Sağol canım. Markette gözüm lahmacuna kaydı, tanesi kaç kalori hesap ediyorum ordadedim bir tane sana yetmez hiç bulaşma en iyisi
Canım yemeyeli uzun zaman oldu tabi ama eskiden üç tane yesem çok gelmezdi bana
yeter eflal bir lahmacun beni tııka basa soyuruyor sanada yeter cnm
Bende seni yirim
1 lahmacun tıka basa mı yapıyor gerçekten
yeter eflal bir lahmacun beni tııka basa soyuruyor sanada yeter cnm
1 lahmacun tıka basa mı yapıyor gerçektenbeni 2 lahmacun anca tıka basa yapar genelde 1 doyurmaz 1,5 yerim abartmayayım diye 2 bayağı mideme oturur
3 yemem ama 2 yerim tıka basa olurum en idealim 1,5
Hep sevdiğim şeyleri konuşuyorsunuz bugünBbim de basimda cig kofteler ucusuyor bugun. Ama yemeyecegim sanirim
Geçmiş olsun canım esineMerhaba kizlar. Iyisinizdir umarim. Kaptanim @MiuLegonasilsin canim ?
Esim futbol oynarken fena dusmus. Topugu sismis. 3 gundur ugrasip durdum. Gulermisin, aglarmisin, uzulurmusun, kizarmisin ????!!!alciya aldilar ayagini. En Az 1 hafta evde olacakmis.
Saglikli beslendiyim soylenemez,cunku kayinvalidemlerdeyim. Beyefendimizin evde cani sikilinca buraya tasindik artik o iyilesinceye kadar. Arkadaslarini arayip duruyo butun gun. Alismadi tabi evde oturmaya. Herkese bugun bize gelsene diyip duruyo
Ama spor hergun yapiyorum
Jillianin bitmesine 4 gun kaldi.
Cuma - 25 dak Jillian, 30 dak kosu
Cumartesi -25 dak Jillian
Pazar - 25 dak jillian, 535 ip atlama
@begum75
bdv ye bakmayın hiç diyorum size
ana sözü dinlenmiyor hiç burada ya
Banada yetmez ne kadar diyet yapsam da midem küçülmüyor benim çok ilginç
benim migdem küçük cnm sanırım az yediigm için
iş yerinde 55 kiloa rkadaş var 2 tanede non stop diyor
1 tanesi yetmiyorr
Sagol canimGeçmiş olsun canım esine
AynenBanada yetmez ne kadar diyet yapsam da midem küçülmüyor benim çok ilginç
benimde bugün itibariyle 6 ay 1 gün doldudaktırım @kelebekolacam baktım şimdi.. 28 hafta olmuş sen izine ayrılalı.. yani 6 ayı geçmiş..
6 aydan fazla süre geçtiyse ve kilonun 0.05 inden fazla artın varsa izin kilona dönmeden listeye girebiliyorsun.. ekstrem durum olarak geçiyor.. senin güncel kilon nedir? 73 kilo ve üzeri isen evet listeye beklemeden girebiliyorsun.. ama bunun için listeye giriş için uygun fırsatı bulduğumuzda.. tabi onu daha konuşuruz..
hiç gelmeyeceksen olmaz
Pis boğazım ya şu mide nasıl küçülür bulamadım bazen canım çekmiyor yemiyorum geçen haftaki gibi ama genelde hiç küçülmüyor
yürüyüşümü yaptım ip atlayam duşa girem gelirim canlarrr
aynen yahu ne gerek varSağol canım. Markette gözüm lahmacuna kaydı, tanesi kaç kalori hesap ediyorum ordadedim bir tane sana yetmez hiç bulaşma en iyisi
yeme çiçeaaam yemem kuzumBbim de basimda cig kofteler ucusuyor bugun. Ama yemeyecegim sanirim
Temizlik yapacaktım niye geldin hemen
aynen yahu ne gerek var
yeme çiçeaaam yemem kuzum
whatsapp dan yazım şimdiCoconun testinden haberiniz varmi?
gitme kuzum oraları oralar bozar seni beni yok sen dizimin dibinden ayrılma emiYaaa kaptanim burda gidip giriyorlar banlaniyolarbana bayağı havalı bişey geldi gittim hiç bişey anlamadım her konu falan var bir sürü hangisine bakacağını da bilemedim getiye geldim takıma yani hecte havalı olamafim
kız ciddi misinbenimde bugün itibariyle 6 ay 1 gün doldubakmana gerek yok benim bilgilerime ben biliyorum bu cuma listeye girem miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?