Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

galiba ban yemiş ya ay bu kız beni öldürecek
Coco banlandığı konuya çok taktı .Çocukluğuna dönmüş bir nevi,annesine de babası şiddet uygularmış konuya yazdı.Kimbilir neler yaşadı çocukken.Geçen gün dışardaydık,yemek siparişi verirken az bakınayım dedim KKya ,Onun mesajını gördüm ,ağlamamak için kendimi sıktım.Eşim birşey sordu kafamı eğdim başka şeye bakıyormuş gibi,cevap dahi veremedim.

of ya

inanamıyorum

ilk kez böyle oluyor

ama o yediklerinden belliydi ya wc var bi dehem de geç saat tartı ve artı

ben anlamam

ne yap et o ödemi de sök at
spora yüklen
sıfır karbon beslen
İlk kez biri pohum için ağlıyo çok duygulandım şimdi.Ağlama anneeem kıyamam ben sana cumaya iyi bi eksiyle gelicem söz sana

fringe miiiiiiiiiiiii en sevdiğim yaaaaaaaa

koruma için gayet iyi menü kuzum

Allahın delisi ya

sporu beğendim.. eksi de getirir gibi sanki bu menü

heee gel gel yamacıma

Whiteblacklife Munzevi Zencefil 6 ay bekliciksiniz minnoşlar size liste yok

ama miu ya var
ben zaten haziranda mezun olmuştum ki Hatta mayıs sonuydu

Whiteblacklife Munzevi Zencefil vicdansizlar doymadinizmi la kilo vermeye ne listesi
Keş olduk bonus öyle böyle değil rüyalarıma giriyor

Bacılarııımmm ben geldim..,

Geçen hafta doktor fobimi yenip gittim.,.artık kafayı yemek üzereydim..gitmek zorunda kaldığım için..

Kadın doğum muayene etti Smear alındı..mamagrofi ve Batın ultrasonu istedi..Şükür bir sıkıntı yok..

Hipotroidi çıktı..sanırım ilaç kullanacağım..şeker yüksek biraz birde kolesterol..bunlar halledilir önemsemiyorum..merak etmişsiniz sağolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…