Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ooooooooooooo hep benim üzerime gelin heeeeep

heeeeeeeeeeeeeeey takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

fatmada bi çuval ceviz yemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hem de o liste de

fatma tabii ki de cevizden , ben bilmeden değil bile bile yedim .... bırak sen ... 1-2 ceviz yetiyor .

Ausencia
Ben siteye telden giriyom ya en üstte bi reklam var kocaman onun yüzünden ne bildirimlere bakabiliyom nede arama butonuna o satır gelmiyo gelemiyo bi kazene söylesen en üstte reklam kalıyo alta ulaşamıyom

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/teknik-sorun-yasayanlar.825857/page-35

ahucum tam olarak bu konuya curly i etiketleyerek sorununu yazar mısın ? karşılıklı dzeltirsiniz ordan ... şimdi şunu denesin diyecekler , sana ileteceğim vs ..elçili olmaz o iş ...

Ausencia kız senin ceviz hikayeni okudumda bi an canlandırdım gözümde
çok komik geldinn , bir torba cevizi nasıll yedin laaa
ya ben max yiyebiliyorum ceviz
fındık ve badem daha çok seviyorum

yerim

bana ne fatmaya de .... fatma da yemiş

kız bi kırıyorsun kafam kadar taze ceviz ... kabukları soyuluyor ... nasıl yenmez ... öyle kurumuş cevizler gibi değil ...

@Ahu060812 izlemeye aldım seni bak albümüm var

la herkese göstermesene kendini , memikleri

@MiuLego

kaptan görmemiş kelebek ya da görmezden gelmiş

cancağızım bende 48-50 bedendim

bu arada lütfen komşun ve görümcen dahil ... herkese ... direkt .... ayşecim fatmacım , adı ne ise ... yorgunum çok kafam kaldırmıyor valla ... artık gelmesin ... hepsi bir arada olunca daha da kuduruyorlar , bende geriliyorum bağırıyorum ....illa beraber olsunlar istiyorsan ben göndereyim sana canım de

de bunu bak soracağım

İş başı yaptım bugün. İznim bitti... Belimin arkasında bi yastık ayaklarımı uzattım sandalyeye. Biri girse içeri ciddiye almaz. Benden rahatı mezarda
Çok zevk alıyorum kızlar şu an harika
gelem mi ortam rahat belli ki

az terlerizay eğleniriz dicektim

aaa ben onu görmedim yok valla

kelebekolacam daktırım bakıp kontrol edip sana döncem ama bana güncel kilonu yaz da hesap kitap yapayım emi kuzum

takılıyorum kız ... tabii ki görmemişsin diye alıntıladım zaten ..sayfa sonunda kalan son mesaj genelde kaynayabiliyor

bi de o sümüklünün regl olduğundaki kanı
Miu sümüklü böcekler regl mi oluyorlar
Eee hazırlıksık yakalanınca birbirlerine molpediniz var mı diyorlar mıymış?
Ahir ömrümde bişey daha öğrendim
Lütfen herkes kapısının önüne 1 adet molped, sıcak su torbası ve çikolata koysun
Sümüklü böcekler regl olabilir

gelem mi ortam rahat belli ki

az terlerizay eğleniriz dicektim
Muneeee ahlaksız teklifte bulunuyorlar. Hem de en subliminalinden...
Goş yetiş anam . İnsan bari 150 bin dolar neyin teklif eder... Öyle kuru kuruya

Ausencia anam bizim ufak oğlana hamileyken kiloluydu epey. Kilolu başlamasından mütevellit 6 kilo vererek çıktı doğumdan. Yediği şeyler de nar ve fındıktı. Çenem ağrıdı diyip dinleniyordu. Sonra geri gene yiyordu. Yalnııııız Aus ortaya canavar gibi yerinde duramayan bir çocuk çıktı. Ben fındıktan şüpheleniyorum. Ona göre

1 kilo günlük ceviz ne çıkarır Allah bilir

igdedali bu kız sen yokken mulis sessiz sakin , twerksiz , ayıpsız , şifresiz ... sen ne zaman gelsen şifreli yayına geçiyor .

bence var sende bişey
Takım klasik koşşullandı Ausum. Hele miu... Beni görünce içinde ziller çalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…