Hahahahahaha iğde hahahahahah ya sen nasıl bişeysin ölüyorum gülmektenMiu sümüklü böcekler regl mi oluyorlar
Eee hazırlıksık yakalanınca birbirlerine molpediniz var mı diyorlar mıymış?
Ahir ömrümde bişey daha öğrendim
Lütfen herkes kapısının önüne 1 adet molped, sıcak su torbası ve çikolata koysun
Sümüklü böcekler regl olabilir
Muneeee ahlaksız teklifte bulunuyorlar. Hem de en subliminalinden...
Goş yetiş anam . İnsan bari 150 bin dolar neyin teklif eder... Öyle kuru kuruya
Biliyoz canım alıştık artık.Birinci anamın terliği,ikinci senin merdane
Bir urfalı isotu nası severse öyle seviyorum seniHahahahahaha iğde hahahahahah ya sen nasıl bişeysin ölüyorum gülmekten
SÜmüklünözekleri koruyalımmm
Molped önemli
Anan gibi sevsen bi de yeter bana
Beni yoldan çıakrıyor aus ya.. iğde çok fena.. tertemiz ruhuma çılgın attırıyorigdedali bu kız sen yokken mulis sessiz sakin , twerksiz , ayıpsız , şifresiz ... sen ne zaman gelsen şifreli yayına geçiyor .
bence var sende bişey
Günaydın lar efem
Coco bana yemiş
Benimde yiyesim geldi
@MiuLego ay onu bana dememişsin ama olsun deli severim seniBir urfalı isotu nası severse öyle seviyorum seni
50 beden miydin maşallah canım çok iyi dusmussunooooooooooooo hep benim üzerime gelin heeeeep
heeeeeeeeeeeeeeey takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
fatmada bi çuval ceviz yemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hem de o liste de
fatma tabii ki de cevizden , ben bilmeden değil bile bile yedim .... bırak sen ... 1-2 ceviz yetiyor .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/teknik-sorun-yasayanlar.825857/page-35
ahucum tam olarak bu konuya curly i etiketleyerek sorununu yazar mısın ? karşılıklı dzeltirsiniz ordan ... şimdi şunu denesin diyecekler , sana ileteceğim vs ..elçili olmaz o iş ...
yerim
bana ne fatmaya de .... fatma da yemiş
kız bi kırıyorsun kafam kadar taze ceviz ... kabukları soyuluyor ... nasıl yenmez ... öyle kurumuş cevizler gibi değil ...
la herkese göstermesene kendini , memikleri
@MiuLego
kaptan görmemiş kelebek ya da görmezden gelmiş
cancağızım bende 48-50 bedendim
bu arada lütfen komşun ve görümcen dahil ... herkese ... direkt .... ayşecim fatmacım , adı ne ise ... yorgunum çok kafam kaldırmıyor valla ... artık gelmesin ... hepsi bir arada olunca daha da kuduruyorlar , bende geriliyorum bağırıyorum ....illa beraber olsunlar istiyorsan ben göndereyim sana canım de
de bunu bak soracağım
Aıs sorun düzeldi.sayfa reklamdan aşağı inmiyodu sinir olmuştum.şimdi normale dönmüşooooooooooooo hep benim üzerime gelin heeeeep
heeeeeeeeeeeeeeey takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
fatmada bi çuval ceviz yemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hem de o liste de
fatma tabii ki de cevizden , ben bilmeden değil bile bile yedim .... bırak sen ... 1-2 ceviz yetiyor .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/teknik-sorun-yasayanlar.825857/page-35
ahucum tam olarak bu konuya curly i etiketleyerek sorununu yazar mısın ? karşılıklı dzeltirsiniz ordan ... şimdi şunu denesin diyecekler , sana ileteceğim vs ..elçili olmaz o iş ...
yerim
bana ne fatmaya de .... fatma da yemiş
kız bi kırıyorsun kafam kadar taze ceviz ... kabukları soyuluyor ... nasıl yenmez ... öyle kurumuş cevizler gibi değil ...
la herkese göstermesene kendini , memikleri
@MiuLego
kaptan görmemiş kelebek ya da görmezden gelmiş
cancağızım bende 48-50 bedendim
bu arada lütfen komşun ve görümcen dahil ... herkese ... direkt .... ayşecim fatmacım , adı ne ise ... yorgunum çok kafam kaldırmıyor valla ... artık gelmesin ... hepsi bir arada olunca daha da kuduruyorlar , bende geriliyorum bağırıyorum ....illa beraber olsunlar istiyorsan ben göndereyim sana canım de
de bunu bak soracağım
Ya bugün herkes zevkten zevke girmiş @MiuLego da sabah işe başlamış zevk alıyodu offff ben ne zaman zevk alacam..dalacam bürolara fordçu fordçu zevk alacam onu istiyolar haaİş başı yaptım bugün. İznim bitti... Belimin arkasında bi yastık ayaklarımı uzattım sandalyeye. Biri girse içeri ciddiye almaz. Benden rahatı mezarda
Çok zevk alıyorum kızlar şu an harika
dün misafirlerden hiç gelemedim
dünkü menü
sabah
1 yumurtanın beyazı yağda
1 dilim beyaz peynir
bol yeşillik
2 dilim ekmek
ara neskafe
akşam 2 duble rakı
bugünkü menü
sabah
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
bol yeşillik
4 zeytin
akşam
1 kase çorba(ne içeceğime karar vermedim daha)
@MiuLegoFloweroflife
Ya bugün herkes zevkten zevke girmiş @MiuLego da sabah işe başlamış zevk alıyodu offff ben ne zaman zevk alacam..dalacam bürolara fordçu fordçu zevk alacam onu istiyolar haa
Ben hamilelere hiç kıyamam ki:)bana sataş
Değişik ban yemek hiç yemedim tadını merak eyledimBeni yoldan çıakrıyor aus ya.. iğde çok fena.. tertemiz ruhuma çılgın attırıyor
ayyy boşş boş mezesiz rakı mı içtin ?
Sen de beni doğurursan severim anam gibi tabiki ne demekHahahahahaha iğde hahahahahah ya sen nasıl bişeysin ölüyorum gülmekten
SÜmüklünözekleri koruyalımmm
Molped önemli
Anan gibi sevsen bi de yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?