çok geçmiş olsun dayyBacılarııımmm ben geldim..,
Geçen hafta doktor fobimi yenip gittim.,.artık kafayı yemek üzereydim..gitmek zorunda kaldığım için..
Kadın doğum muayene etti Smear alındı..mamagrofi ve Batın ultrasonu istedi..Şükür bir sıkıntı yok..
Hipotroidi çıktı..sanırım ilaç kullanacağım..şeker yüksek biraz birde kolesterol..bunlar halledilir önemsemiyorum..merak etmişsiniz sağolun...
Aminnnn..çok zor geçti bir hafta..çok geçmiş olsun dayy
rabbim dermansız dert vermesin
Bacılarııımmm ben geldim..,
Geçen hafta doktor fobimi yenip gittim.,.artık kafayı yemek üzereydim..gitmek zorunda kaldığım için..
Kadın doğum muayene etti Smear alındı..mamagrofi ve Batın ultrasonu istedi..Şükür bir sıkıntı yok..
Hipotroidi çıktı..sanırım ilaç kullanacağım..şeker yüksek biraz birde kolesterol..bunlar halledilir önemsemiyorum..merak etmişsiniz sağolun...
Sıkıntı çıkmamasına sevindim.Bacılarııımmm ben geldim..,
Cok gecmis olsun canimBacılarııımmm ben geldim..,
Sağol canım
hülya geçmiş olsun
Ben Begüşümü konuşma tarzından bile anlarımhemende anladı bak
kilo mu o neyyalla alla çok ilginç ben sadece kokladım o arada alınan kilo varsa bilemem
6 ay bekledim ben de heraldeBana ne ama haksızlık bu neden miu var bize yok neden ağlarım yerim ağlarım yerim o zamanda mı liste yok
artı için ağladım benİlk kez biri pohum için ağlıyoçok duygulandım şimdi .Ağlama anneeem kıyamam ben sana cumaya iyi bi eksiyle gelicem söz sana
aha şaka yapıyosunben zaten haziranda mezun olmuştum kiHatta mayıs sonuydu
geçmiş olsun hülyacımBacılarııımmm ben geldim..,
geçmiş olsun donna.. yediklerine de dikkat et sen yine deMerhaba kizlar. Iyisinizdir umarim. Kaptanim @MiuLegonasilsin canim ?
Esim futbol oynarken fena dusmus. Topugu sismis. 3 gundur ugrasip durdum. Gulermisin, aglarmisin, uzulurmusun, kizarmisin ????!!!alciya aldilar ayagini. En Az 1 hafta evde olacakmis.
Saglikli beslendiyim soylenemez,cunku kayinvalidemlerdeyim. Beyefendimizin evde cani sikilinca buraya tasindik artik o iyilesinceye kadar. Arkadaslarini arayip duruyo butun gun. Alismadi tabi evde oturmaya. Herkese bugun bize gelsene diyip duruyo
Ama spor hergun yapiyorum
Jillianin bitmesine 4 gun kaldi.
Cuma - 25 dak Jillian, 30 dak kosu
Cumartesi -25 dak Jillian
Pazar - 25 dak jillian, 535 ip atlama
begum75
Geçmiş olsun canım Rabbim dermansız dert vermesin tabiBacılarııımmm ben geldim..,
Bayagı atraksyon yaşamıssın dün
1 yılda 1,5 artmış...3,9 du 5,5 olmuş..sağlık ocağına da gidip ölçtüreceğim 2 yerden olsun..endokrine gideceğim..Sıkıntı çıkmamasına sevindim.
Ben de bugün meme ultrasonu çektirmeye gittim 1 Şubata gün verdi ultrason için
Hipotiroid,kilo alımına sebep oluyor.Düzene girmesi lazım zayıflamak için ,bende de var hipotiroidi.
sağol canım..Cok gecmis olsun canim
Bacılarııımmm ben geldim..,
Amin canım..Geçmiş olsun canım Rabbim dermansız dert vermesin tabi
Sağol canımmm..Gitmene sevindim hulyacim geçmiş olsun inşallah düzelir canım
Arkadaşın hayatı hareketli ben ne yapayımben okuyunca böyle oldummm
Can'ım sağol..6 ay bekledim ben de heralde
artı için ağladım ben
+400 ne yatamam +300 olsun ama artı yani moral sıfır aldatılmış hissediyorum kendiimi
aha şaka yapıyosun
bakayım bi
geçmiş olsun hülyacım
geçmiş olsun donna.. yediklerine de dikkat et sen yine de
Aldatılmış mı6 ay bekledim ben de heralde
artı için ağladım ben
+400 ne yatamam +300 olsun ama artı yani moral sıfır aldatılmış hissediyorum kendiimi
aha şaka yapıyosun
bakayım bi
geçmiş olsun hülyacım
geçmiş olsun donna.. yediklerine de dikkat et sen yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?