Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün diyor ki kızım anne hergün sütlaç yap,çok yap ,parmaklarıyla gösteriyor 10 tane kaç kere gösteriyor ,çok yap diyor,abi kardeş sütlacı çok seviyorlar
Ben o kadar sevmem ben eş kişi ve oğlum çok seviyor bana bi kase yeter aslında ama işte yersem o kaseyi yerim yani

Buradayım baliiiiiiiimmmmmmm

sizler dizileri hangi siteden izliyorsunuz kızlar ? @Ausencia canım fringe izleyecem de nerden izliyorsunuz youtubeda fragmanı var sadece
fringe miiiiiiiiiiiii en sevdiğim yaaaaaaaa
Pazartesi menü vereceğim dedim biraz cissli ama olsun sözde duralım
Sabah
1 simit
Az yumurta li ıspanak
2 tane yumurta
Ara 1 kahve bide behlül bihter üni caldim onu yedim
Akşam
Yumurtalı yoğurt
Su 3 litre
@MiuLego
koruma için gayet iyi menü kuzum
Yaşasın bugün iki paket çamaşır suyu aldım çok mutluyum
Allahın delisi ya
Afiyet olsun kuzum .95 kiloda koruma olmuyo mu aceba.Ben de yesem

sporu beğendim.. eksi de getirir gibi sanki bu menü
Biri sütlaç mı dedi?
heee gel gel yamacıma
bence de bunun üzüntüsüyle hafta sonu ağlaya ağlaya ağlayan pasta yedim yine sopaladı beni

Dün diyor ki kızım anne hergün sütlaç yap,çok yap ,parmaklarıyla gösteriyor 10 tane kaç kere gösteriyor ,çok yap diyor,abi kardeş sütlacı çok seviyorlar
Bende bayılırım annem harika yapar sürekli yiyebilirim hiç bıkmam günde 2-3 kase yediğimi bilirim tarçınla çok pis canım çekti ama yemem hedef büyük

sopaları cilalıyorum ben de konuşmalar hayra doğru yol almıyor
Meraklanma ben hayra doğru aldım yönümü yemek yok evde yarım borcam tiramisu duruyor onları bile defedeceğim eşime yediriyorum kalanları annemlere götüreceğim ya da kv ye çok zor durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…