Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yeter eflal bir lahmacun beni tııka basa soyuruyor sanada yeter cnm
1 lahmacun tıka basa mı yapıyor gerçekten beni 2 lahmacun anca tıka basa yapar genelde 1 doyurmaz 1,5 yerim abartmayayım diye 2 bayağı mideme oturur
Canım yemeyeli uzun zaman oldu tabi ama eskiden üç tane yesem çok gelmezdi bana

3 yemem ama 2 yerim tıka basa olurum en idealim 1,5

1 lahmacun tıka basa mı yapıyor gerçekten beni 2 lahmacun anca tıka basa yapar genelde 1 doyurmaz 1,5 yerim abartmayayım diye 2 bayağı mideme oturur

3 yemem ama 2 yerim tıka basa olurum en idealim 1,5

benim migdem küçük cnm sanırım az yediigm için
iş yerinde 55 kiloa rkadaş var 2 tanede non stop diyor
1 tanesi yetmiyorr

Geçmiş olsun canım esine

Ayy şunun tatlilgina

bdv ye bakmayın hiç diyorum size

ana sözü dinlenmiyor hiç burada ya

Yaaa kaptanim burda gidip giriyorlar banlaniyolarbana bayağı havalı bişey geldi gittim hiç bişey anlamadım her konu falan var bir sürü hangisine bakacağını da bilemedimgetiye geldim takıma yani hecte havalı olamafim

benimde bugün itibariyle 6 ay 1 gün doldu bakmana gerek yok benim bilgilerime ben biliyorum bu cuma listeye girem miii

yürüyüşümü yaptım ip atlayam duşa girem gelirim canlarrr

Sağol canım. Markette gözüm lahmacuna kaydı, tanesi kaç kalori hesap ediyorum orda dedim bir tane sana yetmez hiç bulaşma en iyisi
aynen yahu ne gerek var
Bbim de basimda cig kofteler ucusuyor bugun. Ama yemeyecegim sanirim
yeme çiçeaaam yemem kuzum

Coconun testinden haberiniz varmi?
whatsapp dan yazım şimdi
gitme kuzum oraları oralar bozar seni beni yok sen dizimin dibinden ayrılma emi
benimde bugün itibariyle 6 ay 1 gün doldu bakmana gerek yok benim bilgilerime ben biliyorum bu cuma listeye girem miii
kız ciddi misin
bakıyorum hemen
öyleyse eğer hemen gel gir de sen ben varken mezun olmadın mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…