- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Afiyet olsun kuzum .95 kiloda koruma olmuyo mu acebaBen pek sevmem de evde sutlac var ona dalmak istemedim o yüzden yedim tatlı istegimi basarirsin diye
ay bilmem ki almaz mı miu acabaBende bende gidelim su listeye yaa belki daha fazla vermek istiyorum desek almazlar mi
Olur mu ki senceAfiyet olsun kuzum .95 kiloda koruma olmuyo mu aceba.Ben de yesem
Bizi sevmiyor ki almaz artık kurtardı bizden kendiniay bilmem ki almaz mı miu acabanolur alsa sanki
bence deBizi sevmiyor ki almaz artık kurtardı bizden kendini
Kendimi öyle avutuyorum zaten kuzum.Zayıflayınca arada yicem diye.Olur mu ki senceya boşver ver kiloyu sonra yersin arada tabi ki 5 6 ayda ikinci bitterim
Bitter mi cok severimmmmama sutlaci daha cok severim
Ben ne seyem ki belki dikkatini cekerimbence debunun üzüntüsüyle hafta sonu ağlaya ağlaya ağlayan pasta yedim yine sopaladı beni
He dedi yeme kız yemeBiri sütlaç mı dedi?
işte gerçek aşk buBir urfalı isotu nası severse öyle seviyorum seni
çorba yanına yoğurt da ekleyelim emi :) yoğurtlu çorbaysa salata ekleyelim..dün misafirlerden hiç gelemedim
dünkü menü
sabah
1 yumurtanın beyazı yağda
1 dilim beyaz peynir
bol yeşillik
2 dilim ekmek
ara neskafe
akşam 2 duble rakı
bugünkü menü
sabah
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
bol yeşillik
4 zeytin
akşam
1 kase çorba(ne içeceğime karar vermedim daha)
@MiuLego @Floweroflife
ben de ben deeeeeeeeeeeeMidemde atlar tepişiyor. Öyle bir şişkinlik ödem... Ne yapsam geçmedi. Harekete geçmem ilazım
Ya bugün herkes zevkten zevke girmiş @MiuLego da sabah işe başlamış zevk alıyodu offff ben ne zaman zevk alacam..dalacam bürolara fordçu fordçu zevk alacam onu istiyolar haa
Aman çok sevmiyor um ben bitteri falan bana selbeltli tatlı lazimKendimi öyle avutuyorum zaten kuzum.Zayıflayınca arada yicem diye.
Kaymakam in kızları kaymakamın kızları
Çok ta güzel nazllari
Dün diyor ki kızım anne hergün sütlaç yap,çok yap ,parmaklarıyla gösteriyor 10 tane kaç kere gösteriyor ,çok yap diyor,He dedi yeme kız yeme
canan reyizzzzzzzzzzzzzzzz
Hayırlı günler hanımlar
Spor bildireyim
20 dj yürüyüş
30 dk koşu bandı
15 dk bisiklet
25 dj kardio
@nehirnil111
Sen de beni doğurursan severim anam gibi tabiki ne demek
tartılma cıkstamam ben şimdi tartılcam da kalktığımdan beri koca bardak kaysılı su içtim kahve içtim artı çıkarımki ben @MiuLegotartılmasam mı ki bilemedim
yok istisnai kuralı var gülümmm bakıp yazcam şimdikama kilo verinceye kadar dönemiyordu diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?