Bego yazdınmı benim spor pointleriburdayım iğdeee
sen nerdesin
hu hu kızlar nasılsınız
@Triplimelek Megi kuzu bu hafta sonu faciaydı doğrusu, Cumaya kadar sessiz sessiz diyet yapayım da kendime geleyim gelemzsem bilki diyet ve spor yapıyorum
Coco banlandığı konuya çok taktı .Çocukluğuna dönmüş bir nevi,annesine de babası şiddet uygularmış konuya yazdı.galiba ban yemiş ya ay bu kız beni öldürecek
artı iştee
hem de nasıl üşeniyom he yapmaya ben de.. hadi elinden bi kahve içelim bonus kafalımİvi yini gildim kiptinimikimizidi bi kihvi yipsim ni iyi ilir diyi disiniyidim
of yaCoco banlandığı konuya çok taktı .Çocukluğuna dönmüş bir nevi,annesine de babası şiddet uygularmış konuya yazdı.Kimbilir neler yaşadı çocukken.Geçen gün dışardaydık,yemek siparişi verirken az bakınayım dedim KKya ,Onun mesajını gördüm ,ağlamamak için kendimi sıktım. Eşim birşey sordu kafamı eğdim başka şeye bakıyormuş gibi,cevap dahi veremedim.
Bana ne ama haksızlık bu neden miu var bize yok neden ağlarım yerim ağlarım yerim o zamanda mı liste yok
gördüğümü yazdım ahuuBego yazdınmı benim spor pointleri
Doymadim doyamadım vermelereWhiteblacklife Munzevi Zencefil vicdansizlar doymadinizmi la kilo vermeye ne listesi
İlk kez biri pohum için ağlıyoinanamıyorum
ilk kez böyle oluyor
ama o yediklerinden belliydi yawc var bi de hem de geç saat tartı ve artı
ben anlamam
ne yap et o ödemi de sök at
spora yüklen
sıfır karbon beslen
gördüğümü yazdım ahuu
hafta içi bi hatırlatma yaparım,kontrol ederiz,sende kaybetme pointleri dursun kenarda
oyy özledim seni yaa
hemende anladı bak
fringe miiiiiiiiiiiii en sevdiğim yaaaaaaaa
koruma için gayet iyi menü kuzum
Allahın delisi ya
sporu beğendim.. eksi de getirir gibi sanki bu menü
heee gel gel yamacıma
ben zaten haziranda mezun olmuştum ki
Keş olduk bonus öyle böyle değilWhiteblacklife Munzevi Zencefil vicdansizlar doymadinizmi la kilo vermeye ne listesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?