Aldatılmış mınie cıs mı yidim cos mu yidim naptım
Zati deprasyondayım bi de sen ağlarsan çifte combo depresif olurumkıyma baaa muarrem
kıskançlığa bak hele
Sabah az kalsın yiyordum
Üzmicem söz. Zati dukan birasında ara verme dönemine girdim Perşembeye başlicak gene. Akşam ton balıklı salata yiyebilir miyim pekicuma hesaplaşıcaz senle.. cumaları bi senin üzmediğin kaldıydı beni zaten üzcen mi
Çok geçmiş olsun ablacım.Bacılarııımmm ben geldim..,
Geçen hafta doktor fobimi yenip gittim.,.artık kafayı yemek üzereydim..gitmek zorunda kaldığım için..
Kadın doğum muayene etti Smear alındı..mamagrofi ve Batın ultrasonu istedi..Şükür bir sıkıntı yok..
Hipotroidi çıktı..sanırım ilaç kullanacağım..şeker yüksek biraz birde kolesterol..bunlar halledilir önemsemiyorum..merak etmişsiniz sağolun...
ada81 Nare83 sizin de 6 ay dolmuş sanırım canlar daha yeni.. kontrol ettim şimdi.
ada kuzum sen 71 ve üzeri olursan ekstrem duruma giriyor ve izin kilona düşmeden listeye istersek girebiliyorsun..
masum senin de 67 kilo ve üzeri isen aynı ekstrem durum geçerli.. ama sende daha bu yeme ataklarını aşmamız lazım liste için..
Sabah az kalsın yiyordum
ivit yi.. görcez cumayaÜzmicem söz. Zati dukan birasında ara verme dönemine girdim Perşembeye başlicak gene. Akşam ton balıklı salata yiyebilir miyim peki
afiyet olsun eflalimSelam
Oğlumun sınıfa poğaça yaptım mis gibi sucuklu yerli malınakoştur koştur evo topla hazırlan, çocukları hazırla.
Malzemeleri sınıfa bırakıp , ordan eşimle küçüğü hastaneye götürdük, cildi kuruyup kaşınıyor hep abisi de öyleydi. Krem losyon alerji ilacı verdi, sonra gidip alerji testi yaptıracaz.
Markete uğradık. Eve kendimi attım salara yaptım hızla. Şimdi yiyorum çok acıkmıştım
ama 71 değilim ki 69larda geziniyorumada81 Nare83 sizin de 6 ay dolmuş sanırım canlar daha yeni.. kontrol ettim şimdi.
ada kuzum sen 71 ve üzeri olursan ekstrem duruma giriyor ve izin kilona düşmeden listeye istersek girebiliyorsun..
masum senin de 67 kilo ve üzeri isen aynı ekstrem durum geçerli.. ama sende daha bu yeme ataklarını aşmamız lazım liste için..
ama 71 değilim ki 69larda geziniyorum) olmuyor mu şimdiii kilomu alammmm
Sağol canım. Markette gözüm lahmacuna kaydı, tanesi kaç kalori hesap ediyorum ordaafiyet olsun eflalim
Ah ne cektiysek bogazimizdan zatenBende seviyorum sütlacı sorma onu yememek için bitter yedim yersem bi kase yerim biliyorum
Bbim de basimda cig kofteler ucusuyor bugun. Ama yemeyecegim sanirimSağol canım. Markette gözüm lahmacuna kaydı, tanesi kaç kalori hesap ediyorum ordadedim bir tane sana yetmez hiç bulaşma en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?