu kız sen yokken mulis sessiz sakin , twerksiz , ayıpsız , şifresiz ... sen ne zaman gelsen şifreli yayına geçiyor .
bence var sende bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?