Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok geçmiş olsun dayy
rabbim dermansız dert vermesin

hülya geçmiş olsun

Merhaba kizlar. Iyisinizdir umarim. Kaptanim @MiuLego nasilsin canim ?
Esim futbol oynarken fena dusmus. Topugu sismis. 3 gundur ugrasip durdum. Gulermisin, aglarmisin, uzulurmusun, kizarmisin ????!!! alciya aldilar ayagini. En Az 1 hafta evde olacakmis.
Saglikli beslendiyim soylenemez,cunku kayinvalidemlerdeyim. Beyefendimizin evde cani sikilinca buraya tasindik artik o iyilesinceye kadar. Arkadaslarini arayip duruyo butun gun. Alismadi tabi evde oturmaya. Herkese bugun bize gelsene diyip duruyo
Ama spor hergun yapiyorum
Jillianin bitmesine 4 gun kaldi.
Cuma - 25 dak Jillian, 30 dak kosu
Cumartesi -25 dak Jillian
Pazar - 25 dak jillian, 535 ip atlama
begum75

Sıkıntı çıkmamasına sevindim.
Ben de bugün meme ultrasonu çektirmeye gittim 1 Şubata gün verdi ultrason için
Hipotiroid,kilo alımına sebep oluyor.Düzene girmesi lazım zayıflamak için ,bende de var hipotiroidi.

Cok gecmis olsun canim

Bana ne ama haksızlık bu neden miu var bize yok neden ağlarım yerim ağlarım yerim o zamanda mı liste yok
6 ay bekledim ben de heralde
İlk kez biri pohum için ağlıyo çok duygulandım şimdi.Ağlama anneeem kıyamam ben sana cumaya iyi bi eksiyle gelicem söz sana
artı için ağladım ben

+400 ne ya tamam +300 olsun ama artı yani moral sıfıraldatılmış hissediyorum kendiimi

benimi arıyodunuz kızlar
bak buldular nehirnil111 @MiuLego

ben zaten haziranda mezun olmuştum ki Hatta mayıs sonuydu
aha şaka yapıyosun
bakayım bi
geçmiş olsun hülyacım
geçmiş olsun donna.. yediklerine de dikkat et sen yine de

Geçmiş olsun canım Rabbim dermansız dert vermesin tabi

1 yılda 1,5 artmış...3,9 du 5,5 olmuş..sağlık ocağına da gidip ölçtüreceğim 2 yerden olsun..endokrine gideceğim..

Cok gecmis olsun canim
sağol canım..

Gitmene sevindim hulyacim geçmiş olsun inşallah düzelir canım

Can'ım sağol..

daktırım kelebekolacam baktım şimdi.. 28 hafta olmuş sen izine ayrılalı.. yani 6 ayı geçmiş..

6 aydan fazla süre geçtiyse ve kilonun 0.05 inden fazla artın varsa izin kilona dönmeden listeye girebiliyorsun.. ekstrem durum olarak geçiyor.. senin güncel kilon nedir? 73 kilo ve üzeri isen evet listeye beklemeden girebiliyorsun.. ama bunun için listeye giriş için uygun fırsatı bulduğumuzda.. tabi onu daha konuşuruz..

hiç gelmeyeceksen olmaz

Aldatılmış mınie cıs mı yidim cos mu yidim naptım
Zati deprasyondayım bi de sen ağlarsan çifte combo depresif olurum kıyma baaa muarrem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…